נעים מאוד

גנימדס

New member
כשאתה בוחר לשנא משהו-זה עד הסוף , מה?

אכילת אוזן המן היא מנהג .
כנראה זה היה מאכל קדום שקבל כנוי .

כ-מ-וב-ן שאפשר להגיד שבעצם המלוי האמיתי של אוזן המן הוא בפרג כי היהודים הם בעצם סוחרי סמים שמפיקים מהפרג אופיום וחשיש, או לחלופין זהו דם קרוש של המן ובניו שהוזרק , כי זהו "קניבליזם סמלי".

לתת את אסתר.....

נא לקרא את המגילה!!
ותילקח אסתר בית המלך!!! אסתר נילקחה בכח כמו כל הבתולות בממלכה, נלקחה בכח אל בית המלך ושם חיתה בפחד נוראי . הפחד היה כל כך חזק שכשאטר לא נקראה אל המלך- פחדה לגשת אליו, פחדה שהוא יהרוג אותה.
כי בממלכה הזו הורגים נשים על כל שטות- כמו שהוא עשה לושתי...
הנשים בממלכה שהגיעו לאחשורוש נאנסו על ידו (או שמא תגיד שהיתה להן את האפשרות לסרב?) ולא שוחררו אל ביתן. אשה ששכבה עם המלך לא יכלה "לרדת ברמה" ולשכב עם מישהו אחר. הן שנארו בחצר המלך ,ובמקרה הטוב הוא שכב אתן ואולי אף התיחס אליהן.

ואני אזרוק לך פירור של שנאה ליהדות: גם דויד ושלמה עשו את אותו דבר. לכן לשלמה היו 1000 נשים. רוב הסכויים שלאחשורוש היו יותר, ושני המלכים לא טרחו ממש להתיחס אליהן.

אז מי בדיוק האיש הרע?

"רקוד על הדם" נעשה כי ניצלנו מהרג עמינו. מרווח והצלה שעמדו ליהודים ממקום אחר,
ואם הזכרנו את מלחמת העולם השניה.
ממש כאלו אווה בראון היתה מצליחה לשכנע את היטלר לוותר על מחנות ההשמדה, אם כך היה קורה וזה היה נודע, אולי היינו קצת שמחים.
אתה כמובן לא, כי לא היית מבין איך יהודים שמחים ולא מנסים להתאבד או לפחות להתנצר.

Nחמן

New member

אין מילים בפי. העוצמה שלך מדהימה!

אמריקאי וכורדי נידונו לגזר דין מוות. שאלו את האמריקאי: איזה סוג מיתה אתה בוחר? ענה להם האמריקאי: תלייה חונקת, סייף מקיז המון דם. אני מעדיף כיסא חשמלי.
הושיבו את האמריקאי על הכיסא החשמלי וכיוונו את הכפתור ל- 1,000 וט. שום דבר לא קרה. הגבירו את עוצמת הזרם ל- 1,500 וט וגם זה לא עבד. לאחר שהגבירו את העוצמה ל- 2,000 וט והאמריקאי נשאר בחיים, שחררו אותו לחופשי בהתאם לחוק המקומי.
כאשר שוחרר, לחש האמריקאי לכורדי, שהכיסא החשמלי לא עובד, בתקווה שיינצל.
כאשר הגיע תורו של הכורדי, שאלו אותו, איזה סוג מיתה הוא בוחר. השיב להם הכורדי: תלייה זה חונק, כיסא חשמלי בין כה לא עובד, אז שיהיה בסיף...

ליהודים הייתה אורה ושמחה וששון ויקר

אני כמובן לא שונא

אני רק מצטער שאצלנו כל התכנים הם סביב רדיפות, השמדות, מלחמות וכו' שמטרתם יצירת בידול, לאומיות, לאומניות, אנחנו לעומת הם ואף שנאה. וזה המסר שמועבר כאן מדור לדור.

בעיני אלה מסרים קודרים ומיותרים בהיותם מלאכותיים ובגדר פיקציה.

ברור לי שכשאני אומר דברים כאלה, אני מיד נתפס כהמן. אז השאלה היא אצל מי באמת השנאה כאן.

פורים הוא חג תחפושות אצל החילונים ללא כל מחשבה ביחס למגילת אסתר. בקטע הזה זה חביב, משעשע ובריא.

בעלי התחפש הערב למירי מ"אחד העם" עבור מסיבה בעבודה שלו. רגע, כמדומני שאסור להתחפש לאשה...

גנימדס

New member
זה גם המסר של יום העצמאות?

