נעילת תיקיות

wolfeyes

New member
נעילת תיקיות

שלום למשיהו יש תוכנה לנעילת תיקיות או הצפנת מידע (שלא לוקחת שנה )או למשיהו יש קוד לתוכנה המעולה pc security

kixl0r

New member
נעילת תיקיות

טוב, מולך קיימות כמה אפשרויות.. 1. אם יש לך יוניקס ,צור איתי קשר אני יוכל כבר לסדר לך משהו נחמד.. טיפלה ארוך.. 2. אתה יכול תמיד להוריד תוכנה מקצועית לחרא הזה.. אבל אני מעדיך שעבור לשיטה הבאה.. נ.ב לתוכנה קוראים : Folder Guard תיכנס ל : www.tucows.co.il ותרשום במנוע חיפוש בטוח תימצא.. תוכנה מומלצתץ ביותר.. 3. יש שיטה.. מאוד טובה.. לנעול תיקיות שתהיה לך גישה מלאה אליהם מדוס.. טוב בקיצור... כנס לכאן : start-->run עכשיו תרשום : command עכשיו תראה כל האותיות שאתה רואה בכל מקום נקראות ASCII יש המון תווים למחשב.. אבל יש בווינדוס תווים שלא ניתנים לקריאה שמדובר בתיקיות.. עכשיו.. תרשום בתוך החלון דוס : rename dart dart$#!@^(* +dasasd בטח זה ייצא הפוך.. טוב בקיצור אל תרשום את הפלוס ומה שאחריו.. אני יסביר לך.. rename זו פקודה לשנות שם של קובץ בדוס.. ובמקום dart תרשום את שם התיקייה שאתה רוצה שהיא תהיה בלתי נגישה אם נשנה את השם של הקובץ כך שיהיה עם תווי אסקי שווינדוס לא יכול לזהות.. אז כאשר תפתח את הקובץ בווינדוס הקובץ פשוט לא ייפעל.. ותראה שגיאה.. אתה יכול לשים כל אותיות אחרות חוץ מ$#!@^(* פשוט נתתי דוגמאות לאותיות שווינדוס לא יכול להבין.. בקיצור.. כשאתה רוצה להחזיר את התיקייה למצב נורמלי.. פשוט תרשום את אותה הפקודה רק טיפה הפוך כך : rename dart$#!@^(* dart הערות : הפקודה הראשונה הוספתי את התווים +dasasd תתעלם מהם ,הם רק ליישר את המשפט... פשוט תתעלם.. עוד הערה : אתה יוכל להשאיר את התיקייה עם השם המוזר ופשוט לפתוח אותה דרך דוס.. תיכנס לדוס ותרשום : cd dart כאשר dart זה שם התיקייה.. אם אתה מעוניין לדעת עוד על דוס הוספתי קישור לאתר שלי שיש שם כל מיני מדריכים ובינהם מדריך על דוס..

למעלה