נס חנוכה

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

ymz

New member
נס חנוכה

כיוון שמחר מדליקים נר ראשון של חנוכה ובחנוכה קוראים ניסים, אז חשבתי שיהיה נחמד שנאחל לנו ניסים שהיינו רוצות שיקראו לנו. אני מאחלת לנו שנקבל שקט נפשי ככה פתאום בבום, בלי פסיכולוגים, בלי טיפולים/כדורים/עיניינים.

קינגית7

New member
יופי של רעיון!

איזה נס אני רוצה... אם זה בלתי מוגבל, ברור מה הייתי רוצה. אם זה ספציפי לחג חנוכה הזה.. אז שיעבור בשמחה ובשלווה, כמובן, לכולנו. אבל מדובר כאן על נס, אז זה צריך להיות משהו יוצא דופן, אחר מהמשאלות הרגילות.. אני לא מצליחה לחשוב על שום נס חוץ מאשר למצוא עבודה אחרת נפלאה ולעבור אליה חלק ובלי בעיות בשום צורה.

לונה..

New member
כפית סוכר בבקשה, שלושתרבעי מים, השאר חלב תודה

אני לא אהיה יפת נפש הפעם. אני מאחלת לעצמי שתיפול עליי מזוודה עם חמישה מיליון דולר שיהיה קשור אליה פתק "ללונה היקרה, את רואה שאני קיים? באהבה, המזל שלך"
יודעות מה, אני אתפרע - שתיפול גם עליכן (אולי בעצם עדיף לידכן, אחרי זה כל הכסף ילך על שיקום) טוב, אני מתחילה לדמיין את המטוס הפרטי שיהיה לי, אני חושבת שאסיים פה

יואו

אני כל כך איתך.... יאללה מזל- תוכיח את עצמך
אבל הנס שהכי רוצה כרגע זה שקט ושלווה בחדרי הקט
יאללה שיגיע כבר רביעי בחמש וחצי בבוקר
חג שמייח לכן, כנפיים שממש עצבנית כרגע

קלעת..

אבל הלוואי שזה היה נגמר בזה... גיסה בהריון זה דבר ממש קשה....
אבל עזבי אותך שטויות.. בקרוב הנס הקטן שלי יקרה ומאיה תחבק אותי בחיבוק המדהים הזה שלה ונינה תחייך ותעשה אותי הכי מאושרת בעולם
אין על אחיינים
תודה..

לונה..

New member
הלואווו

נורווגיה
עוד כמה שעות תפקחי את העיניים... תראי את זה
וכל השאר יעלם.

אין לך מושג בכלל...

כמה שאת צודקת
[טוב, אולי כן יש לך מושג קטנטן
] אני פשוט עם דמעות בעייניים עכשיו מעייפות, עצבים והתרגשות (והזמן הזה של החודש, שכמובן היה חייב להגיע דווקא היום, הופך את הכל להרבה יותר קליל ונעים
) בקיצור, אני כבר באמת לא יודעת מה אני אומרת מרוב עייפות, אז אני עפה לעשות סיבוב בדיוטי פרי. להביא לך משו

חחחחחחחחחחחחחחח

יואו לונה את גורמת לי להתקפת אסטמה!!!!!!אמרתי לך לא להצחיק אותי נכון????? חחחחחחחחחחחחחחחח טוב אם המזל יגיע אליך תשאירי לו טלפון ופקס וכתובת ות.ד ו....טלפון בעבודה ומקום עבודה ות.ז שלי כי הוא דיי בעייתי בהגעה, בכל זאת עדיין אין לו ג'י פי אס...ולא יצא לנו ממש להכיר אני אשמח לפגוש אותו לאיזו קפה....

ymz

New member
מזמן רציתי לשאול אותך

מה את לוקחת? אני גם רוצה :))

דבי111

New member
אני הייתי רוצה את הנס שלי...

באיזה טיול לחו"ל.... מסביב לעולם.... להתנתק לאיזה כמה חודשים... ובחזרה למציאות.... בעיקר - למצוא עבודה טובה!!!! עם הכנסה טובה...! שאהיה מאושרת בה... וגם בריאות לכולנו... נפשית ופיזית. וכן לונה מסכימה איתך לגבי המזוודה עם ה- $$$$$... למרות שאני מעדיפה לתת לה את הכתובת המיקוד והמס' טלפון....שתגיע ישירות לבית הלקוח......

מוקצף חלש עם קינמון

אם ממש נס אבל אמיתי מאחלת לכולנו נס אחד גם אם זה רק בחלומות להיות שוב עם אמא אבל נחזור למציאות לונה אני איתך יחד עם המזוודה איזה שהוא נס כזה שאפשר לאכול כמה סופגניות ולביבות ולא להשמין אפילו גרם אלא לרדת במשקל מה אתן אומרות מתאים לכן ?

ש לי נס אחד בראש...

שכשאני אקבל השבוע את המכתב אם התקבלתי לעבודה הזו או יהיה רשום שהתקבלתי למרות שהלך לי גרוע בדינמיקה הקבוצתית (אבל בראיונות בעברית ובאנגלית ובמבחני המחשב הצטיינתי).... ואני מאחלת שהאחיינית שלי תרגיש יותר טוב (כואב לה הגרון) ו... שאבא ישתחרר קצת ולא יהיה קרציה! מוסיפה תמונה חדשה של הנסיכה!!! (חייבת להשוויץ,נו מה?!)

וואוו איזה רעיון...../images/Emo138.gif

נס לכבוד החנוכה.. אממממממ..... אין ספק שהרעיון עם המזוודה קורץ... נס............. נס............... נס................ לא יודעת... אין כרגע משהו שיושב על קצה הלשון.... עד שאני לא אחשוב על משהו............. אני עם לונה................................

להוריד 12 ק"ג ../images/Emo137.gif

אבל גם 5.5 יהיה נחמד, בזמן הקרוב. נגיד, תוך חודש וחצי.

למעלה