נס הרים

גיא בקר

New member
נס הרים

רבות שמעתי וקראתי על העליה המפורסמת, ואמש החלטתי לנסות. סה"כ אני רוכב בלי ניסיון גדול בטיפוסים. עליתי את נס הרים כמה פעמים והחלטתי שחייבים להשתדרג. ב2 הדקות הראשונות קיללתי כל שביב של שאפתנות, אבל עם העליה ראיתי שהשד לא כ"כ נורא, ואין איזשהם "קירות" מיוחדים. הבנתי שהמדידה נעשת מהגפרור למערת הנטיפים. מה נחשב זמן טוב לעליה? אני עשיתי 35 דק' עם האופני שטח שלי.

zvika82

New member
דאונהיל נס הרים ../images/Emo198.gif

הרבה יותר כיף לרדת... מה לגבי זמנים של הירידה? אני מעדיף לעלות את צור הדסה (כי הכביש קצת משובש ובעייתי בקטעים מסויימים לירידה מהירה), ולרדת את נס הרים. לוקח בערך 6 דקות.

זמנים בנס

בני אנוש לא יורדים מה 20 דקות. זמן טוב נחשב בין 20 ל26, נגיד...בערך, זה לא מדע. מתחרים שאת שמם לא זוכר, עושים 18-19. פעם ראשונה שעליתי אותה לקח לי 36. שבועיים אחרי זה - 29. מאז היא עומדת מחכה לי. שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עליות.

gsprukt

New member
שששששששששששששונא עליות?

בעיני זה התמצית של התרכיז של התזקיק של המיץ של רכיבת הכביש. אני לעומת זאת לא קרוע על ירידות... מפחד להישרף על האספלט (בשטח אגב אני טס בירידות הכי טכניות בלי חשש) בכביש, תמיד מעדיף עליה טובה על כל ירידה.

אני אמרתי שששששששששששששונא?

אתה טועה, מטעה ומוציא את דבריי מהקשרת. אני כתבתי שאני שונאאאאאאאאאאאאאאאאאא עליות. יש לדייק. בקיצור - כן, עליות זה מבחינתי מכשול להנאה שלי. מאידך ירידות...אחחח,ירידות...70,80,90 קמ"ש...bring it on!!! מילא עליות יפות ממש, ולא קורעות, בסדר,ניחא...אבל כל האנשים האלה שעושים מאמץ מיוחד להגיע לחור כמו מעלה עקרבים רק בשביל העליה...זה נשגב מבינתי. הלוואי והייתי מבין את זה ומסוגל להנות מזה, אבל אני לא.

shiri 80

New member
אם תלך לקומונה של גלבוע

תמצא שם הודעה שלי בדיוק כמו שלך אולי מלפני שנה מאז עברו הרבה פעמים יער הנשיא והראל הפלטות הוחלפו לדאבל ואני עדיין עולה את נס הרים עם עצירות בדרך (אולריך השחור.. ת]סיק לעבור לידי בדיוק כשעוצרת! זה לא יפה ..) אבללל וזה אבל גדול אמרו לי אז בקומונה אני אקח אותך נעלה את זה באיזי ותראי איך את מחייכת בסוף העליה אז כן לחייך זה עוד קשה כי אתה מנסה להבין מאיפה תגייס כסף לזוג ריאות משומשות במצב טוב אבל לומדים להנות מהאתגר (שששששש אתה לא שמעת אותי אומרת את זה אחרת א' אימונים בטים טרול תכריז בקרוב על מובה טייק וואן ...) הירידות מהנות אבל יש פעמים שהרבה יותר שווה להרוויח את העליה מאשר להנות מהטיסה למטה רק תחסוך מעצמך ואל תעשה את הטעות שעשינו היום וזה להתחיל לטפס את העליות האלה אחרי שמונה אם לא הרבה אחרי כן .. חם חם חם ומזוויע

מובה?צובה?

אני גם נהנה מהאתגר, לפעמים, כשאני במצב רוח לספור לעצמי שניות. וכשהרכיבה מסתפקת בירידה מירושלים ועליה בחזרה. אבל כשאתה בטיול, וכבר אחרי 100+ קילומטר...זה לא כיף. טוב, נו...הקומפקט שלי צריך להגיע עוד יום-יומיים, ואז אני אשרוף את האספלט בנס-צובה-צור הדסה. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

gsprukt

New member
../images/Emo140.gif גמל, בוא ניפגש באמצע

שוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווונא עליות! ואם אתה ממש לוחץ אותי לקיר, אני מוכן להתפשר על שונננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננא עליות!

Yaron d

New member
אני מרגיש שיש הבדל עצום

בין לעשות את נס-הרים לבד או עם עוד רוכבים. לבד עשיתי 28 דקות ובקבוצה סבירה של אנשים שרוכבים בערך ברמה שלי הורדתי מהזמן הקודם כ-3 דקות, יש לי ליד הבית עליה עם מבנה ואורך דומים ושם אני מתאמן ,העלייה הישנה מנשר לאוניברסיטת חיפה,אבל בנס-הרים אתה מרגיש שאתה רוכב על סלבריטי. ירון

yehodap

New member
אם ככה צור קשר שבא ומתאים לך לעלות

אני מחפש שותף לעליה הנחמדה מנשר לאנטנה הכביש החדש הרחב או הישן לא משנה רק מחפש מישהו או יותר לעלות אותו עם אופני הרים לא כביש אם יש/ באפשרות אני מזמין מקום להצטרף

Yaron d

New member
למה לעלות את זה עם אופני הרים ?

זה לוקח שנה, לא איכפת לי לנסות איתך אם אתה רוצה. דבר איתי במסרים ונקבע מועד ירון

למעלה