נעים להכיר

נעים להכיר../images/Emo13.gif

שלום לכולם! שמי מרסיה, מזה זמן מה אני עוקבת אחר הפורום המקסים שלכם. אשמח לעזור לכל המעוניין בעזרתי מתוך ניסיוני בתחום, שולחת לכולכם אנרגיות חיוביות מכל הלב!

אוה!

אני שמחה מאוד מאוד שיש מישהו שמוכן לענות על שאלות מזווית הראייה שלו... אני חושבת שזה ממש נחוץ ויהיה שיפור משמעותי!!! כיף שהצטרפת, מחכים לשמוע את דעותייך ולחלוק איתך תובנות

היי מיכל../images/Emo42.gif

תודה שאת פותחת בפני הזדמנות לספר על עצמי. כבר בתור ילדה בת 6 שמתי לב שמשהו מוזר קורה לי. ראיתי תמונות ברורות ולאחר זמן מה זה התממש. לא הבנתי מה קורה לי וכששיתפתי את חברי התחילו לקרוא לי "מרסיאנה" (תרגום: באה מכוכב מארס). האמנתי שמשהו פגום אצלי והפנמתי את היכולת שלי אך כנראה שבכל זאת זה התבטא כי תמיד ראו אותי כ"מוזרה". לא היה לי לאן לפנות ואת מי לשאול. בגיל 30 בריאותי התדרדרה עד למצב של חוסר יכולת לעכל מזון. לא מצאתי תשובה ברפואה הקונבנציונלית ואז פניתי לרפואה האלטרנטיבית. פגשתי מטפל ברפואה סינית שעם הזמן הפך למורה שלי והוא הסביר לי שהמחלה שלי מבטאה את חוסר היכולת שלי לעכל את ה"יכולות שלי". ממטופלת שלו הפכתי לתלמידתו והיום אני משתמשת ביכולות שלי כדי להביא עזרה ומזור למי שזקוק לי. אני מאמינה בשני דברים: 1. שכל אחד יכול לעזור לעצמו, אנו פשוט זקוקים ליד מכוונת .2. שהרוחניות היא חלק אינטגרלי של עצמנו ואין טעם לחפש אותה מחוצה לנו. זהו...זה קצת על עצמי...מה איתך? מרסיה

ואוו!!! סיפור מדהים!!!!! ../images/Emo24.gif

אני גם עברתי אי אילו דברים בחיי
כיום אני לומדת קונג-פו (למעשה, כבר ארבע שנים לומדת את זה) לומדת הילינג עובדת עם אנשים ממשיכה להיתפתח ולומדת
יש כאן מרחב מופלא (הפורום הזה). רגע, אז בת כמה את כיום? אני בת 29!

מיכל, כיף לי לתקשר אתך

שאלת לגילי, אזזז... - יש לי ילדים בגילך, אך החברות הכי טובות שלי הן גם בגילך, כך שאני לא ממש דינוזאור מיובש
(בצחוק). אני למדתי הילינג, פרחי-באך, מדיטציה ותישור. עובדת עם אנשים שרוצים להתפתח ולשנות וגם עם מטפלים. ספרי לי מה נותן לך הקונג-פו?

ההנאה מהתקשורת היא הדדית ../images/Emo13.gif

גם אני נהנית
מה שכתבת על הדינוזאור המיובש היה משעשע
לגבי הקונג-פו, אז זה נתן לי המון ונותן לי המון. אני אציין חלק מהדברים כי זה מאד רחב: אמון הגנה עצמית ריפוי מדיטציה אהבה ביטחון יכולת הדרכה יכולת התבוננות יכולת ריפוי יכולת ליצור את המציאותש אני רוצה ו....זה בעצם החיים שלי
זה ממש נתיב שאני הולכת בו

דרכים רבות להתפתחות

מדהים לראות כיצד כל אדם מוצא את דרכו להתפתחות ולשינוי האישיים שלו. מאחורי 15 שנה של עבודה עם אנשים, והכי כיף לי להתבונן בדרכם של הצעירים, היא הרבה יותר זורמת מזו של "הדינוזאורים". אין לכם את החסימות שהצטברו עם הגיל. נכנסתי לאתר האישי שלך. כל הכבוד לך!!!

../images/Emo141.gifלמאמינה בטוב

שאלת איזה סוג עזרה אני מציעה......אז ככה: אם את מתלבטת בנושא מסויים, אם יש לך שאלות שאין לך מענה עליהם, אם רע לך ואת רוצה לשתף, ואולי אפילו אם את צריכה נקודת מבט שונה של הסתכלות על מצב מסויים. אז אם כן- שתפי אותנו. אני פה כדי לייעץ ולהכווין מתוך ניסיוני, אני בטוחה שיחד איתי ישנם פה עוד הרבה אנשים שיוכלו לעזור לך. סוף שבוע קסום. מרסיה.

למעלה