נעליים אדומות

נעליים אדומות

אתמול שהבת הקטנה שלי הגיעה הביתה, היא הראתה לי ששתיים מאצבעותיה אדומות, אמרתי לה שאולי זה מטוש, או משקית כמו במבה וירד הצבע לאצבעות, היא לא ידעה מאיפה זה. שהיא הלכה לרחוץ ידיים, ראיתי שהיא משאירה עקבות אדומים, שאלתי אותה מה זה, על מה דרכת? היא אמרה שהיה צבע בשביל בכניסה לבית. אמרתי לה לנקות את הכל, ולנקות את הנעליים, היא ניקתה אותם על הסמרטוט במקלחת וגם אחרי כיבוס נשאר עם סימנים אדומים. ועברנו בכל המקומות שהיא דרכה, שהיו עם סימנים אדומים. אבל כמו שאני מכירה אותה, אם יהיה צבע, היא תדרוך בו.

בהמשך ל"לילה הסוער" שעברתי

קודם כל הלכתי לישון בעשר, וחוץ מכמה התעוררויות, ישנתי עד שבע. היה כיף, והכי כיף להתעורר מדי פעם ולראות את גריי ישן לידי זרוק לחלוטין, יד פה, רגל שם, לתת נשימה מריח הפרווה הטבעי והכה נהדר שלו ולהמשיך לישון. הבנות דיברו איתי, ואפילו אמרו לי שיש לי טלפון, אבל לא היתי במצב של לדבר בטלפון והמשכתי לישון. רק חבל שהתעוררתי עם כאב ראש...

ארנבת לבנה בלילה

לפני יומיים בעלי ירד עם הכלבה בשתיים לפנות בוקר, שהוא חזר הוא סיפר שראה ארנבת לבנה מקפצת בחוץ, כנראה ברחה למישהו. שאלתי למה לא הבאת אותה? אבל אז חשבתי שאין לנו איפה לשכן אותה, אין כלוב או משהו דומה, ועם שלושה חתולים בבית, אין לה סיכוי... אבל אמרתי שחבל, כי היא לא תחיה הרבה, בעלי שאל למה? אמרתי כי מיצי ופיצי מכינים ארנבת צלויה לארוחת הבוקר, או בשפה יותר פשוטה, איזה חתול כבר יתפוס אותה.

AYELET1

New member
ארנבת בבית זה סרחון לא נורמלי

ללא שום השוואה עם כלב או חתול (מנסיון- הביאו לבן שלי פעם ארנבת... נאלצנו למסור אותה, כי נחנקנו...)

בטח, כל מה שקטן מהם

אוגרים, ארנבים וארנבות (יש הבדל), עכברים, חולדות, ציפורים, לטאות וצפרדעים (יותר משחק מאשר אוכל), וכמובן כל החרקים המעופפים - זבובים, יתושים וכל מה שאפשר לתפוס.

AYELET1

New member
מזל שזה לא דם! זו המחשבה הראשונה

שעלתה לראשי עם קריאת התיאור.

bimbo.

New member
אני חושבת שגם זה מסממני ../images/Emo66.gif

ההתבגרות: לדרוך ולגעת איפה שאסור.

למעלה