נעים לדעת שיש חברים

אגוז.

New member
נעים לדעת שיש חברים

חברים יקרים שלי תודה לכולכם על התמיכה והעידוד שהענקתם לי בשעות קשות שעברו עלי מאד נעים וטוב לדעת שיש חברים שכמותכם קשה לתאר במילים עד כמה זה מחמם את הלב כאשר הכל אבל הכל קר וכואב ושוב תודה לכולכם והלוואי שנתראה רק בשמחות

שרי42

New member
אגוז איש יקר

יש לי איזו חברה קרציה שאומרת שלחברים לא אומרים תודה, אבל כמו שאתה מכיר אותי...אני ``פולניה`` אז אני עונה לך: אין בעד מה....יש משהו בדבריה על אף שלימדו אותנו להיות נימוסיים יודע למה? כי חברים זה לטוב ולרע, לשעת שמחה ולשעה קשה ויש לי בקשה קטנה בפתחו של יום קדושה זה....אנא.....נסה לראות את חצי הכוס המלאה. שתהיה לך שבת נפלאה

אפרת.א

New member
שמעתי טוב נשמההההה??? יום קדושה - סליחה? משהי כאן שוקלת לחזור בתשובה???

*LIHI 007

New member
אגוז יקר, חברות היא ערך עליון מי יתן ונבוא לבקר אותך ובני משפחתך בשמחות אמן ואמן

אפרת.א

New member
אמירת תודה ...

תודה מילה יפה, הדורה, מלאה שמחה, אור, הגשמה, חדווה... מדחיקה את הכאב - ולו לשניה, דקה, שעה - יממה... חיוך מעטר שפתיים כשהיא נאמרת. מודה לך אני - על התודה... ואומרת לך - תבורך! אוהבת אותך - וכפי שאתה תמיד אומר ``ינשאללה נתראה רק בשמחות!``

אגוז.

New member
לא ידעתי עד כמה שצדקתי

אמת! תמיד זה היה משפט הסיום לכל מפגש, בין מפגש בצ`אט או כל מפגש אחר. אך אז עדיין לא ידעתי...... מהו כאב של אובדן אדם כה קרוב. אמנם יודע אני כי זהו דרכו של עולם. אך הלוואי ולא היו צריכים לעבור אותו לעולם. (אף אחד)

למעלה