נס התהילים

עליזה 63

New member
נס התהילים

אני גרושה +1 בן 13 (אגב אני לא שומרת שבת)בחנוכה הבן שלי נסע לחבר שלו באריאל אגב בני חולה אפילפסיה ולוקח 3 כדורים פעמיים ביום. בני ביום השלישי היה אמור לחזור הביתה שזה היום יום חמישי בסביבות השעה 3 אני מקבלת טלפון מהחברה בנך קיבל התקף חזק ויורד לו דם בשטפון מהאוזן ישר פינו אותו לשנידר ואני רצתי לשם המחזה שנגלה לעיני חשכו עיני בוא נאמר אחרי כל הבדיקות עשו לו סי טי וגלו שבר בגולגולת ,אגב כל הזמן הזה עד השעה 2 בלילה בני לא מתעורר. בני היה מחוסר הכרה לחץ דם של 40 ולא עולה ככה עד יום שבת מחובר למוניטור ומצבו של בני היה קשה מאוד הוא היה על סף חיים ומוות ואני לא משתי ממיטתו . ואני דואגת ומדברת עם בורא עולם וחשה הרגשתי שזה הסוף של בני. ביום שבת ביום שהמיני של חנוכה בשעה 2,3 בצהרים ירדתי למטה לעשן ודיברתי עם בורא עולם ואמרתי עכשיו אני עולה למעלה קוראת תהילים וכך עשיתי עם ים של דמעות בעיני ותחנונים וככה נרדמתי אישה חצי שעה שעה והתעוררתי ואחרי רבע שעה 20 דקות בני התעורר לחיים.אגב כל הזמן שבני היה מחוסר הכרה ים של הקאות היו ומה לא וכל הזמן הזה דיברתי עם אלוהים ורק ביום השמיני קרה הנס הזה של חנוכה. התלבטתי עם עצמי עם לשתף אחרי זה אמרתי זה לא שלי אני חייבת לשתף בזה כמה שיותר יהודים על מנת להבין שיש אלוהים בשמים וכח התפילה והתהילים חזק מאווד. כמובן שעשיתי ברכת הגומל. ולא אני עדין לא מוכנה רגשית ,ונפשית לחזור בתשובה מלאה אני מרגשיה מזויפת וזה צריך לבוא מהלב ורק רציתי לשתף בנס שקרה לבני ולהודות חזק לבורא עולם תודה תודה תודה. שבת שלום.

cibamagli

New member
עליזה שבוע טוב

ראשית אני שמח לשמוע שבנך יצא מכלל סכנה. אם דיברת עם בורא עולם אני יכול להניח שאת מאמינה בקיומו? מפתיע אותי שאחרי נס שכזה את "מרגשיה מזויפת" לדברייך שכן אני בטוח שהתחננויותיך בתהילים באו מעומקא דליבא ולא כסגולה מזוייפת כמו חוט אדום בעשרה שקלים.הרי היה לך נס גלוי ממש מול העיניים. כתבת שאת "לא מוכנה רגשית ,ונפשית לחזור בתשובה מלאה" משמע שיש לך רצון כלשהוא כן לחזור לאבינו שבשמיים.לדעתי התקיים בך המימרא "פתחו לי פתח כחודו של מחט ואני אפתח לכם פתח שיהיו עגלות וקרוניות נכנסין בו" אבל את מונעת מעצמך את ההמשך בטענה מזוייפת תרתי משמע. ורק שתדעי (ושלא תצטרכי לפעם אחרת) בירכת ברכה לבטלה כי את ברכת הגומל בנך חייב לברך ולדעתי אולי גם ברכה נוספת אבל רק רב יוכל לפסוק זאת.

למעלה