נעים מאד

shely76

New member
נעים מאד

טוב, שבוע טוב. רובכן בודאי כבר ישנות (אני כנראה בין הבודדות שערה). אז ממה להתחיל? מזה שאני רוצה לבוא למפגש, כן. ישר לקפוץ למים. (אין לי אומץ. ואם אראה מישהי שאני מכירה) אז בשלב ראשון אני רוצה מישהי מהפורום לדבר איתה. כן ואולי אפילו לשבת על כוס קפה. למצוא חברה טובה ואמיתית. מישהי שאפשר לסמוך עליה. אולי אם יש פה מישהי שעדיין מגששת בנושא... שנעשה את צעדינו יחד. אה, ועוד בקשה אם אפשר שתהייי דתיה. (אחלה תירוץ. כך נוכל לדבר על דת ולדחוק את הנושא...) בקיצור. חפרתי. ואני מתנצלת. אשמח לשמוע מכן. שיהיה לנו שבוע טוב. הלואי.

אוססונה

New member
שבוע טוב - שלי שלך.

הנה, השכמתי קום, כדי לקרוא את הודעתך.... נעים מאוד!!!...) כאישה פולניה מנומסת, נושקת לכף ידך... )))) לפעמים, כדאי לקפוץ ישר למיים, כי רק כך לומדות לשחות.... מאידך, כדאי לבדוק, שאין "המים רדודים". קפיצה למים רדודים, מסוכנת היא... בטרם למדתי "לשחות", אף במים "רדודים", כמעט וטבעתי. מאידך, לפי הכרתי הוירטואליות והוורבאלית את חברות הפורום, התרכזו כאן בפורום, "שמנא וסלתא", של נשים "יפות ואיכותיות". מאחלת לך הצלחה....

כל הכבוד על הרצון לקפוץ למים!../images/Emo182.gif

מעריכה את זה!
אני גם - דיי חדשה כאן - אבל מסתבר שגם דיי פחדנית. בינתיים, עד שיום אחד אקפוץ גם אני למים, אני נהנית מהפנינים של הבנות כאן,שהן באמת נשים מדהימות! אני אגב חושבת שהיכרות וירטואלית חשובה לא פחות מהיכרות פיסית. ׁ(או שזה סתם תירוץ שאני מוכרת לעצמי ?
) בכל אופן, ימים יגידו. ברוכה הבאה!

למעלה