נעדרת...

נעדרת...

ילדה נחמדה ומצחיקה, העונה לשם עמית. גרה בעין ורד במועצה האזורית לב שרון. נשמעה לאחרונה ביום חמישי. כל היודע דבר על הימצאה מתבקש להודיע לי...! (יש סיכוי שהיא מתעלמת ממני...,אז אם מישהו מכם מדבר איתה-תבדקו מה איתה...) תודה.

טיפשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

חחחחחחחחחחח יוווו הרגת אותי עכשיו ואפילו גילית שאני גרה ב.... ואני לא אוהבת לתת פרטים אני ילדה חסויה ((:) שאני אתעלם ממך????????????????????????????????????????? מה עשיתי רע לעצמי??? (:) אני מחפשת אותך כבר כמה ימים!!!! וחוצמיזה אני רוצה להתלונן שלא מתחברים כמה ימים לפורום הזה וכבר משתלטים עליו כל מיני "זרים " כמו דרור ואריק???(:) הצילו!!! מורני ..קיצר....אני רוצה לדבר איתך מתה עליך עמיתי

kedeman

New member
זה זרים???

אני לא יודע איך הם מרגישים אבל הם צריכים להרגיש פה כמו בני בית! אה וברנס- מצאתי אותה!

שי בכלל לא מצאת אותי ..:)

שי שי... אני צוחקת על "זרים" לי אישית הם זרים אז לא לקחת אותי בכובד ראש ובטח שזה הבית של כולם ומי אם לא הותיקים שבינינו...אז תרגע ותהיה קצת יותר קליל האאאא??(סלעית זה היה בשבילך במסגרת החוזה שהוצאינו על שי..:)) דבר שני וחשוב..... לא מצאת אותי ביכלל...אז אל תרגיע את מורן חוצמיזה.....עכשיו מורן נאבד ): שיהיה לך ערב אור ויום ורוד

kedeman

New member
מצאתי את מורן!!

אל תדאגי לקחתי הכל בקלות לא נבהלתי, לא נפגעתי ולא נעלבתי וגם לא היתה לי סיבה... ותורידו ממני כבר את החוזה הזה!

Princess 1

New member
שי דעתך נורא חשובה אבל ../images/Emo18.gif

היא ממש ממש ממש לא רלוונטית !!! שנירצה לשמוע מה יש לך להגיד אתה תהיה הראשון לדעת אני מבטיחה!!! לא מורידים שום חוזה..
זה כל כך כיף לרדת עליך!!!
אתה חייב לנסות... :) Go Amiti!!!

we will go on and on

סלעית ילדה את צודקת.. אנחנו לא מפסיקות שום חוזה כי פשוט זה אומר לוותר על חויה כייפית מדי רררררררררררררררררררררר של לראות איך שי כועס על המחשב(:) שי...אני מתה עליך ....יא "פוליטקאי" (אופטיקאי) מדופלם הולך בקיץ אל הים..!!! but .sorry baby shay... we will go on and on!!!!!!!!!!!!!

kedeman

New member
נעלייכן!!

לא מתעצבן! baby shay??? פחחחח סלק כבר אמרתי לך היום שאני שונא אותך???? אני מת עליכן! (או שזה בגללכן...) ולא אכפת לי אם זה סותר את מה שאמרתי קודם! ד"א אני הבנאדם שיורד על עצמי הכי הרבה אז אני לא צריך לנסות את זה...

ועוד במדור נעדרים....

עומר, הידוע בכונויו- "מורעל" נעלם.... אנשים, מה קורה לכם???? כל היודע דבר על מקום הימצאותו מתבקש להחזירו לשולח... (((אליי...))) תודה ולהתראות!!

מבוקש! (u know- wanted)

מבוקש! ילד על סקייטבורד הנראה פה לאחרונה לפני סמינר מתעניינים, ועונה לשם עידו פרידמן, או סתם פרידמן בשבילכם. כל המוצא- יש פרס של 5.99 ש"ח בקופונים על ראשו המורעל

שרונה..נעים מאד ....אבל..

קודם כל נעים מאד..שמעתי את השם שלך מחברים שלי בפורום אבל אנחנו לא מכירות.. עכשיו לענייני עידודו אל תצפי שהוא יהיה כאן.. הוא עף מפרח לפרח ...יענו פרפר..סתכלי על ההודעות מלפני כמה ימים ועל מה שכתבתי לו בהודעה שלי כשאמרנו לו ברוך הבא...(:) זה היופי שלו ילד משוחרר......(:) או כמו שהוא קרא לעצמו בפורום כאן "free the man ".......קיצר אל תטרחי לשלם וגם לא חמישה שקלים תשעים ותשע כי לא תמצאי..(:) אבלללללל אם תשלמי לי ותשלמי הרבה..(((:) אני אתפוס לך אותו היום בישיבת צוות שלנו או מחר על האוטובוס..מה את אומרת עשינו עסק?..אני דוקא צריכה כסף עכשיו. עמיתי

קודם כל, נעים מאוד...

נחמד לי מאוד להכיר גם אותך... אז אני מבינה שאת מאימפרית ההדרכה של עין ורד? האמת, שיערתי שפרידמן הוא פרפר, רק הייתי צריכה שמישהו יאמר לי את זה ישירות, כמוך. חוצמז´ה, אם בענייני ילדים משוחררים עסקיננו, ד"ש חם ונשיקה גם לעמוסק´ה. ובקשר לשאלתך- עשינו עסק. תמסרי לפרידמן ד"ש חם וצו 8 שיבוא לפורום או ש... דרך אגב- מה אני צריכה לתת לך בתמורה? (חשבתי על משהו בסגנון עט של התנועה.... מה את אומרת?)

שרונה חומד ...אז ככה

ניראה לי יותר משהו בסגנון יומן של בני המושבים שיישלח ישירות לביתי כתמורה..מה את אומרת?....... אני יושבת כרגע בבית שלי שהוא מול אבל מול הבית של עמוס´קה ואני משדרת אליו את כל הד"שים והנשיקות שלך והוא מאותת לי שהוא קיבל :) ואחרון חביב לגבי עידו..אממ מה בא קודם הפרפר או הגולם???? סתאאאאאם.. כן הוא בהחלט פרפר אבל מהסוג המשובח ביותר..(:) ונרחיב על כך ב 4 עיניים כמו שאמרת אז שוב ..היה נעים מאד להכיר אותך..ואני מחכה ליומן מותק..((:)

למעלה