נעים להכיר

Mylight

New member
נעים להכיר ../images/Emo24.gif

אנחנו נשואים 3 חודשים (עוד מעט) הפסקתי גלולות לפני חודשים והמחזור לא סדיר, היתה לי תחושה של בחילות ביומים האחרונים ובעצת ידיד קניתי בדיקה ביתית, יצא שלילי. אני מוצאת את עצמי שואלת איך עושים שזה יעבוד מהר.. ומצד שני לא רוצה להכניס את עצמי לסחרחורת רגשית. יש לי 2 שאלות לפני חודשים התחלתי לקחת חומצהפולית (שקניתי בבית מרקחת ללא מרשם רופא) זה בסדר ? הבעלול עשה בדיקת Tזאקס ויצא פטור
אני צריכה לעבור חיסון אדמת כי מאז כיתה ו לא התחסנתי (או שזה לא חיוני לכל אחת ?) מה עוד צריך להכין מראש ? בדיקות גנטיות אחרות ניתן לעשות לפני קליטת הריון אבל אני מחכה לביטוח משלים שיתפוס עוד חודש.. בק'יצור לקחת אויר ו.. לשחרר לאט לאט תודה על תשומת ה-

פּוֹנְג

New member
ברוכית הבאית. (סתם גיוון)

אי אפשר לעשות שזה יעבור מהר, רק אפשר לעשות שזה יעבור בכייף.
חומצה פולית ללא מרשם רופא זה מצויין. חיסון לאדמת, סביר להניח שיש לך נוגדנים עוד מכיתה ו', אבל תבקשי מרופא המשפחה שיעשה לך בדיקות דם, או אם עשו לך לאחרונה, אולי בדקו גם את זה. בדיקות גנטיות אפשר לעשות לפני ההריון. עד כמה שאני יודעת ממילא אין החזר של הקופה, אז חבל לחכות. עניתי על הכל?

פופסיקל

New member
קיראי את המאמר על "חום השחר"

בתירגומה של מעיין-נמצא במאמרים של הפורום. כדי שזה יעבוד יותר מהר, צריך לנסות לזהות מתי הביוץ. אחרי פעמים שלוש שתקראי את המאמר, תביני קצת יותר. חוצמזה, הומלץ כאן בפורום על שתית כוס מיץ אשכוליות סחוטרי, כזה שיש במקררים בסופר, וזה משפר את איכותו של נוזל צואר הרחם (ככה הבנתי, בכל אופן). ולגבי בדיקות גנטיות, במכבי יש משמעות לביטוח המשלים, אם עושים את הבדיקות דרך המכונים של מכבי. בהצלחה!

נשואה 28

New member
בקשר לבדיקות הגנטיות....

אני שייכת לקופ"ח הכללית.ויש לי ביטוח משלים. וקבלתי החזר על הבדיקות הגנטיות שעשינו. אנחנו עשינו את כל הבדיקות ואח"כ עוד טייזקס ועוד פעם CF כי התגלה שאני נשאית...וסה"כ לאחר ההחזר שלמתי רק 1,100 ש"ח...אם אני זוכרת נכון. אז כן מקבלים החזר. חלקי, אבל עדיין זה שווה. הכי חשוב שיהיה בהצלחה

מעיןבר

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif

ענו לך על הרוב אבל רציתי לחדד קצת את עניין האדמת - צריך לעשות בדיקה לזיהוי הנוגדנים לאדמת בדם (ובהזדמנות זאת כבר לבקש מהרופא שיבדוק גם טוקסופלסמוזיס ו- CMV) כדי לברר האם את עדיין מחוסנת בפני המחלה. במידה ואת לא מחוסנת עומדת בפנייך האופציה לקבל חיסון, אלא שאז במשך 3 חודשים יש להמנע מכניסה להריון כדי לא לחשוף את העובר לנוכחות נגיף המוחלש שהוחד לך בחיסון.

למעלה