נעלבתי

מיצי007

New member
נעלבתי../images/Emo10.gif../images/Emo70.gif

כמעט לכולם רשום ליד היומולדת שלהם מזל טוב ולי לא רשום
נעלבתי,מה אני לא חברה מהמניין? מה לי לא מגיע מזל טוב בלוח אירועים-והיומולדת שלי כבר בעוד שבוע.....
בוהו

shirakl

New member
הסבר...

קודם כל, אל תיעלבי... היה שלב מסויים ששינו דברים בלוח האירועים, והיתה חובה לתת פירוט לכל אירוע.. מכיוון שלא ממש היה לי מה לפרט, רשמתי מזל טוב. ימי ההולדת שהוכנסו לפני השינוי בלוח האירועים נכנסו ללא פירוט. כמו כן, לאחר זמן מה תוקן העניין ולא היתה יותר חובה להכניס פירוט, ולכן שוב הפסקתי לרשום מזל טוב... אם כן, ההבדל בין אלה שיש להם מזל"ט ובין אלה שאין אינו חשיבותם בפורום אלא הזמן שבו הוכנס תאריך יום ההולדת שלהם ללוח האירועים... אם זה באמת משנה, תגידו, ואני אוסיף מזל"ט לכולם... מחכה לתגובתכם...

מיצי007

New member
חחחח,אני צוחקת!

תלמדי להכיר אותי יותר טוב,ותביני שלא כל דבר שאני אומרת ממש צריך לקחת ברצינות... אחרי הכל אני די צינית,אפילו מאוד צינית.... סתם שטויות,עזבי מזל טוב לא מזל טוב... העיקר שלא תשכחו את היומולדת על דפי הפורום! סוף כל סוף אני אוכל לשתות חוקית(לא שלא עשיתי זאת קודם...),וזה יהיה חוקי חוקי-לא סתם! ישששששש!!!

HoNeYyYy

New member
איך אני מוסיפה את תאריך יום ההולדת

שלי??או שהמנהלים מוסיפים?

Reznik

New member
תשלחי בקשה

וברגע שהיא תגיע המנהלות יקבלו מסר שיודיע להם שמחכה בקשה לאישור....

מיצי007

New member
הנה תראו,הוכחה...../images/Emo13.gif

זה כזה נחמד שיש את זה..... עוד חמישה ימים ואני כבר יכולה לעשות הכלללללללללללל!!!! והפעם זה יהיה חוקי! תראו כאן

למעלה