נעים מאוד

NeTuSh2

New member
נעים מאוד ../images/Emo24.gif

מה נשמע?
מישהו למד איפור מקצועי אצל איל מקיאג'? אם כן, תוכלו בבקשה לתת לי את כל הפרטים שיש בידכם
כמו- מה העלות, אילו מסלולים יש, כמה פגישות, איך האווירה, יש עבטדה? חחחחחח וכדומה
תודה

נ ע מ ה א

New member
אני! אני! אני!

אז ככה.... אני אוכל לתת לך פרטים רק בנוגע לקורס הקצר של חמשת החודשים... העלות (אחריי כל ההנחות ובלה בלה בלה, היתה 6,000 ש"ח (זה כלל מזוודת איפור עם מוצרים) בעקרון יש עשרה שיעורי איפור בסיסי ועוד 12 שיעורים שאת בוחרת (לפי נושא- מרתון כלות, איפור נשים מבוגרות וכו') יש את מסלול שמונת החודשים שזה כבר למי שממש ממש רוצה לפתח קריירה בזה (איפור תיאטרון, דראג וכו') הוא עולה בסביבות העשרת אלפים שקלים והמזוודה שאת מקבלת מלאה ביותר מוצרים.... זה הולך לפי מפגש אחד בשבוע וניתנת לך האפשרות לעשות שיעורי השלמה... למשל, אם את נמצאית בשיעור איפור עיניים, ואת מרגישה שלא ממש הבנת ושאת רוצה שיעור נוסף, את יכולה להצטרך שוב פעם לשיעור כזה עם מורה אחר....) האוירה הכי הכי כיפית שיש, השיעורים עוברים בצורה מעניינת, המורים מקצועיים, חברמנים.... בנוגע לעבודה.... האמת היא שזאת הכנסה לא רעה מהצד (אני סטודנטית, זה ממש עוזר לממן את עצמי) ואם את מחפשת לפתח ממש קריירה בזה, אני יודעת שהם מבטיחים עבודה למצטיינים, אבל שוב, כמו בכל דבר, צריך לעבור מבחן... במילה אחת- כדאי!!!!!

NeTuSh2

New member
היי נעמה ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

דבר ראשון- ת ו ד ה
בעיקרון אני לא רוצה ללמוד איפור במה בקטע של- לאפר "חבלות" "דם" וכדומה אבל אני מעוניינת ללמוד מקצועי איפור ערב, איפור טבעי ויומיומי, איפור כלות, רק באיפור הסטנדרטי, לא מעבר (צביעוך פנים וציורי גוף)
אני עוד לא יודעת אם אני רוצה לעשות מזה קריירה אבל בהחלט אני אראה אם אני יאהב את המסגרת הזאת, ואם ילך לי בה
מקווה
אני מתארת לעצמי שאני אחליט את זה אחרי שאני אלמד אז אני לא יודעת איזה מסלול לקחת, את הארוך? בינוני? קצר?.. ומה מתאים למה שאני רוצה 2. איפה לומדים, איפה זה נמצא?
ו.. כמה אנשים זה בשיעור בערך? 3. באמת? את מקבלת את ה"ארגז ההוא" עם כך האיפור הנלווה? זה כלול במחיר? תודה רבה רבה רבה חמודה
נ-ב- אני בת 17 וחצי, זה בסדר?

נ ע מ ה א

New member
היי, אין על מה.....

אם את לא רוצה ללמוד איפור תיאטרון דראג וכד' עדיף לך לקחת את הקורס של חמשת החודשים, הוא מכיל את כל מה שרצית (איפור טבעי, ערב, כלות ובלה בלה בלה) הלימודים הם בנמל הישן בת"א-ליד ג.יפית :) בד"כ יש משהו כמו 15 תלמידים בשיעור... וכן, את מקבלת את הארגז "ההוא" והוא כלול במחיר (את מקבלת את מוצרי האיפור הבסיסיים ומברשות, כמובן שתצטרכי גם לקנות לבד כמה דברים... אבל בתור תלמידה שלהם יש לך הנחה של 30 אחוזים על המוצרים של איל מקיאג' שזה די הרבה...) וזה בסדר גמור שאת בת שבע עשרה וחצי (אבל אם יש לך סבלנות, תוכלי לחכות לעד אחריי שתשתחררי מהצבא, ואז הלימודים יוכלו להיות על חשבון המענק שהצבא נותן, ואת גם יכולה לקנות מוצרים על חשבון המענק.... לשיקולך....

