נעליים וצילום

נ ע ל

New member
נעליים וצילום

שתי שאלות לא קשורות לחלוטין אחת לשניה :) האחת - יש לי נעלי הליכה אטומות למים של ROCKPORT. לפני כמה שנים טיילתי איתן בשלג, כפות הרגליים שלי כנראה הזיעו ותוך יומיים הרגליים שלי התמלאו ביבלות
. עכשיו אני מתכוון לטוס שוב, ותוהה מה לא עשיתי בסדר בפעם הקודמת והאם כדי לנסות את מזלי שוב עם הנעליים האלו או לקנות חדשות - עשיתי משהו לא בסדר? זה דבר ידוע שקורה בנעליים אטומות ויכול להיות שצריך לשים קרם כלשהו/טאלק/ או אפילו גרביים מיוחדות? שנית- צילום! איך מצלמים במינוס 20 כשאתה לובש שתי שכבות כפפות + כפפות סקי? אתם משתמשים באביזרים מיוחדים (שלט, למשל) או פשוט מנסים ומנסים עד שהכפתור נלחץ? תודה מראש!

orzilca

New member
תוריד את הכפפה רגע אם אתה לא מצליח ללחוץ..

לא סוף העולם או שתקנה GOPRO :)

marceloros

Member
מנהל
שירות לקוחות rockport

יש להם בטח כזה, נסה לשאול אותם, אולי גרביים כלשהן יעזרו. מנדפות זיעה? לא יודע, אולי שאלה לרופא. לגבי המצלמה מורידים כמו שציין קודמי רגע את הכפפה, אפשר להישאר עם כפפה דקה.

HelloweeN

New member
בקשר לנעליים,

יש כמה סנריואים למה שאתה מתאר: או שהנעליים שלך לא אטומות ונכנסו מים, או שיש לך רגישות לגרב מסויימת (מה שיש לי) או שממש התאמצת, הזעת כמו חזיר בנעל ולא הספקת לייבש אותה כמו שצריך ובחוץ לא היה יותר מדי קר. מניסיון אישי שלי, לרוב מה שקורה בטמפ' נמוכות (מינוס 5 בערך ומטה) זה שהרגליים סובלות מקור ואז כדאי להשתמש בגרביים מחממות (לי יש גרבי צמר). אם יש לך בעית הזעה ברגליים, תפזר על הרגל טאלק ותקפיד ללבוש גרביים עם אחוז כותנה גבוה (מעל 75%). בסופו של ענין, תנסה לשחק עם כל הנ"ל לפני שאתה רץ להוציא 700 שקל על נעל חדשה. בקשר לצילום, סביר להניח שתצטרך להוריד את הכפפה, אני אישית לא מבזבז זמן על צילום בזמן גלישה ומעדיף בזמן הזה לגלוש עוד (לצערי כניראה) ולהמנע מלסחוב עוד משקל מיותר בכיס. אם אתה שונא קור בידיים, כמוני, תקנה ליינרים (מין כפפות מאוד דקות וצמודות) שישארו על הידיים כל היום ואם צריך להוריד את הכפפה, עדין הכף יש שלך תשאר יבשה (אם כי אצלי התחילה פריחה עד הידיים אחרי כמה שבועות של שימוש בליינרים, כניראה בגלל רגישות לחומר או משהו כזה).

למעלה