בה' באיר תש"ח פרצה מלחמה בה מתו אלפי ערבים ללא עוול בכפם , לאחר חודגשים של רציחות ,גירושים והשתלטויות נצחו היהודונים המסריחים ותאבי הדם והקימו מדינה משלהם, ,כדי להוסיף חטא על פשע- מדינה גדולה ממה שהיתה אמורה להיות להם מתכנית החלוקה!!!!!
עד היום היהודונים האלה חוגגים חג נוראי בו הם מכינים דגלים מדם של ערבים ומנופפים בהם, ובבשר הערבים הם עושים מנגל.

או ש..........
המסר של יום העצמאות הוא העובדה שיש לנו מדינה משלנו,
מה אתה יודע, זה היה גם המסר של חנוכה
שהצלחנו להקים מדינה משלנו עם שושלת מלכים משלנו

המסר של פורים הוא שהיהודים נחו מאויבהם כפי שכתבתי בהודעה למטה, ומסתבר שכתוב מפורשות במגילה(!!!!!!!!!!!!!!) אסתר, פרק ט. כשהיהודים נחו מאויבהם-אז היום הפך לחג!!!

אתה לא נתפס כהמן, אלא ההפך, כמישהו מריר ומלא שנאה ותעוב לע(צ) מו, שכל דבר שנוא עליו ומעורר בו קבס.

מותר להתחפש לאשה לשם הנאה ובידור. לפחות כך פוסק השולחן ערוך, תוכל לישון בשקט.
שיט! רצית לעצבן ולסנוט בהלכה!!!
אוף, לא הצליח הפעם.

תראה אצל מי השנאה...

בכל אופן, יום העצמאות אכן חגיגה פיקטיבית נוספת.

מדינת ישראל היא תוצאה של פיקציית הדתות והחשיבה הדומיננטית נכון להיום בין בני האדם תוצאה של חינוך מכוון ומפגע של השלטונות באשר הם.

ובמלחמת העצמאות

לא טבחו 75 אלף ערבים...

הערכה הכי הכי מוגזמת מדברת על 13 אלף.

גנימדס

New member
כ-מ-ו-ב-ן

איך לא ראיתי את זה בא?

ואני חשבתי שמדינת ישראל היא מקום בו יהודים יכולים לחוש בטוחים.
אולי זה מה שגורם לי לאהוב את המדינה שלי.

תודה לך, מעולם לא הרגשתי כמו אדם אופטימי ושמח כמו בהתכתבות מולך.

בטוחים?

לא היה כאן יום אחד של שקט ושקט יחסי נקנה כאן בחסות מעצמה זרה, בזבוז כספים אדיר על בטחון שמשמעו רמת חיים נמוכה והקרבת בני אדם חילונים שאין להם דבר וחצי דבר עם הדת עליה הם נדרשים להגן.

יותר "יהודים" נרצחו במדינת ישראל מאז מלחה"ע השניה מאשר בכל מקום אחר על הכדור הזה.

אין כל חשיבה מחוץ לקופסא. הוא שהיה הוא שיהיה. פרעות, הרג וכו' ואף אחד לא עוצר ושואל אם לא הגיע הזמן למגר את הבסיס חסר ההגיון לכל זה.

איך ממגרים? It take two to tango

יש לשכנע את כל תושבי ארץ ישראל ערבים ויהודים. אפשר לכונן מדינה דו-לאומית, אבל אני בספק רב אם איכות החיים תעלה.
או... לעקור לחלק אחר של כדור הארץ.
לפנטזיה אין גבולות.

ברגע שאמרת דו לאומית - לא שינת דבר

וזאת פרופוגנדה שאחזה כאן מיום הקמת המדינה.

אבל אם נבוא ונגיד בוא נעשה מדינת בני האדם הנפלאים שגרים כאן, אז כבר הסיפור אחר.

ואין לי ספק שזה יהיה סיפור הצלחה של ממש.

אם למישהו יש פוקלור שהוא רוצה לשמור עליו, בבקשה, אבל אין כל אפשרות לקחת את הפוקלור באופן שישפיע על ניהול המדינה.

אל נשכח, הרי יש כאן לא רק 2 לאומים אלא בנוסף יש דרוזים, יש בדואים, יש צ'רקסים, יש נוצרים ונוצרים ערבים והעיקר והכי חשוב, יש כאן "לאום" חילוני ענק וגדול שהיום שבוי וכבוש כמו כל שאר "הלאומים" שאינם "יהודים".

המדינה תהיה מדינה אזרחית לחלוטין, בית אמיתי של תושביה היפים והמרתקים.

יהיה צורך למחוק את השאיפות הלאומיות של כל

הקבוצות שהזכרת.
ובנוגע ל"לאום חילוני ענק" החילונים בארץ רובם בעלי זיקה לדת כלשהי. אתה רואה אדם ללא כיפה שנוסע בשבת ואוכל במסעדה לא כשרה. אבל פתאום מתברר לך שבבית הוא מפריד בין בשר לחלב ומניח תפילין מדי פעם. זהו גוש גדול יותר מהחילונים ה"טהורים" שאינם מקיימים שום דת או מסורת.