NeTuSh2

New member
אגב ../images/Emo20.gif

א- גלית ורטאיים אחת המורות? ב- המבחנים לא מלחיצים? ג- אולי תשלחי/תצרפי לי בבקשה כמה עבודות (תמונות) שלך מהלימוד שלך שם? תודה

yottami

New member
היי חמודה אני הייתי ממליץ לך לקחת

את הקורס הבסיסי שכולל בתוכו איפור יופי כלות וערב.....בתכלס זה מה שמאפר צריך בשביל להתחיל לעבוד כל השאר זה סתם בזבוז של כסף כי זה לא יעשה אותך מאפרת טובה יותר....המבחנים זה סתם שטויות זו המצאה של החודשים האחרונים פעם לא עשו מבחנים..... בקיצור מה שאני מסביר לך שמבחן לאיפור בבית ספר לאיפור זה ממש שטויות זה לא רציני וזה לא אומר כלום על המאפרת....ואם תשאלי אותי זה גם לא נחוץ.....כי איפור לומדים מנסיון במשך השנים....ולא כל כך מהר מוצאים עבודה בתחום ....בטח ובטח לא סטודנטים שאין להם זמן לעשות לעצמם יחסי ציבור וגם בשעות שמאפרים כלות הם לומדים בדרך כלל כך שזה מאד קשה במיוחד עם התחרות שיש היום בשוק כך שהדברים לא מדוייקים כל כך...המציאות היא שאחרי הלימודים אף אחד לא מסתכל על בוק העבודות שלך חוץ מהמשפחה....:) כי זה עדיין עבודה של מתחיל ואת יכולה להיות הכי מוכשרת שבעולם בקורס (אני מקווה שכן:))...לרמת מקצועיות טובה מגיעים אחרי נסיון באיפור ...בכל מקרה תפנימי את דברי והרשמי לקורס הבסיסי....זה הכי משתלם ושיהיה לך המון המון בהצלחה ושנה טובה..:)

NeTuSh2

New member
יותם ../images/Emo24.gif

נכון, יכול להיות שאיפור כלות ואיפורערב יספיק לי, ויספק לי כל מה שאני צריכה לדעת על איפור, ואיך לאפר
אי אפשר לדעת אם אפשר למצוא עבודה בזה... זה עניין של מזל כמו שמישהו יילך לאונברסטיה וילמד ב-10,000 שקל תואר ראשון בפסיכולוגיה, ובסוף לא ימצא עבודה ככה זה.. נורא... 2. לפי הבנתי 'בוק עבודות' זה גם לכיף, וגם כדי לתרגל מה שלמדת :) בערך.. 3. כן. אני מבינה, בכל מקרה אני מקווה ללמוד, להנות, ואם לרצות לעבוד בתחום
עוד אין לי שום נסיון, אני אסיים בי"ס תיכון ואראה מה הלאה
זה מאוד מעניין. מקוו שיהיה טוב
4. אבל יותר קל למצוא עבודה בתחום כשיש לך מן תעודת גמר שלמדת מסלול כזה וכזה וכדומה תודה רבה רבה יותמוש!!
תספר על עצמך..

yottami

New member
אני מאחל לך בהצלחה....:) כנסי

אמנם אי אפשר לדעת בודאות אם תצאי עבודה או לא.....אבל בהחלט ניתן לדעת מה הביקוש בשוק למאפרים אילו דברים שניתנים לחישוב....וכרגע המצב בשוק לא משהוא.....אבל זה לא צריך למנוע ממך ללכת ללמוד ולהתמקצע בתחום...להפך לכי על זה......ושיהיה לך בהצלחה

תראי....

אני מכירה מישהי (שהיא במקרה גם הקוסמטיקאית שלי) שבמשך היום עובדת במשרד הפנים או משו פלצני כזה
ובערב היא מאפרת וקוסמטיקאית.. ככה שהיא כן מרוויחה כסף והיא לא סומכת רק על הביקוש בשוק האיפור ומצד שני היא גם עושה את מה שהיא אוהבת אני יודעת שיבוא יום ואני גם יעשה את הקורס או באיל מקיאג' או אצל ירין שחף, אני עוד לא יודעת.. וכשאני יעשה את זה אני לא יסמוך רק על זה אלה אני ירצה ללמוד עוד דברים ולא רק בשביל כסף אלה גם כי אני אחת שאוהבת לדעת וללמוד המוווון דברים (אני בדיוק בחופש הגדול הולכת לעשות קורס מדריכים של חודש בהתעמלות קרקע) אממ.. אין לזה ממש נקודה זה סתם כמה נקודות למחשבה

NeTuSh2

New member
נכון, אין לדעת.. ../images/Emo20.gif

כל הכבוד
בהצלחהה בובה
ו-תודה

נ ע מ ה א

New member
אז ככה...

עם גלית היה לי רק שיעור אחד אבל שאר המורים- גלי, מיקיאגי ואפילו נורית (שהיא חמתה של גלית)ועוד רבים וטובים היו נהדרים... לא יצא לי לעשות עדיין את המבחנים (אני לא ממש רוצה לעשות אותם כי אני לומדת לימודים אקדמאים, אין לי זמן) אבל שמעתי שהם אחלה.... זה גם לא ממש מבחן, את מביאה חברה (או דוגמנית אם את ממש רוצה להשקיע) מאפרת אותה, ורק אחריי שאת מסיימת בודקים... לא עומדים לידך בזמן העבודה או משהו כזה... ובקשר לעבודות, עדיין לא סיימתי את הקורס, ברגע שיהיה יום צילומים, אני מבטיחה להעביר לך מיצירות האמנות שלי

NeTuSh2

New member
היי נעמה ../images/Emo24.gif

הבנתי
תודה רבה
אבל תגידי, כדי לקבל תעודה מהם, לא חייבים לעשות את המבחנים הסופיים?
- אחלהה, אל תשכחי
אשמח לראות מה למדת באיל מקיאג' תודה מתוקה, ו-בהצלחה

למעלה