נעים להכיר!!

נעים להכיר!! ../images/Emo39.gif

הי לכולן, אני קוראת את ההודעות בפורום כבר כמה ימים ועכשיו החלטתי לכתוב. אני נמצאת בשלבים ראשונים של טיפולים (איקקולמין וכוריגון), אבל היאוש כבר חוגג. אני לא מרוצה מהרופא שלי ומאיך שהדברים מתנהלים. יש לי תחושה מאוד חזקה, שהנסיונות לא יגמרו בקרוב. אני זקוקה לעידוד (ולרופא אחר). מישהי יכולה לעזור? דרך-אגב: אני בקופ"ח כללית ומחפשת משהו באיזור פ"ת, קרית אונו, הוד השרון.

רומי 007

New member
שלום לך דלי יקרה

רופא באיזור שציינת אין לי וגם לא הצלחתי לקלוט בת כמה את, כמה זמן אתם מנסים, למה את חושבת שיש בעיית פוריות, אילו בדיקות עשית... ספרי קצת יותר ונוכל אולי לעזור במשהו. אבל דבר אחד כבר אני יכולה לומר לך: מה שלא יהיה, אין לך שום סיבה להיות מיואשת או להקרא מיואשת. מה את אומרת סתם "דלי"? או "דלי היפה והאמיצה" או "הגדולה מכולן" או "דלי בלב ובנפש"?

נוג

New member
הי, נעים להכיר וברוכה הבאה../images/Emo39.gif

הי, אל יאוש זה לא ממש עוזר. אז לקרא לכל המחשבות החיוביות והאופטימיות ולצאת לדרך, שהדרך תהיה קצרה ובלי הרבה עכזבות וכשלונות וגם עם יהיו אנחנו פה כדי לתמוך. בהצלחה נוג

עובדים על האופטימיות...../images/Emo51.gif

אני בת 28.5 נשואה 4 שנים. כבר שנה+ שאנחנו מנסים, אבל לא באדיקות מטורפת. לפני חצי שנה החלטנו להעביר הילוך, ולהתחיל ל"חשב" מתי הביוץ. המשימה התבררה ככמעט בלתי אפשרית. ניסינו הכל: ערכות, חום השחר ואפילו אולטראסאונד. מה לעשות, המחזור מ-מ-ש לא סדיר. אחרי חודשיים של "כיוון" לתאריך ע"י הרופא וחוסר הצלחה, קיבלתי מהרופא 5 כדורים של איקאקולמין וזריקת כוריגון (עם אולטראסאונד בניהם לוודא שיש זקיקים). עכשיו אנחנו מחכים...אבל יש לי תחושה לא טובה. זאת הפעם הראשונה שקיבלתי את הזריקה...אבל (שוב) התחושה לא טובה. והבעיה הכי גדולה היא שהרופא שלי נורא לא סימפטי. לא עברנו אף בדיקה לפני ה"טיפולון" הזה. למה אני מקבלת זריקה? אולי יש בעיה בזרע? אני לא רוצה להתאכזב בלי סוף. אני חייבת רופא שגם יסביר מה קורה, ולא רק ירשום מרשמים. אני זקוקה לעידוד. מהרגע שאני מתעוררת עד הרגע שאני הולכת לישון אני חושבת על זה.

דלי, אל תהיי מיואשת

אם הרופא לא סימפטי - צריך להחליף אותו. אני חושבת שהרופא הוא האדם שצריך לתמוך בנו בזמן הטיפולים ולא צריך להרגיש רע כשמגיעים אליו. גם אני עברתי תקופה לא נעימה בבי"ח איום ונורא עד שהבנתי שלא באתי הנה כדי לסבול... לגבי האיקקלומין - אני לא בטוחה שההחלטה של הרופא לא נכונה. את מעידה על מחזורים מאוד לא סדירים, כך שיש בעיה ברורה. הרופא מנסה לסדר את המחזור בעזרת האיקקלומין שעובד מצויין אצל הרבה נשים. יכול להיות שיש אצלכם גם בעית זרע. הבעיה קיימת באחוז גדול של הזוגות שמנסים להרות, אבל לפעמים הרופאים רוצים לתת טיפול קל לפני שהם שולפים את התותחים הכבדים ולכן לפעמים הם מוותרים על הבדיקות הבסיסיות. אם היית מגיעה לרופא בלי שום בעיה ידועה והוא עדיין היה נותן לך איקקלומין בלי בדיקה - הייתי מרימה גבה. במקרה שלך - כדאי להיות אופטימים החודש ולקוות שתזמון הביוץ יעשה את שלו. מקווה מאוד שלא תגיעי לרופא בחודש הבא כי כבר תהיי בהריון. אם כן - תדרשי שישלח אותך לעשות פרופיל הורמונלי ואת בעלך לבדיקת זרע כדי שתדעו שאתם נלחמים בחזית הנכונה. יהיה טוב. את תראי! חנה

איפה נמצא הרופא המיוחל../images/Emo35.gif

אני כבר כמעט שבוע מנסה לקבל המלצות על רופא אחר, ולא ממש הצלחתי השבוע רופאת המשפחה שלי שאלה אותי מי הרופא נשים שלי, וכשאמרתי לה היא אמרה "תעשי לי טובה...תחליפי רופא". איך אפשר לא להילחץ ממשפט כזה??? לגבי האופטימיות: אני מנסה להיות "קולית", אבל בעצם משגעת אותי ההמתנה הזאת. למה צריך לחכות שבועיים עד שאדע? הטבע היה צריך להיות יותר נדיב בעניין הזה.

