נעילת ברכיים

sayelets

New member
נעילת ברכיים

שלום.. תזכורת בני בן שנה עשרה חודשים מתוקן זוחל גחון כחודש , לא עולה על שש,לא מתיישב ולא נעמד לבד. אני שמה לב שהוא נעול הרבה את הברכיים גם כשאני מעמידה אותו וגם אם אני רוצה להניח אותו על שש. אתמול לראשונה כאשר הושבתי אותו ליד השולחן בסלון על מדרגה קטנה כך שברגליים בזוית 90 נתמך בשולחן ונעמד כמה פעמיים. הוא מצליח לעמוד כשתיים שלוש דקות ואז רוצה להתיששב. אבל הוא נועל את הברכיים וגם לפעמיים נשען על קצות האצבעות. איך אני עוזרת לו בעניין? ושאלה אחרת. כן אני יודעת שאנחנו באיחור התפתחותי של לפחות חודש גם לגיל מתוקן אבל כמה אני צריכה לדאוג לגבי זה?

sayelets

New member
ועוד משהו

אנחנו חוזרים הביתה בחמש...הילד כבר עייף למדי בשביל שאני אשגע אותו עם תרגילים ונראה כי רק הסופש לא מספיק. מה עושים. איך מחזיקים אותו אחה"צ?

michalola25

New member
שינויים בחיי יום יום ולא תרגילים

מסכימה איתך שבחמש ילדים כבר עייפים ולא זקוקים לתרגילים....אין הכוונה לתרגול אלא הכנסת שינויים לחיי היום יום כלומר הליכה לאמבטייה עם תמיכה,עמידה באמבטייה בזמן סיבון,עליה במדרגות אל הבית(בזחילה או עמידה עם תמיכה),הליכה ברחוב ולא ישיבה בעגלה ועוד... אני הייתי מנסה לעשות לו קינזיוטייפינג : ) יש לי נסיון נהדר עם זה לשחרור נעילה של הברך-זה טייפ לספורטאים שאני משתמשת בו ויש תוצאות מדהימות! אנסה להזכר מי היתה איתי בקורס מחיפה... ודרך אגב נעליים גבוהות עם תמיכה טובה בקרסול פותחות נעילה בברכיים.... שמחה לקרוא שהוא ממשיך להתקדם : ) ערב נעים מיכל

sayelets

New member
הוא לא ממש עושה צעדים

וגם לא עומד ללא תמיכה עמובן. הוא גם נשען המון על אצבעות הרגליים ולפעמיים על צידי כף הרגל. יש פתרון?

michalola25

New member
כפי שענת להב כתבה לך נסי נעליים

הוא רק בן שנה אז לגבי הצעדים אפשר עוד לחכות...הם יגיעו כשהנעילה תחלש...נסי גם לפגוש פיזיותרפיסטית שעושה קינזיוטייפינג כמו אסתי ברמן שתעשה לו טייפ לשחרור הנעילה בברך - יש לי תוצאות מדהימות עם כך! עמידה ללא תמיכה לילד גמיש עם גיל מתוקן 10 חודשים אפשר לתת עוד קצת זמן... הוא עשה קפיצה יפה מבחינת התפתחות וכבר עולה על שש : ) ונשמח לראות תמונה שלו בעמידה עם תמיכה של שולחן בסלון או ספה ואוכל לענות לך נקודתית (שלחי לי במסר) שבוע טוב מיכל

lahavaa

New member
נעליים והערכה התפתחותית

שלום מסכימה עם מיכל- הפתרון הוא ארגון במהלך היום יום- שינוי של אחזקות והושבות, מיקום משחקים ומתן עזרה. כמו כן נעליי ספורט גבוהות, לעיתים גם נמוכות של ניובאלס יכולות לעזור בשחרור נעילת הברך. לא הייתי מעמידה אותו אם נועל ברכיים, אלה אם כן הודרכת לכך על ידי פיזיוטרפיסטית שראתה אותו.. ממליצה בשביל השקט הנפשי וכן ע"מ לקבל את ההדרכה המתאימה לקידומו לבקש הפנייה למכון להתפתחות הילד. אם ניתן בזמן שהמטפל שנמצא איתו רוב היום יוכל לקבל את ההדרכה, במיה ולא צלמי בסטילס ווידאו את ההדרכה והעבירי אותה את למטפלת. כל טוב ענת להב- פיזיוטרפיסטית מתמחה בשיקום והתפתחות הילד. http://www.alhasapa.co.il/

למעלה