זה הרי כל הרעיון...

אם באמת רוצים שקט, שלווה ואחווה.

יש לרבים זהות יהודית אך הם חילונים. להם לא צריכה להיות כל בעיה. הם ממשיכים לחיות בהתאם לאמונתם.

Nחמן

New member
את תל אביב לא תשכנע כנראה

אבל לפחות אני ובוודאי עוד כמה גולשים רואים בדבריך ניצחון ברור של הרוח על החומר. אומנם כל סיפור המגילה הוא סיפור גשמי בלבד ללא שום נס היוצא מגדר הטבע אבל כל המגילה היא הסתר אחד גדול. שמו של הקב"ה לא מוזכר בה אפילו פעם אחת מלבד הרמז "בלילה ההוא נדדה שנת המלך".

גמינדס! חזק ואמץ! והמשךף בדרך נפלאה זאת.

הקטע המצ"ב איננו מיוחד לפורים דווקא. אחד הפרויקטים, שעסקתי בהם עד ליום התאונה, היה הבאת שמחה ועידוד לחולים המאושפזים בבתי חולים, לילדים בעלי צרכים מיוחדים, לפגועי נפש, לקשישים בבתי אבות ועוד. לפני כל חג שהוא הייתי מגיע ביחד עם קבוצות מתנדבים לשמח את האוכלוסיה הנחשלת ולתת להם הרגשה, שהם לא לבד. המטרה לא הייתה רק השמחה אלא גם ההזדהות עם כאבם. לפעמים היו ביניהם חולים, שכבר שוחררו מבית החולים אולם עדיין ציפתה להם סידרה של ניתוחים קשים וכואבים ולפעמים הכאב היה גם בכיס.
כמי ש"זכה" בעצמו לעבור סדרת ניתוחים בתוך שנה אחת הרגשתי היטב את הכאב של אותם חולים ואת הצורך מלבד העידוד והשמחה גם בעזרה מעשית.
לקליפ המצ"ב אין קשר אישי אליי אבל הוא מבטא ולו במעט את ההרגשה הטובה של החולה, שזכה לביקור מיוחד של ילדיו או של מתנדבים, שהשלימו את מה שהילדים אינם יכולים לתת בגיל כה צעיר.
אני מקווה להתעשת מהר ממחלת הביורוקרטיה, שאני סובל ממנה מרות עכשיו ולחזור לפעילות התנדבותית מלאה בקרוב.

חזרתי מקריאת המגילה: כתוב שעמדו על נפשם

בבית הסטודנט היהודי הייתה קריאת מגילה אורתודוקסית, וגם סעודת פורים ותחפושות.
האם לא כתוב שהיהודים עמדו על נפשם? הם התגוננו משום ששונאיהם ידעו על יום ההשמדה ותקפו. חיילי המלך כמובן לא עזרו להם, משום שצו המלך שונה.
אכילת אוזני המן אינה שונה מGINGER BREAD MEN ומ GUMMY BEARS

על הניסים ועל הנפלאות ועל הנחמות ועל התשועות

שעשית לאבותינו בימים ההם ובזמן הזה. על כך אנו שמחים!

שיהיה לכולם תענית קלה! אין משהו שמרגש אותי בדת שלנו יותר מלהתחבר להיסטוריה העתיקה שלנו דרך חיי המעשה...

asaphxiix

New member
ולו היו רוצחים היהודים ששה מיליון גרמנים

האם גם אז היו נחשבים צדיקים?

גנימדס

New member
ככה האומה הזו

ולא רק בתקופה הפרסית.
אפילו בשנות הארבעים, היהודים המרושעים והאלימים תקפו את שליטהם הפולנים, בורשה. כשהפולנים והגרמנים בני בריתם דאגו להם לפרנסה ולמחסה בימי המלחמה , רכזו את כולם בשכונות נוחות בשם "גטאות" סדרו להם מקומות עבודה במחנות ואפילו סדרו להם נסיעות לחול בערים נחשבות כמו אושוויץ וטבלינקה.

היהודים חסרי הבושה החליטו להרוג שוב חפים מפשע, הם לא מסוגלים להעריך שום דבר שעושים בשבילם
עם אחד מפוזר בין העמים דתי המלך אינם עושים!!!

Nחמן

New member
גמינדס!!!

איך יתכן? גם בפורים אתה כל כך רציני?
אני מודה ומתוודה: למרות שלא ציפיתי, שדווקא אתה תואדם, אבל בדיעבד אני סבור, שמנהלי הפורום בחרו במדויק בשני גולשים מדהימים (!).
אין לך מושג, כמה זה עושה לי ולרבים כמוני טוב, שאתה כותב לעניין.

