נעילת לסתות - RESET

oversensitived

New member
נעילת לסתות - RESET

אני סובל כבר שנים מהנ"ל ולא כ"כ מצליח להתמיד בסד ובטיפולים. שמעתי שיש שיטת ריסט שהיא מעולה. האם אתם מכירים מטפלת בחיפה?

0 אור 0

New member
מצטערת שאני לא מכירה לא את השיטה ולא מטפלת

אני יכולה להמליץ על שיטות שונות שיכולות לגעת בחיבורים ובקשרים ולנסות לשחרר אותם (בצירוף תרגילים עצמיים): קרניוסקרל, שיאצו או עיסוי רפואי - כל אחת ניגשת בצורה שונה לחלוטין לבעיה , ואחת מהן תצליח בודאי למצוא את הטריגר הנכון. מכירה מקרה דומה קצת מסובך שטופל בשילוב של עיסוי רפואי ודיקור - בתיאום בין המטפלים כשכל פעם אחד טיפל במקטע שלו, והעביר למספר טיפולים לשניוחוזר חלילה - כשכל הזמן חל שיפור מתמיד, אבל מאד איטי.

ינוקא1

New member
גם אני חושב ששיאצו יכול

להיות טוב , כנ"ל כל טיפול הקשור בהורדת המתח הכללי בגוף , גם ריברסינג.

ladybug4NLP

Active member
יש המון שיטות לשחרור

ביניהם יNL-EFT וכמובן גם RESET שביחד יורדים לשורש הבעיה ואז משחררים . כי TMJ הוא הסימפטום בלבד גם שיטת BOWEN שאותה אני מכירה אבל לא מטפלת בה מצויינת לכך

מהאתה עוצר?

כל השיטות להרגעה שצוינו מתאימות ומצויינות... אבל קודם (או תוך כדי טיפול במגע) תחשוב על מה אצה מחזיק חזק שלא יצא או לא יכנס...הפה הוא תחילת מערכת ההזנה, הוא גם פתח לתקשורת ויש שם מתח...אולי אתה רוצה לצעוק ועוצר בכל הכח...חבל...אם תשחרר אולי זה יצא הרבה פחות מפחיד ממה שאצה חושב... בהצלחה!

|כן צודקת ליז יקרה |

oversensitived

New member
תודה לכולם

אני עובד על הצד המנטלי ומטופל כבר זמן מה.. ועדיין נראה שהכאבים לא עוברים. לאחרונה התוודעתי למריחואנה, כפעם בשבוע וההשפעה שלה על הכאבים הכרונים, והיכולת שלה להרפות גם בשינה ממש הפתיע אותי. מה דעתכם?

למעלה