נעים מאוד

Mירב26

New member
נעים מאוד ../images/Emo24.gif

החלטתי לשנות את השם לשמי המקורי במקום hey sexy lady. תתחילו להתרגל
רציתי להגיד שמאוד מאוד נהניתי במפגש, אתם חבר'ה מקסימים והיה לי כיף להכיר את כולכם (חבל שחייקין, שולה, ו"אפי" ברחו מוקדם)!!! מקווה שנתראה בקרוב. חייםלוי-היה כיף לדבר איתך ולנסוע איתך. תודה! יפעת-תתחילי להרגיע עם הדיסקיות שלך!
רוזמרין-לא הגיד זאת על דפי הפורום (נחש לבד)... קיוטי- באמת מתוקה
לימור-היה נעים להכיר אותך, אני חושבת שאת בנאדם מאוד מיוחד
קוקו-היית במפגש? חחחחחחח סתם, סתם-חמודה למרות שאת שקטה! אבי-נהניתי לדבר איתך, תודה על הליווי לתחנה! ליאור-אתה בחור חמוד
אבא של אפי- לא יצא לנו כ"כ לדבר, מקווה שפעם אחרת. אז שיהיה לכם אחלההההה סופשבוע!!! הא ואני מחפשת חתימה שנונה ומקורית-כל המוצא בהקדם יבוא על שכרו

liort19

New member
תודה רבה! ../images/Emo9.gif

היה נעים מאוד גם לפגוש אותך!!! תתחדשי על השם החדש

נעים להכיר

בפעם הבאה צריך כסאות מוזיקלים. גם אני מרגיש שלא פגשתי את כולם. היה מאוד נחמד ומענין. נעים להפגש אם אנשים בעלי ענין משותף. שמחנו לפגוש את אלה שהגיעו מרחוק.

חייקין

New member
מצטרפים לשמחות ולאיחולים../images/Emo13.gif

נהננו מהמפגש מהנוף ומהאוכל, היה טיול נחמד לתל אביב, שבדרך כלל נמנעים ממנה
הבנות נהדרות, וכל הכבוד לכולם

סיפור חדש

הבת שלי פגשה היום אשה שמתאמנת בתאי-צ'י והסתבר לאשה לאחרונה , לאחר 3 שנים אימון ביחד, שיש איתה 2 אפילפטים, אחד מהם התעוררו אצלו התקפים והמדריך שגם מתמחה בדיקור סיני טיפל בו, וההתקפים נעלמו.

חייקין

New member
על זה דיברתי במפגש

מזניחים את האלטרנטיבות... הוצאתי את בתי מכמה התקפים על ידי דימוי דיקור, באמצעות לחיצות בקצה אצבעי, בנקודה עליה הסביר לי רופא קונבנציונלי המתמחה גם בדיקור סיני...

חייקין

New member
נקודת לחיצה חשובה!

בשקע שבין הפה והאף, בשפה העליונה. בין השליש העליון לשליש האמצעי. זו נקודה שרופאים סיני דוקים בה עם מחט, ואני רק לוחץ חזק בקצה האצבע, עם הצפורן, תוך תנועות להעמקת הלחיצה, בזמן שאני מזהה התקף, במקביל אני נותן לה חמצן, והצלחנו כבר להוציא אותה מכמה התקפים, ואף למנוע תחילת התקף, כאשר זיהינו שמתקרב... במידה והלחיצות לא עוזרות תוך 3 - 4 דקות, משתמשים בסטסוליד, שלרוב מוציא אותה מההתקף מיידית. במקרים נדירים יותר, נאלצים לרוץ אתה למיון לקבלת תוספת ואליום...

זו בעיה

כל הדיווחים האלה באמת מורידים את הביטחון מהרפואה, שיטות אלה קל להפעיל אותם ולקבל אישור במידי על הצלחתם, לאנשים שיש להם סימפטומים תכופים. וכאן הם מרשימים במיוחד. מיקרים " קלים" זה נישאר בקונבנציונלי. ועוד סיפור אחר - לפני 15 שנה עסקתי בספורט שהרס את פירקי ידי, עבדתי עם בחור הרבה שעות בעבודה,ולבסוף הסתבר שהוא ניחן בכוחות, זילזלתי אבל מה היה לי להפסיד, הוא טיפל בי, יד אחת פסקה לכאוב והשניה לאחר חודשיים.

qt1

New member
../images/Emo49.gifעל הכינוי החדש../images/Emo51.gifלכל...

מי שהגיע למפגש
... חבל שפספסתי את חייקין +2 ואת אפי , אבל אולי בפעם הבאה. זה היה מפגש מאוד מעניין עבורי. אני מקווה שנמשיך להיפגש ,נראה לי שזה מאוד חשוב עבור כולנו ושזה מחזק את כולנו. כולכם נהדרים וההפתעה שלי היתה ליאור המקסים ואבי גם כן המקסים(אין אפליות בבית הזה
), לא ידעתי שתגיעו וזו היתה הפתעה מרגשת מאוד
מי מכם שרוצה ועדיין לא מכיר את המסנג'ר או האיסיקיו שלי- יכול לפנות במסר
המון תודה על שהגעתם מקווה שבמפגש הבא יגיעו עוד, שלכם תמיד

moribat

New member
מחכים למפגש הבא...../images/Emo98.gif

אמנם הגענו באיחור, אבל מבטיחים שבפעם הבאה זה יהיה שונה.... שמחתי לפגוש את כל מי שכבר פגשתי במפגש הקודם, ואת החדשים. מרתק לראות את הפנים והאישיות מאחורי הכינויים וההודעות. בפעם הבאה מקווה שיהיה מתנדב לארח אותנו בדירה וכך נוכל להכיר יותר טוב אחד את השני. תודה לכל מי שהגיע. מקווה שבפעם הבאה יוכלו יותר אנשים להגיע למפגש.

א68

New member
qt1

תודה על המחמאה. היה מאוד נחמד גם לי לפגוש בך, בתקווה שיחד עם כל החברה האחרים, ניפגש שוב, נהיה מאוחדים ונראה לכולם, שאפשר להתגבר על הבעייה שלנו, שלא מאיימת, מפחידה כ"כ ומעלה מורא בפני אנשים רבים, כפי שנהוג לחשוב.

qt1

New member
../images/Emo140.gifבטח שניפגש שוב../images/Emo70.gif

כל מילה בסלע
שבוע טוב נשמה...

Mירב26

New member
כמובן שגם אותך נהניתי מאוד לפגוש

סופסוף! ואגב-סופסוף למדת לשרשר כמו שצריך!

למעלה