נעים להכיר-כראמל

Roei152

Well-known member
מנהל
לפני שנתחיל לצלול לאגדה הקסומה שמונחת לפנינו , בואו נעשה שרשור נעים להכיר ... נראה אם נמצא את המלכה העתידית של יוסי (הלנה ) , משולש אהבה שאני אתמוך בו במי שלא צריך ( יש משולש , אבל טיפשי מדי , כדי שאני אתלהב ) , החמוד הבא של שיר (רובי) ...
1641049530685.png

Roei152

Well-known member
מנהל
יונתן בר אור
מאיפה אתה מוכר?
- אנונימי עד כמה שיודע....
אוקייי נעים להכיר את רובי ג'רום - האח הקטן שמקבל את החתול בירושה - כראמל - האחים מאוד מתנשאים מעליו , אך הוא טיפוס עדין וטוב לב ...
הוא מממש מזכיר לי את אודי בן דוד , האח שמחטיפים לו , אך בסוף מקבל את האהדה בזכות הדבר הקטן ..
פרפרים בבטן בגלל לפי הספרים ברור שיש לו משהו עם ג'יין הנערה שתבוא יותר מאוחר.. אבל זה לא הופך למשהו רציני בספרים ..
2022-01-01 (2).png

YossihNew

Well-known member
האמת שלא אנונימי- שיחק את דוד פרנקו הקטן במלכת היופי של ירושלים.

Roei152

Well-known member
מנהל
עומרי לקס
מאיפה אתה מוכר?
- אנונימ, אלא אם עשה תפקידים בדברים מוכרים..
אוקיי נעים להכיר את אל-אל ג'רום - האח הגדול והמתנשא , שמקבל את הטירה בחלוקת "החתול במגפיים" , טיפוס יהיר שמתעסק בעצמו מלא ..
הוא ממש מזכיר לי את יוני גבאי , האח הגדול , המתנשא והיהיר...
פרפרים בבטן בגלל בספרים הוא וגול נלחמים על ליבה של הלנה , והוא זוכה.. האם זה יהיה ככה גם בסדרה?
2022-01-01 (4).png

Roei152

Well-known member
מנהל
ליר עיסא
מאיפה אתה מוכר?
אבא שלו הוא השחקן נורמן עיסא (החולמים , לה פמליה) ואח שלו הוא שון שמשחק בערוץ בלבד בבית ...
נעים להכיר את גול ג'רום, ילד הסנדוויץ' שמקבל את המפעל בחלוקת "החתול במגפיים",לא מוצלח במה שהוא עושה , תמיד נגרר אחרי אל אל , ותמיד הוא מנסה למצוא ללא הצלחנ את קולו היחודי בן שני האחים...
הוא ממש מזכיר לי את ליבת גרנות , מנסה למצוא את קולה היחודי בין האחות הבולטת והאח הקטן...
פרפרים בבטן בגלל לגול אין סיפור אהבה מוגר ,, הוא רודף אחרי הלנה, עד שהיא בוחרת באל אל , ולפי מה שיוסי אומר ברברה (באה רק בספר השני) אמורה לבוא בהמשך הסדרה
2022-01-01 (5).png

YossihNew

Well-known member
שכחת שגם הוא שיחק בחולמים ובפלמ"ח.

וכן, ברברה אמורה להיות הילה הרוש.

Roei152

Well-known member
מנהל
מאי קורץ
מאיפה את מוכרת ?
אנונימית.
נעים להכיר את הלנה בלום , בתה של גברת בלום, מלכת הכיתה של הסדרה, יפהפייה , כובשת לבבות, ועובדת עם אמה בתוכנית לקחת לאחים את הירושה...
היא ממש מזכירה לי את שי סורקין , מלכת הכיתה היפהפייה שעוזרת לאבא שלה גם ומתחרטת בסוף...
פרפים בבטן בגלל אל אל אבל הדרך לא תהיה קלה...
2022-01-01 (8).png

YossihNew

Well-known member
מאי שיחקה תפקיד מאוד קטן במחנה אבא, אגב גם אוראל אטיאס שיחק שם תפקיד קטן...

תשווה אותה למלכות בלבד.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה רע בבחירה שלי להשוות אותה לשי? אפילו שאני בוחר מלכה שלך ושם תמונה מלכותית, מלכחתילה כדי לרצות אותך , עדיין אתה מזהיר אותי?

YossihNew

Well-known member
לא, רק מזכיר- גם מלכות אחרות שהתחילו רע ולמדו לתת מקום לליבן.

YossihNew

Well-known member
הוא שיחק את רובי הצעיר!

שכחת שהוא שיחק את הגרסה הצעירה של אבא שלו שרק יונתן יכול לראות?

למעלה