נעילות וצרבות

eyal2002

New member
נעילות וצרבות

שלום לכולם אני שוב כאן. :) האמת שאני קצת מבועס. רקע: לפני כחודשיים וחצי החלטתי שדי ומספיק ושהגעתי למשקל שלי (ירידה של בערך 45 ק"ג). והלכתי לפתוח: פתחתי 1 והייתי מבסוט. אוכל במידה ונוזלים חופשי. התחלתי לעשות ספורט- כמו שתמיד תכננתי לשלב הזה. פתאום. בשבוע האחרון. הכל נסגר ונסגר כמעט הרמטית. לא מסוגל אפילו כמעט לשתות. והכל מלא תחושות לא נעימות בגרון ובחזה- צרבת כזאת. איכס. חושב לרוץ לפתוח היום עוד. עד כמה שאני זוכר הרופאים של אבינוח מקבלים רבעי בבוקר באסותא. מי יודע? מי מכיר תופעות כאלו? למי יש עיצה?

שמחה37

New member
הבנתי שזה קורה לפעמים

ע"פ מה שאני מכירה אם זה כבר שבוע צריך לפתוח עוד קצת. אבל בטח יבואו מומחי הטבעות וישתפו מנסיונם. על כל פנים טוב לראות אותך כאן
שמחה

WiKi

New member
מכירה מקרוב מאווווד

בחצי השנה האחרונה פתחתי בערך 6 פעמים את הטבעת (בלי לסגור) בגלל נעילות (בלי צרבות, רק לא הצלחתי לשתות). עברו חודשיים (נראה לי, הזמן מבולבל לי קצת) מהפתיחה האחרונה שבה פתחתי שלושה רבעים (אחרי כמה פתיחות) ומשבוע שעבר שוב חזרה הגבלה חזקה, בימים האחרונים אני מצליחה לאכול רק משעות אחה"צ. קח את זה כעובדה, אין טעם לחפש למה ולך לפתוח שוב, בסוף תמצא את הנקודה המתאימה. חבל לסבול. למיטב ידיעתי הם שם היום בערב.

רוייקו

New member
קורה שאחרי פתיחה זה הטבעת מהתלת עוד

ויש כל מיני סיבות שאין טעם להכנס אליהם כרגע. אם אתה מרגיש שהסגירה מקשה עליך כל היום ולאורך זמן, פתח עוד רבע או חצי.

איריס1001

New member
היי ערן !

גם לי זה קרה , וכן יש קשר בן סגירה לצרבות , זה נוראי, זה קרה לי גם פתאום , הייתי מקיאה ,כלום לא עבר לי, וצרבות נוראיות! אחרי שבוע לא יכלתי יותר והלכתי לפתוח, אין ספק שזה עזר כי זה עבר לי! תלך לפתוח, אל תסבול יותר מידי, בהצלחה לך! איריס

למעלה