נעים להכיר

עדי בהט

New member
נעים להכיר

שלום לכל הבנות... קוראים לי עדי בהט, אני אחיינית של רות שטיינגרט למי שמכירה, ומי שלא הפסד שלה... :) אני תלמידת תקשורת בתיכון ראשונים בהרצליה ואני צריכה להגיש עבודת גמר שהיא בעצם תחקיר טלויזיוני. אני בחרתי לעסוק בתחקיר שלי בתסמונת טרנר ורציתי לשאול אותכן מדוע לפי דעתכן התסמונת אינה מקבלת שום התייחסות בתקשורת? והאם ניסיתן אי פעם להעלות זאת בפניה? אם כן מה קרה ואם לא אז למה? אודה מאוד על התייחסותכן, עדי.

היי לך ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום. לגבי שאלתך, הסיבה היחידה שאני יכולה להעלות זה שאין מודעות היות שסימנים ברובם פנימיים (חוץ מהגובה למרות שיש אנשים נמוכים). נשים שיש להן את התסמונת הן נשים לכל דבר . התפקוד הוא נורמלי. לכולן יש עבודה , משפחה , חברות ולכן זה לא ממש נראה "מבחוץ". לא זכור לי שהיה ניסיון להביא להתייחסות בתקשורת. יש עמותה לתסמונת ואולי בעתיד אם יהיה יותר השפעה ויותר בנות יהיו חלק אולי זאת תהיה הזדמנות גם להביא את זה לתקשורת . אני אשמח לשמוע עוד על עבודת הגמר שלך וכל שאלה אנחנו כאן דרומית

היי עדי

קודם כל מאוד נחמד שבחרת לעסוק בתסמונת טרנר בתחקיר הטלוויזיוני ואת צודקת , תשאלי את דודה שלך (אגב תמסרי לה ד"ש מדלית פז) שחברה שעזרה לנו בהתחלה ואפילו הרופאים רשיש להם קשר אם העיתונאות רצו לעשות כתבה ולראיין אותי כי הסכמתי ובסוף זה לא יצא לפועל מסיבות לא כל כך ברורות ואני הצלחתי להשיג כתבה במקומון בקריות איפה שגרתי עד לפני חודש ובא אליי נציג של העיתון עד הבית ובסוף הכתבה לא הוכנסה לעיתון וכעסתי תודה רבה לך ותמשיכי לכתוב ולשתף אותנו בתחקיר שאת עושה ונשמח לענות על עוד שאלות

למעלה