נעים זקן

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

noosh

New member
מזל טוב לנעים! ../images/Emo65.gif

הוא אמנם רצה שהזקנה-שלו תפתח לו שרשור יומולדת, בסוף הוא קיבל את הזקנה האמיתית מבין כוח השלוש
. נעים (Blood Red Sandman, למי שתהה, ובעבר זה היה Lord VoIdemort)!!! אני מקווה שאתה שמח, יש לך תאריך מגניב ובשנה הבאה הוא יהיה אפילו עוד יותר מגניב, וגם שלי יהיה מגניב ונהיה מגניבים יחד!! שתהיה לך שנה נפלאה ומאושרת, עם המון חוויות מאתגרות ומלמדות והמון כיף. ואני עדיין זוכרת את זה שרצית להביא לי אצבעון מגרמניה, זה היה כה יפה מצדך. יאללה, סיים כבר את הספר הזה!! ושיהיה יום נפלא ותחגוג המון. מזל טוב!

רואה?

אפילו יעל לא טרחה לפתוח לך שרשור, ואנחנו רבנו כמו מטומטמים!
טוב, אבל כבר קיבלת ממני שרשור מזלטוב, ילד!

^^" תודה../images/Emo24.gif

עמוד 140 נראלי, ההתחלה של הפרק אמ, עם, וול, מי שנמצא שם יודע. שוב, תודה :]

Ben kun

New member
מזלטוב וסימנטוב~ O:../images/Emo69.gif

והרי - תמונת פוטושופ משובחת.

ToryMaster

New member
נעים זקן ../images/Emo151.gif

אז כן, זובי על נושי, אני רוצה! גור, 15 זה גיל טוב אם רק תבחר לעשות ממנו אחד כזה, זה רק שנה לפני שתוכל להתקבל לחילופי תלמידים, ורק שלוש עד שתוכל לשתות אלכוהול חופשי, אתה מתקרב לדברים חדשים וטובים, ולא רק אל המוות. מזל טוב$%$%#%^$#%^#@^$

תודה סבתא!~../images/Emo13.gif

והיי!~ עוד שנה מותר לי לעלות לבד במעליות במשרדים של תפוז. O_ם (מי שם על החוקים של המעליות האלה ):)

מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif

סליחה על האיחור..

black robe

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo63.gif

למעלה