נס לא קרה לנו

נס לא קרה לנו ../images/Emo7.gif

על אף האופטימיות הגדולה שליוותה את הטיפול הנוכחי, השלילי הגיע. עכשיו אני מחפשת שפכטל כדי לגרד את הרסיסים שלי מהריצפה. כל כך קיוויתי, כל כך רציתי וכל כך התאכזבתי. זו הייתה החזרה מספר 12, אבל מי סופר? אפילו כוח לבכות כבר אין לי. ל"שמחה על התמיכה" חברתי היקרה - את מתבקשת להגיע לפגישה כמתוכנן. אני מבטיחה לבוא לבקר!

neta2

New member
../images/Emo24.gifלא../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif אוףףףףף../images/Emo14.gif

כל-כך מצטערת. אין מילים.

מם 1971

New member
מצטערת כל כך ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מצטערת ומחבקת

פליאה 4

New member
../images/Emo24.gif כולי תקוה שתאספי מהר את

הרסיסים מהרצפה וילא לטיפול הבא עם המון תקוה והרבה הרבה ב ה צ ל ח ה ושוב
ומצטערת מאוד

debby12

New member
מנהל
מצטערת איתך על האכזבה

קיויתי איתך שיום שלישי "פעמיים כי טוב" יביא עימו בשורות מחויכות הפעם. שולחת לך חיבוק גדול ואנרגיות טובות שיעזרו לך לאסוף את עצמך.

limordc

New member
דובה יקרה

אני עצובה איתך. מחכה לשמוח איתך בשמחה הגדולה כשלך זה יקרה-וזה יקרה בקרוב!!! בינתיים קבלי חיבוק
ועוד אחד

מצטערת נורא, אין לי מילים להגיד כמה

שום דבר לא מעודד ולא מנחם, מותר לך להיסדק ולהישבר ולאט לאט, עם הזמן שלך, לאסוף את הרסיסים ולהחליט איך ממשיכים. חיבוק ענקי ממני, שהמילים שלי קצת יבשות, כשהלב שבור איתך.

נטאשה

New member
דובה יקרה מצטערת מאוד

מקווה שתחזרי להיות אופטימית גם בפעם הבאה שתצליח!!!!

sigal78

New member
כמה קשה זה השלילי הזה!

מצטערת בשבילך... שולחת לך
ומחזקת אותך. באהבה סיגל

נרי כ

New member
דובונית - אכפת לי.

איזה עצוב וכמה חבל. אולי תתני לך קצת מנוחה? פסק זמן קצר? לאו דווקא מהטיפולים, אבל משהו להתחדש בו, לחדש כוחות?

בבוצי

New member
קבלי חיבוק חזק../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע ,ומאחלת לך שפעם הבאה תהיה גם הפעם האחרונה שלך ותשיגי את ההריון המיוחל.

ginger5

New member
מצטערת../images/Emo14.gif

אין לי מילים חוץ מתחושת הזדהות מוחלטת עם תחושת חוסר האונים והתסכול. מאחלת לך התאוששות מהירה ומקווה שזו תהיה האכזבה האחרונה

לי מ ו ר

New member
אוףףףףףףףףףףף דובונת

כל כך קיוויתי. אין לי מילים, כי כל מה שאכתוב יראה סתמי. שולחת לך את החיבוק הכי הכי חזק שיש, ובוכה איתך.

נועם@בת

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif דובונת ../images/Emo14.gif

בוכה איתך ומתקשה לקבל את השלילי הזה. הפעם היתה אמורה להיות הפעם בלי שלילי התרסקות ובכי. אבל המציאות נושכת והרסיסים מתפזרים בכל מקום שורטים ומכאיבים. לויד'ת מה להציע לך יקרה שלי חוץ מחיבוק ענק וכתך להספיג בה את הדמעות שלך. אחרי הדמעות תמצאי את כוח לאסוף ולהדביק את הרסיסים. אז גם תעלה הקשת מעל העננים. תזכיר לנו שבכל זאת יש חיים אחרי המבול.
נועם

חבל../images/Emo24.gif

אבל אסור לאבד תקווה בסוף זה יגיע והאושר שלך יגבור על כל אותן אכזבות

למעלה