נעים מאוד

נעים מאוד ../images/Emo140.gif

שלום לכולם, יש לי העונג להכלל בין חברי הפורום,וזה תודות ל מירבאור האשר העירה את עיני. בזכות שיחתי איתה התחלתי להבין את השינוי שהנשמה עוברת,ישבתי הרבה ממש שוחחתי עם עצמי ממש פחדתי שמשהו קורה לי.לא הבנתי מה ,תודות למירב הבנתי שאני זועקת רוצה את השינוי הזה.רוצה לדעת גם להגיד, לא דיי .גם לי מותר,גם לי מגיע.יודעת כי התהליך ארוך אך .מוטב מאוחר מאשר בכלל לא. היו ימים שישבתי בוכה מבלי סוף היום, אין הדמעות יבשו. הבטחתי לעצמי שקודם אני ,אני ועוד פעם אני.לא הרבה במילים עברתי שבעה מדורי גיהנום במשך 47 שנות חיי.אך כן רואה את האור בקצה המנהרה. כיום אני פרודה טריהה חחח . מקווה לצאת לדרך חדשה בכוחות חדשים. ושוב תודות למירב.יום טוב לכולם. ממני חברה אמיתיתתת.

meravor

New member
שנטיפי האחת

אפשר לקבל את הקלף שלם (לא ניתן לקרוא אותו, כנראה משהוא השתבש) תודה מראש

meravor

New member
חברה אמיתיתתת

אני חייבת לשתף את הפורום המדהים הזה בהכרות ביננו: אני עושה טיפולי רייקי, רדרך הבת שלך הגעתי אלייך, שמעתי שאת סובלה מכמה בעיות בין היתר גם בעיה ביד שצורכת ניתוח... ביום חמישי (לפני 3 ימים) הייתה ההיכרות הראשונה ביננו (עד אז כל ההיקרות ביננו הייתה דרך אנשים מסיפורים שאני שמעתי עלייך ואת שמעת עליי) הייתי בטוחה שאני יגיע לטיפול יעזור לך מבחינה גופנית ואז אלך לי לדרכי... אבל כשהגעתי אלייך הבייתה נדהמתי למצוא אישה מדהימה מלאת עוצמה שלא הכי קל לה בחיים, אבל (החשוב מכל) רוצה יותר מכל דבר שיהיה לה טוב (להגיע לשלמות פנימית)... שמחתי לספר לך על הפורום הזה שרק לפני כמה ימים בעצמי הכרתי אותו ושמחתי יותר שיכולתי להראות לך את האור שבקצה המנהרה... אני יודעת שאת בתחילת הדרך... אבל דעי! הדרך יכולה להיות ארוכה והיא גם יכולה להיות מאוד קצרה - זה תלוי רק בך (כל אדם בקצב שלו כמובן) אבל מה שחשוב זה שתהני מכל מה שתפגשי בדרך אפילו אם יהיו דברים או אנשים שינסו להוריד אותך למטה תמיד תזכרי שלא טוב שם... יש לי כל-כך הרבה מה לאמר לך ואני חייבת להמשיך בעבודתי... אני מקווה שמכאן תמצאי את הדרך אל החיים האמיתיים ודעי שאני תמיד אלך כאן ליידך אם תצטרכי אותי רק תושיטי את ידך.. תודה על המילים שלך... הם נותנות הרבה כח... שיהיה לך קל על הטוב לשמור ממני MERAVOR

meravor

New member
תיקון...

היקרות = היכרות רדרף = דרך (סליחה על הטעויות)

למעלה