אכן , אם הטבע היה נדיב יותר

גם הפורום הזה היה ריק... ולגבי רופא: חפשי לך לא סתם רופא נשים אלא מומחה פריון. בחייך , לא חסרים כאלה , וטובים. אין שום סיבה להישאר אצל רופא שלא "מרגיש לך" טוב איתו.

אל תתיאשי רק התחלת

אם עוד לא עשית פרופיל הורמונלי שווה לעשות. זו בדיקת דם פשוטה שיכולה לתת אינדיקציה עם ההורמונים בסדר. אני כן בדיקת זרע, כיון ששליש מבעיות הפריון נמצאות אצל שותפינו לחיים... בקשר לרופא אני לא יכולה לעזור כי אני במכבי. אני מניחה שרופאים מבילינסון עובדים גם עבור קופ"ח הכללית במרפאות בריאות האישה. שווה לך גם לברר שם ואז יתנו לך פה המלצה. בהצלחה ואל ייאוש תקווה ואמונה זה חצי הדרך להצלחה! זוהרה

הי דלי,

קודם כל - ברוכה הבאה. טוב שהחלטת להתחיל לכתוב, רק זהירות - הפורום הזה ממכר!!! אם את לא מרוצה מהרופא שלך - רוצי לחפש רופא אחר. עם כל הבעיות האחרות, את לא צריכה גם לדאוג שאולי הרופא שלך לא עשה מה שצריך כדי שתיכנסי להריון. שיהיה בהצלחה!

מעצבן...

מכל השאלות ששאלתי, ומכל התשובות שקיבלתי, הבנתי שמבחינה מקצועית הוא עושה את הדבר ה"נכון". הבעיה היא שמבחינת יחס, יש לו כמה פגמים... הוא לא ממש מסביר, וצריך "למצוץ" ממנו תשובות. מעצבן...

דלי,

הרבה פעמים אני עונה לפציינטים שלי בביה"ח שמתלוננים שהרופא לא נחמד בסגנון "אתה לא בא אליו כדי שיהיה נחמד, אתה בא אליו כדי שירפא אותך." זה נכון רק במקרה שאין אפשרות לבחור את הרופא, כמו במקרה של בי"ח ציבורי. אבל את כן יכולה לבחור רופא. כבר נתנו לך פה המלצה על רופא אחד, ואני בטוחה שיתנו עוד. את לא צריכה ללכת לרופא שלך לחוצה בגלל היחס או הגישה. תחליפי!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ועושה רושם שאת בכלל בדרך הלאה מכאן
אז הרופא לא נחמד, לא נורא, ממילא הילד לא יהיה דומה לו
. קחי בחשבון שאחת מתופעות הלואי של איקקלומין זה מצב רוח נאחס, ובהחלט יכול להיות שתחושת הייאוש שלך נובעת מזה. על פניו הרופא עשה כל מה שצריך לעשות, וידא שיש זקיק מוביל, דאג שיהיה ביוץ. ושלח אתכם לעשות ילד. יתכן שבאמת גם לבעלך יש בעיה, אבל יתכן שלא. לא כל רופא דוגל לעשות את כל הבדיקות כבר בהתחלה. לגבי רופא מומלץ, פשוט תמשיכי לנג´ז כאן, עד שתמצאי המלצה לרופא מתאים. פשוט תוסיפי מתחת הודעה שנושא ירשם : דרוש רופא מהכללית- איזור פ"ת ק´ אונו, הוד השרון. לא כל המשתתפות קוראות את הכל ההודעות, אבל כותרת כזאת תתפוס את העין של כולן. שיהיה בהצלחה נועם

הי דלי

אני נורא רוצה לחזק אותך בכל נושא החלפת הרופא. אני עברתי לפני חודש לרופא אחר ( אני במכבי) ואני כל כך מרוצה נכון לא הכל מצליח אבל חשוב שתרגישי שיש מי שדואג לך ושאת יכולה לסמוך אליו. בתור משהי שעברה בונקר ציני השינוי כל כך מרענן אני סומכת על הרופא החדש הוא מסביר הכול בהמון סבלנות ( ואין כמוני כשואלת שאלות) וזה ממש מרגיש נכון אז צאי למצוא את הרופא המיוכל " משנה מקום משנה מזל" אין לי המלצה על רופא אבל מחזקת אותך ומחבקת המון יהיה בסדר את כבר בדרך החוצה... שחר

דרוש רופא מהכללית- איזור פ"ת ק´ אונ

בהמלצת נועם@בת, אני מנסה שוב למצוא את הרופא המיוחל.

מה עם תל אביב?

במרכז בריאות האישה בקטוביץ´ יש את ד"ר ווליוביץ´ שהוא מקצועי וגם מקסים. חוץ מזה, יש את ד"ר ברקוביץ´ שמקבל מבוטחות כללית במרפאה בגבעת שמואל. גם הוא מומלץ בחום ע"י כמה בנות מהפורום.

למעלה