נעים מאוד, Think....

נעים מאוד, Think.... ../images/Emo45.gif

שלום אביבה, שבת שלום לכולם... , לפני מס' ימים קניתי דיסק הנקרא "פאנג שוואי". קניתי אותו מבלי לבקש שישמיעו לי אותו קודם כי האינטואיציה אמרה לי מבפנים שאוהב את זה. באופן כללי יש לי משיכה בילתי מוסברת לתחום. יש לי הרגשה שהוא תורם רבות לאיזון הנפש, וזה בדיוק מה שאני צריכה. באתי הבייתה,שמעתי את הדיסק והתחברתי ממש לכל צליל וצליל. כעת שמחתי לגלות שיש פורום על הנושא... רציתי לבקש ממך אביבה הסבר יותר נירחב על הנושא. לפי מה שאנשים כותבים כאן הבנתי שהנושא נוגע בכל מה שקשור לעיצוב,ולמרחב. אלו עוד נושאים? ואיך זה בא לידי ביטוי?

שבת שלום Think Heart

מזמינה אותך לקרא את כל מה שכתוב במאמרים, טאגליינס, הודעות מומלצות, הסתכלי בגלריות ובכל מה שנמצא כאן. זה יתן לך התחלה בקשר לנושא. "הסבר נרחב" זה עבודה לכל החיים. פנג שוי הוא דרך חיים, בהתחלה זה "נושא" שלומדים, אח"כ לאט לאט מתחילים ליישם בסביבה הקרובה, אח"כ מתחילה ההבנה, מאוד לאט, ואז גם מתחילים לעשות ברצינות, ועם השנים, אם מתמידים, פנג שוי הופך לדרך חיים. דרך שמשלבת את הטבע וכל מה שמשתמע מכך בחיים שלנו. פנג שוי עוסק בכל מה שנמצא מסביבנו, בבית, בעבודה, בחופשה, בגינה, וכמו שאמרתי בהתחלה - בחיים.

למעלה