נעיצה

itoosh2

New member
אף פעם לא חשבתי על זה...

אבל אני לא מוצא עוד כלים חוץ מגיטרה ופסנתר שהם כלים הרמונים שיכולים ללוות שירה... יש מצב שזה נכון? תעזרו לי למצוא כלים שאיתם לבד אפשר ללוות שירה (כמובן שבגיטרה אני מתכוון לכל סוגי הגיטרות ובפסנתר לכל סוגי הקלידים)

Idan Katz

New member
אולי זה מפני ש..

אני לא מצליח לחשוב על כלי הרמוני אחד שאי אפשר לקרוא לו סוג של גיטרה או פסנתר (ונניח שאקורדיון זה כמו פסנתר
) אבל אולי אני סתם בבלק אאוט=]

itoosh2

New member
אז זהו שלא...

אני לא מחשיב את כל כלי המיתר בתור גיטרות... ולמשל כינור זה כלי הרמוני (ניתן לעשות איתו אקורדים) אבל שאי אפשר ללוות את עצמך איתו... ואקורדיון אני לא מחשיב בתור פסנתר... והנה נתת לי תשובה... אני פשוט אמרתי את זה כי עם קלידים אתה יכול לעשות אקורדים עם סאונד של חצוצרות...

T O O L A

New member
../images/Emo198.gifהרי לך

קאנון, עוד ושני מלווים שישירו הרמוניקות של באס ואלט

סוריא

New member
טוב זה אמנם לא הרמוני כל כך

אבל עם הקול הנכון אני ממש אוהבת לשמוע שירה מלווה בתופים. לא מערכת תופים/דרבוקה יותר תופים אפריקאים, או כל תופ אחר שיש לו קול מלא ועמוק שכזה.. וכאלה בסגנון...

מרי לי

New member
לא חשבתי על זה האמת.....

מה עם רביעיית מיתרים
יקר, אבל גם טוב, לא

itoosh2

New member
לא עניין של יקר...

איך אני אמור ללוות את עצמי לבד ברבעיית מיתרים? אני לא סופרמן...

מרי לי

New member
אההה אתה לבד ../images/Emo6.gif

חשבתי שהם לבד ילוו שירה
באמת לא חשבתי על זה .....

itoosh2

New member
התחלתי לחשוב על זה...

כי מישהו שאל אותי על רקע מוזיקלי שלי ואמרתי לו שאני מנגן על גיטרה, תופים, שיש לי שליטה בקלידים ושאני שר... ואז חשבתי לעצמי שרוב הנגינה שאני לומד ומתפתח בה זה למטרת ליווי של עצמי בשירה... אז על מה עוד אני יכול ללמוד לנגן שיאפשר לי ללוות את עצמי בדרכים מגוונות יותר? בנתיים אני מתחיל לחשוב על באס...

itoosh2

New member
אבל זה רק תוספת לליווי...

זה בדיוק הפוך ממה שאני מחפש... זה גם כלי שבזמן שאני מנגן בו אז אני לא יכול לשיר... וזה גם כלי שלא יכול ללוות שירה בעצמו מבחינה הרמונית... אקורדיון זה למשל כן כלי כזה...

dombi7

New member
ברור שנבל!

כלי הרבה יותר מוצלח להופעות אינטימיות...

itoosh2

New member
נכון ../images/Emo45.gif

לא חשבתי על נבל... יש עוד לפי דעתכם?

Shards

New member
יש אין ספור

כלים הרמוניים שניתן לנצל היטב בליווי שירה. כבר הוזכר הנבל, אם תקשיב לשיר בשם Me and my Bass Guitar של ויקטור ווטן, תיווכח שגיטרה באס יכולה להיות אחלה כלי ליווי לשירה, גרסאות מסוימות לסטנדרט הג'אז Fever מראות שאותו הדבר תקף גם לגבי קונטרהבס, ובאותה נימה, גם הצ'לו הוא בחירה מעולה. אקורדיון? בנדוניאון? קונצרטינה? בוזוקי? (יווני או אירי?) פנטאם? סיטאר? עוּד? בנג'ו? קסילופון? ויברהפון? מרימבה? סטיל דראמס? אני יכול להמשיך לנצח אם אף אחד לא יעצור אותי. עומרי.

itoosh2

New member
לא אמרתי שאין...

ממש לא... פשוט חיפשתי... לגבי גיטרה באס.. הסכמתי מההתחלה.. התכוונתי שכל הגיטרות לסוגיהן (חשמלית, אקוסטית, באס, מדולינה, בוזוקי, עוד וכו') זה פשוט מובן מאליו.. אז חיפשתי כלים שונים... לגבי שאר הכלים שכתבת אני לא מכיר, ובגלל זה לא ידעתי עליהם... אני מאוד אשמח אם תספר לי קצת עליהם ואפילו אם תוכל להוסיף תמונה... תודה מראש

itoosh2

New member
אחת המנהלות...

בא לכן אולי להקפיץ את השרשור הזה? אני לא חושב שהוא מיצה את עצמו...

למעלה