נעים מאוד

• פותח הנושא stb2
  • פורסם בתאריך

stb2

New member
נעים מאוד

שלום שמי קרן והיום אני מצטרפת אליכם לפורום אני רואה שכולכם כבר כמו משפחה , אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון כי לא איבחנו אצלי את התיסמונת אבל נכנסתי באינטרנט וקראתי על התסמינים ואני מזדהה איתם רק שעשיתי כמה בדיקות נוירולגיות ולא מוצאים כלום האם יש מישהו שאוכל לשאול אותו בנושא בפורום? (בעל מקצוע)?

stb2

New member
נעים מאוד

שמי קרן ואני מצטרפת אליכם לפורום

mickya

New member
קרן ברוכה הבאה לפורום המקסים

שמי ד"ר מיקי אברמוביץ ואני ממונה על נושא טוראט במשרד החינוך במחוז תל אביב. את מוזמנת לשאול הכל!!! את בודאי שואלת את עצמך האם יש לי טוראט כן/לא? מדוע לא אבחנו? ובכן תסמונת טוראט מאובחנת בטיקים מוטוריים וקוליים הנמשכים כשנה. תסמונת טוראט מתקיימת רק כאשר יש את 2 סוגי הטיקים. לעיתים נלוים אליהם בעיות כמו אובססיביות, כפייתיות, היפר אקטיביות, ועוד... לעיתים מתקשה הרופא, נירולוג, לזהות את התסמונת כי בנוכחותו נעלמים כל הטיקים. תופעה זו ידועה בשם סינדרום המרפאה. אם נשללו דברים חמורים יותר וזיהית אצלך את התסמינים הנ"ל לפי ההגדרה סביר להניח שהגעת לפורום הנכון. בפורום תקבלי מכל המשפחה הרבה תשובות להרבה שאלות. בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ

horeshe

New member
בקשר לספר

שלום לך ד"ר מיקי אברמוביץ' שמעתי שכתבת ספר בנושא והוא מומלץ.אם אכן זו את אנ מעוניינת ברכישתו. אני גננת ולביתי יש טוראט. אשמח ליצור אתך קשר. תודה ולהתראות אתי

mickya

New member
בקשר לספר

לאתי שלום, שם הספר תסמונת טוראט להכיר ולהבין, אם ברצונך לרכוש אותו צרי עימי קשר. מספר הטלפון שלי 0506993950 או 035756622 בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ

stb2

New member
היי ד"ר מיקי אברמוביץ

היינעים מאוד קודם כל ד"ר מיקי אברמוביץ , האמת היא שביקרתי אצל נוירולוג אחד בזמן הצבא , והבעיה היא שיש לי עוויות בלתי רצוניות בפלג גוף שמאל של הגוף :פנים ,יד, רגל זה מין התקפון של כמה שניות שאף אחד לא יכול לראות כי אני יכולה להרגיש מתי זה בא ולמנוע את ההתפרצות של זה , אבל ללא ספק זה מפריע לי ביום יום , אבל שוב לא איבחנו אצלני שום דבר כי הבדיקות מראות שהכול בסדר וכמו שאמרת אני בהחלט לא יכולה להדגים לרופא את הבעיה, האם את ממליצה לי לראות עוד נוירולוגים או שפשוט לעזוב את זה ולחיות עם זה :) ?

mickya

New member
לSTB2שלום,

להערכתי, אם העויתות בשליטה אצלך, אל תטרידי את עצמך, עד עכשיו הסתדרת יפה, הבדיקות הגופניות הראו שאין בעיה.נפלא!! המשיכי בשגרת חייך כרגיל, עסקי במשהו שיסיח את דעתך מהענין:עבודה, תחביב, ספורט ,טפחי חיית מחמד וכו'. חפשי אצלך את הצדדים החזקים והיפים דהיינו את "חצי הכוס המלאה שלך" ועם זה תזרמי.אחת לשנה מומלץ לכלנו לעשות בדיקות גופניות לראות שהכל תקין. אם תרצי לשוחח צלצלי ל- 056993950 או 035756622 בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ

stb2

New member
תודה מיקי../images/Emo13.gif

תודה רבה לך מיקי , השאלה היא אם ידוע לך שקיים טיפול או שלא , כי כמובן שלא הייתי רווצה להמשיך לחיות עם זה , זה כבר 10 שנים שאני סובלת מזה , אבל רק בגיל 20 דיברתי על זה פעם ראשונה כי התביישתי ולא ידעתי להסביר מה יש לי , אבל האמת שזה כבר חלק מהחיים אני לא מתעסקת בזה יותר מדיי יש לי חיים נפלאים עבודה , אהבה , והכול נורמלי ורגיל , פשוט זה מפחיד שזה קיים ואני לא יןדעת מה זה זה הכול , בכול אופן תודה רבה לך שהקדשת לי מזמנך ראי הקובץ המצורף נעים מאוד ותודה יום נעים

mickya

New member
קרן החמודה

לפי התמונה את פשוט מדהימה. רואים שאת ממש קורנת וחיה חיים יפים וחיוניים. אכן מטריד שלא יודעים מה יש. אך את היית אצל רופאים, נירולוגים. איש לא אבחן דבר. כך שהכל תקין עד כה!!! באשר לטיקים אני שמחה לשמוע ש"קטנה" עליך התופעה. את חזקה , חיונית ונאהבת בגלל מה שאת, ומה שאת משדרת. באשר לתרופות, התרופות לטיקים בטוראט הן בדכ' תרופות פסיכיאטריות למרות שטוראט זו בעיה נירולוגית. יש ניסוי ותהייה עד שמגיעים להצלחה אם בכלל. ויש מחיר של תופעות לוואי. תופעות שעלולות להשפיע על אישיותך, מצבי רוח , תפקודך וכו'. היות וחייך אנרגטיים וחיוניים לא הייתי ממליצה לשנות את האיזון. אם בכל מקרה תרצי לשוחח את מוזמנת. בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ.

שביק

New member
שלום קרן וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

צרי אתי קשר טלפוני, וניראה במה אוכל לעזור לך. שמי בת-שבע, יו"ר העמותה ואשמח לעזור או להפנות. להת'

שלום קרן, נעים מאוד../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום, אני שקד, בת 15 עם טוראט מגיל 4... שיהיה לך
...
שקד

למעלה