נס חנוכה פרטי

נס חנוכה פרטי

היום היה צריך להיות היום של החתונה... אילו הוא היה קורה אולי הייתי היום נרגשת ומבולבלת אילו הוא היה קורה אולי אף פעם לא הייתי באמת מאושרת אילו הוא היה קורה לא הייתי זוכה לפגוש אחרים מדהימים אילו הוא היה קורה השערים בפניי היו ננעלים אולי טכנית היה לי קל, אולי דברים היו נראים אחרת אבל לפחות נפשית אני לא סובלת אולי היה לי מיטה פרטית יפה אבל לבטח עליה הייתי בודדה אילו היום הגדול היה קורה הייתי לבושה בשמלה לבנה כלה שמחה אך בפנים עצובה נס חנוכה פרטי לא יכול להיות שם מוצלח יותר קיבלתי הזדמנות חדשה לאהבה הזדמנות טובה יותר כל האושר, השמחה והקבלה אינם מכפרים בכהוא זה ואינם מביאים מחילה כולי תקווה שיום אחד אוכל לסלוח בזכות הנס חנוכה הפרטי שלי

אחות

לצרה ? שמחה ? ... שמחה ענקית בעיקר !!! מרגישה מה שטת עוברת בהחלט נס חנוכה כמה שהרגשות מבלבלים את היום נחה סוללת לעצמך את הדרך החדשה נקיה , וטובה יותר מאושרתתתת! שמחה בשבילך , איתך ושבעזרת ה״ שהאחד יגיע יהיה מתוך שלמות אמיתית !!!

קליט

New member
את לא קשורה אליו

אני מניח שאת עשית מבחינתך מה שאפשרי לעת הזאת . ואת תמשיכי את העבודה היפה שאת עושה, - להשלים עם מה שקרה וקורה, לעבד, להבין, לקבל, לאהוב, להודות . .

את מוכשרת

מאחלת לך למצוא את האחד בדיוק בזמן ולא כמו שמשהו צחק ואמר שהאחד נמצא במקלדת למעלה מצד שמאל

אין דבר העומד בפני הרצון...

ואם ״כולך תקווה״ שתוכלי לסלוח,, זה יבוא לך מתישהוא!... מאמין שזה יסלול את דרכך המהירה והקלה לעבר האושר... חנוכה שמח

למעלה