בדרך אגב האם הפורום לא שקט מדי בשבועיים האחרונים? שני גולשים מוזרים נעלמו ממנו וגם זה שניסה לחקות אותם ירד מהעץ והוריד איתו את שני התמהונים... האם אין בזה משהו טוב?

הדברים הבאים מיועדים לכלל הגולשים. אם זה לא היה עצוב, אפשר היה לעשות הצגת תיאטרון בשם "תיאטרון האבסורד". רבים זוכרים בוודאי את הבלוג, שהבאתי כאן לפני כמה חודשים ובו תיאור האירועים, שעברו עליי מאז התאונה. אם חשבתי, שבזה הסתיים הדבר, מסתבר, שטעיתי בגדול.
עד ליום 31 בדצמבר 2011 נהניתי מקצבת נכות של הביטוח הלאומי בשיעור שבין 80% ל- 100%. כנפגע תאונת דרכים במסגרת העבודה זכיתי לתנאים משופרים. לקראת סוף ינואר עליתי פעם נוספת לוועדה רפואית וזו המליצה על נכות זמנית נוספת בשיעור 50% לחצי שנה. עם שיעור הנכות הסכמתי לנוכח מצבי אולם עם ה"זמנית" לא היה לי כל כך נוח לאחר כשנה וחצי מיום הפגיעה.
מה גדלה אכזבתי, כאשר נוכחתי לדעת, כי הביטוח הלאומי הקפיא לי אף נכות זאת לצורך דיון בוועדה נוספת שלא בנוכחותי. מה כבר יכול להיות בכוועדה הנוספת? אולי מנסים לבלוש אחריי לדעצ, האם באמת נותרתי נכה, או שמא אני בריא כמו שור צעיר. הרופא האורטופד בוועדה ביקש לבדוק צילום של מפרק הירך. בצילום נראה בבירור מפרק מלאכותי שהושתל בגופי במקום המפרק הטבעי. במקום הניתוח/ים ישנה צלקת באורך 41 ס"מ. כל זה נראה בבירור לרופא הוועדה. אז ממה אני להתקיים בחודשים אלו? מהאוויר??? אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק.
את מקום עבודתי עזבתי כדי להתפנות לכל הסידורים המשפטיים, הרפואיים והטכניים בגין התאונה. משכורת כבר אין לי. מה יש לי? גם זה חלק מהאבסורד. ע"פ החוק אני זכאי לפיצויי פיטורין תוך 30 יום מיום סיום העבודה. תאריך הפרישה היה ה- 31 בינואר 2011 ושלושים הימים עברו לפני שבוע. רק עכשיו נזכר סוכן הביטוח לשלוח אליי טופס למילוי ולחתימה וכן להמצאת אישור מפקיד השומה על פטור מניכוי מס במקור. שוו בנפשכם מחר ערב שושן פורים (המוסדות הרשמיים בירושלים עובדים כבערב חג) עליי להתרוצץ בין משרדי מס הכנסה להמציא את האישורים באימייל או בפקס או בדואר רשום או במסירה אישית ובמקרה הטוב אראה את הכסף עד סוף חודש זה.
כל מי שקרא את הודעותיי עד היום, ראה בהן אופטימיות רבה. האופטימיות לא פגה אולםאינני יכול להישאר שאנן לנוכל העוולות שנעשות במדינה בחסות החוק ושלא בחסות החוק.
בתאריך 21 בנובמבר 2011 שלחתי מכתב תלונה למפקח על הביטוח כנגד חברת "מנורה". כעבור חודש שלחתי תזדכורת. האם מישהו מכם קיבל תשובה?
חברים יקרים! זה לא אני. כל אחד מכם עלול להיקלע לסיטואציה כזאת. אי"ה ובל"נ כאשר אתאושש מעט מההלם שאני שרוי בו כיום ואקבל את כל הכסף שמגיע לי מחברות הביטוח ומהביטוח הלאומי אני מתכוון לפתוח דף בפייסבוק ולעורר רעש עד שלא עוד זכר לכל השחיתות הנוראה הזאת.

רגע אחד! לאלה, שקראו את הפוסט וכבר מתחילים לארוז את המזוודות, חכו רגע. בל יחשוב מישהו, שהמצב בחו"ל טוב יותר. נהפוך הוא! על כל פנים חו"ל לא מעניין אותי. ארץ ישראל היא הארץ שלי והמדינה שבה היא המדינה שלי. אין לי כוונה לברוח ממנה אלא להילחם נגד כל הרע שיש בה. זה האתגר הבא שלי לאחר 18 שנות התנדבות עם בני נוער ועם חולים צעירים ומבוגרים כאחד.

פורים שמח לכולם!
כשם שזכינו לצאת מצרה לרווחה ולהיגאל בימי מרדכי ואסתר, כך נצא גם מזה. רק מעט עידוד לא יזיק, כי זה בנפש כולנו.

למעלה