נעים מאוד!

PopPy

New member
נעים מאוד!

נעים מאוד חברה-אני פופי, נולדתי עם השם אתי בשעה טובה במאי 88 (כלומר אני בת 13 למי ששונא מתמטיקה כמוני), אני לא שפוייה באופן רישמי לחלוטין, והניק שלי הוא לא מלשון פיפי (!!!) אלא על שמה של האחות הגדולה בכל הזמנים: פופי פומפרי. כינוי העט שלי הוא פופי סקיטר, ובקהילות הארי פוטר שונות ומשונות בצ`טים תמצאו אותי בניק LoLy_PopP. מספר האיסיקיו שלי הוא 117719839. אני מכורה קשה ביותר להארי פוטר, אני חיה, נושמת, חושבת, חולמת, כותבת, מציירת, הכל - הארי פוטר. אני מזדהה בעיקר עם הרמיוני (לא, לא עם פופי המקורית, זה סתם שם חמוד :), ואני מרגישה שהיא ממש מזכירה לי את עצמי, אך למרבה הפאדיחה היא לא הדמות המועדפת עלי :) אני גם מפליטי IOL ז``ל, אבל אני לא מאמינה שאני אנטוש את IOL כך סתם, למרות המערכת המצויינת של הפורום בתפוז, זאת משום שאני לא חושבת שאוכל לעמוד בקצב של המקום הזה, משום שאני גם מתה על קטנטנות (אגב, שמעתי שזה הרבה פעמים בא ביחד :), אני פעילה בממוצע ב25 אתרים בעברית אנגלית וספרדית של הארי פוטר וקטנטנות ביום, ובכ10 פורומים (כולל הפורום הזה), כך שנאמר שאין לי זמן פנוי רב ביום... כדי להוכיח את התמכרותי להארי פוטר - במחשבי מצויים 715 קבצי הארי פוטר, החל מתמונות, ציורים, מצגות, קבצי פלאש, סאונד, טריילרים (כ100 מהם מעשי ידיי), ומאמרים שאנוכי וידידיי המכורים כותבים. אשמח למצוא עוד אנשים ששיכים לקהילת המכורים קשה של הארי פוטר בארץ (לא קהילה גדולה במיוחד עלי להודות, אני מניחה שאין יותר מ150 איש בקטגוריה בקהילה המקוונת), ולשמור איתם על קשר רצוף. חוץ מהתמכרותי לפוטר ועולמו, אני מאוד אוהבת ספרים, נוהגת לכתוב מאמרים סיפורים וכתבות בכל נושא (נחשו מה הנושא האהוב עלי?!), לא יכולה לשבת על מחשב, להירדם ולהעביר את היום בלי מוזיקה ברקע, הלהקה האהובה עליי היא בקסטריט בויז אבל על הMP3 שלי הכל הולך - כל מה שרץ בMTV, בעיקר פופ דאנס ומוזיקה שחורה, אבל גם ראפ היפ הופ R&Bרוק קל בכיף, כמובן שאני לא מקפחת את הישראלים וגם מוזיקה מזרחית (סליחה אבל הכינוי ``ים תיכוני`` הוא ערבי מדי), כמובן שבתחום המובילים שלי הם שרית חדד אייל גולן וליאור נרקיס. חוץ מקטנטנות שום טלנובלה לא עולה לי על המסך (את קטנטנות התחלתי מגיל 8, וכשמתחילים אי אפשר להפסיק :) כי זה פשוט אידיוטי, אני מעדיפה קומדיות וקומדיות רומנטיות, תוכניות אירוח שוות כמו של יאיר לפיד מתקבלות בברכה. בילבלתי לכם ת`מוח? ברור. זו הסיבה שעשיתי את זה - ככה תדעו מי ומה היא פופי :) אה כן, כל הודעה שלי בפורום נחתמת ב: |S| פופי |S| ונדמה לי שכולכם תנשמו לרווחה כשאני אסיים, אז..... שלכם, |S| פופי |S| נ.ב - לכל מי שצפה הערב בחלומות בהקיציס, זוכרים את האתר ש``המדוזה`` דיבר עליו? אז זהו - זה שלי ;)

הי פופי, את נשמעת סופר נחמדה.

נעים להכיר, ברוכה הבאה. (אני מחייכת מפה לאוזן...) שלך תמיד, דנה יו``ר אגודת פעילי החברה להגנת הלא שפויים - הפסיכים...

PopPy

New member
תודה תודה :)

נעים להכיר, קראתי קצת על על אגודות שלך - אבל לדעתי זה הכי מוצלח :) אגב שכחתי עוד משהו קטן: יש לי אובססיה ל``חחח`` ``:)`` ``;)`` ו-``LOL``, נא להבין, זה חלק ממחסור חמור בשעות שינה, שיעמום מתגבר ואי שפיות מאוד לא זמנית בדיוק מה שמתאים לפורום הזה :) שלך, |S| פופי |S|

למעלה