נעלבתי עד מעוד!!

בינינו

אני שמתי לב שאת לא נמצאת, אבל אמרתי לעצמי, שמתישהו את תחזרי, אז אין לי מה לדאוג. אין לי יורם בפיסיקה. פעם היה לי שמעון, אבל עזבתי אותו. ותתפלאי, הם לא היחידים בעולם שיודעים פיסיקה. וחוץ מזה, אם הצלחתי לעורר קצת את הפורום הגוויתי הזה, אז עשיתי את שלי.

kedeman

New member
עדי אני התגעגעתי אלייך

ושמתי גם לב לחסרונך אבל חשבתי שזה רק בגלל שאני הייתי בפולין עכשיו אני מבין שזה בעצם בגלל שלא היית בפורום!!! ואני לא ציפיתי להודעות התגעגעות פה אני לא חושב שאם אני לא הייתי עם עצמי הייתי מתגעגע לעצמי...

שקסי

New member
נעלבתי עד מעוד!!

לא הייתי פה שבוע לפחות ואף אחד לא התגעגע אליי...

Princess 1

New member
אני התגעגעתי אלייך המון וגם תקשרתי!

אוהבת אותך הכי בעולם!

תחביב חדש בפורום

אנשים נעלמים לכמה ימים, לא ואמרים מילה בנושא, ואז חוזרים בלי שום הודעה מוקדמת, ונעלבים שאף אחד לא התגעגע אליהם. אז דבר ראשון, אתם הייתם צריכים להתגעגע אלינו, ולא אמרתם מילה בנושא. דבר שני, מה בדיוק רציתם שנעשה? שנכתוב שלא הייתם כמה ימים בפורום? דבר שלישי, אין לכם מה להעלב, זה לא אישי נגדכם, עושים את זה לכולם. דבר רביעי, שמתי לב שבנות הפורום בעיקר עושות את זה. לפחות עד עכשיו לא ראיתי בנים שעושים את זה. האם בנות הפורום הן מפונקות? או שמה סתם אוהבות תשומת לב (ולא צומת לב!)? דבר אחרון, כותבים מאוד ולא מעוד. בלי להעליב אף אחד. אני סתם פותר כבר כמה ימים תרגילים במתמטיקה ופיסיקה והכל יצא לי מהתחת.

THE sky angel

New member
עמרי יקירי יקר וחביב...

אתה מוכן לשתוק?!?!?!?!?!?!?!?!? א. מי אמר שלא התגעגענו?.. פשוט נעלבנו שלא התגעגעתם אלינו.. ב. ואפשר היה לרשום משו כמו "מישו שם לב לאן מור\עדי\עמית (הכנס את השם המתאים) נעלמו..?" ג. זה לא ממש יפה.. ד. לא רק בנות אוהבות צומת לב ואם תשים את ליבך קצת אחורה תראה שהבנים מבקשים מאיתנו... ודבר חמישי ואחרון- אנחנו לא דורשות צומת לב אלא רק התייחסות.. :)

fresh mishmesh

New member
אני לא כ"כ בטוחה שאם

מישהו אחר היה נעלם לכמה ימים את היית שמה לב מיד וכותבת הודעה... ודרך אגב- זה תשומת לב, לא צומת לב, כפי שעמרי כבר תיקן אתכן

fresh mishmesh

New member
סליחה, לא אתכן, הוא תיקן בכלליות...

דרך אגב מור- התגעגעתי... רק שאני לא ממש מכירה אותך כל כך טוב, אז תביני אותי...

אני לא אשתוק

זה היה די בציניות כל הסיפור הזה, ואין לכן מה להעלב כ"כ, אבל לא שמתי לב שרשמת הודעת "התגעגעות" לשי או לעדי שלא היה פה כמה ימים, או לכל אחד אחר שנעדר מהפורום. וזה לא משהו נגד הבנות בפורום, פשוט האחרונות שעסקו בנושא היו בנות.

THE sky angel

New member
איזה בן אתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם לא הייתי פה לא הייתי יכולה לרשום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בנים.............

מורוששששששששש צודקת אחותי

הנה אני נעלמתי ולא ביקשתי צומי... אהההם..בעצם בא לי שתשאלו למה ושתגידו שהתגעגעתם...

THE sky angel

New member
../images/Emo2.gif זה לא צומי! ! זו כולה בקשה ל...

עזבו זה התחיל במשו ונגרר למקומות מאוד אבל מאוד רחוקים אז שכחו מזה! עמיתי אני ממש התגעגעתי אלייך אבל את ממש מגעילה!! צומי?!?!?!?!!?!?!!?!?!?!??!?! טוב לא משנה... עמיתי אני צריכה לדבר איתך... תיהי בקשר..!

למעלה