נעלבתי!

סמדר2211

New member
נעלבתי!

הי גרא, אני לא מבינה למה אתה לא מתייחס לבקשה שלי לעזרה והכוונה???? כתבתי לך בתאריך 24.11 בשעה 23:41 ואני רואה שענית לאנשים שפנו אחרי.. למה??????? אשמח אם תענה לי בכל זאת... סמדר.

גרא.

New member
../images/Emo140.gifפנית כמעט באמצע הלילה,ועכשיו

הבוקר שלמחרת..לכל הדעות,מרחק זמן סביר והגיוני,אם תביאי בחשבון שאני עושה עוד כמה דברים,ולא ממתין כל הזמן בשקט,מצפה לפניות כדי שאוכל להגיב. הבחירה שלי למי להגיב, אינה דווקא לפי תור כלשוא,כפי אולי שאת רגילה בקופת חולים..אלא לפי חשיבות הפנייה מאידך,והיכולת שלי להתמקד ולהגיב אליה מאידך גיסא.יש פניות שהתשובה לשאלה פשוטה יחסית,אבל יש פניות המחייבות הרבה יותר הקדשת זמן למחשבה, וכתיבת התשובה..חוסר ההתייחסות שלי לכן אינו מיידי, אלא עניני,ואם אמנם הבנת את הדרך שבה אני מגיב,מניח שתביני שאין מקום להעלב,או להרגיש שאת מקופחת..כך למשל, מה שקרה הוא שבמקום לנצל את הזמן שברשותי כדי להגיב לפנייתך,באיזה שהוא מקום, הקדשתי אותו להסבר,כדי לפייס את דעתך.ולכן, אוכל להגיב לפנייה ההיא רק אחה"צ או בערב.

pepill

New member
שלום סמדר

אני לא גרא אבל יש לי כמה שאלות האם הבנות הכירו זו את זו כבר? האם ערכת מפגש בין ביתך לגבר החדש בחייך? התנסויות יכולות להועיל למשל: היכרות בין ביתך לבין הגבר לאחר מכן גם עם ביתו שלו לראות את הכימיה ואיך הדברים עובדים לאחר מכן אפשר לנסות לראות איך אתם עובדים בתור צוות כלומר לקחת סוף שבוע יחד אולי פעם פה ופעם בחו"ל לאחר מכן אפשר גם ניסיון של שבוע לקחת את הדברים לאט יותר וכך תקבלי בעצמך מושג לגבי איך הדברים עובדים או לא עובדים

למעלה