נסעתי לבקר חבר

AeroSlash

New member
לא... חחחחחח ../images/Emo13.gif

זה נקרא ציפורן חודרנית, כשהציפורן מתחילה לגדול לתוך הבשר, לתוך האצבע.. ואז אסור ללבוש נעליים כאלה וכאלה וכאלה ועד שזה עולה על העצבים הולכים הולכים לעשות ניתוח... ניתוח מלבב במיוחד, הייתי אומר, עושים הרדמה מקומית, אחרי ההרדמה האצבע כמו חתיכת בטון, מרגישים שאם נותנים בעיטה למישהו שוברים לו את כל השיניים עם האצבעונת ותוקעים מבט בתקרה למשך 45 דקות הקרובות... תענוג!!

AeroSlash

New member
*אומרת

חחחחח... מה קרה לי היום??
קודם אני מדברת כמו גבר ועכשיו אני מתייחסת לעצמי כמו לגבר... עברתי איזה ניתוח מין ולא נודע לי??

wildgirl1

New member
ואי אני שונאת את זה!!

אבל למה תפרים??? כשלי עשו את זה לא היו לי שום תפרים זה רק כאב הזריקה וזהו........ אחרי שעשיתי את הניתוח הזה משהו כמו 4 פעמים נימאס לי ואני דואגת לאצבעות שלי לבד... ואממ זה פחות כואב מאשר הזריקות המפגרות האלה... אני מציעה לך לנסות!!!

AeroSlash

New member
ניסיתי...

ואחרי שגם אני עשיתי את הניתוחים האלה 4 פעמים.. [מה הקטע עם 4?] הכל פסדר...

L e s h i y

New member
לפחות לימדת אותו לקח

פעם הבאה הוא יחשוב פעמיים לפני שיחליט לזרוק על מישהו אבנים.

vk3

New member
אני די בשוק ../images/Emo70.gif גררררר...

לא קולט את זה וסלח לי על המטאפורה אבל אתה כמו
שכול הזבובים נמשכים אליו... שלא תדע צרות בחייך
החלמה מהירה חבר

s h u r i k

New member
תודה!!!

ואני לא שיט... טוב אני כן... אבל אני לא!!!!!! אני יודע למה זה תמיד קורה לי, פשוט בגילגול הקודם שלי היתנכלתי לישו בבית ספר... אתה יודע, הוא היה ילד שמן ועוד שחור (זה לא טוב להיות שמנים ושחורים באותה תקופה...) אז תמיד קיללתי אותו והרבצתי לו זרקתי עליו
של ממוטות ופעם אחת אפילו סגרתי אותו בתיבה של נח... ואז הבן אדם הישתגע וחשב שהוא ז'אן דארק... וטען שהוא שמע את אלוהים מדבר אליו- קיצר עכשיו הוא מחזיר לי!!! אאאאאאאאההההההההההההה....... אני הישתגעתי, אני חייב לצאת מהחור הזה כבר!!!!

AeroSlash

New member
אתה בטוח ש..

שבבית החולים רק תפרו לך את הברך? לא דחפו לך איזה תרופות או משהו בלי ששמת לב?

wildgirl1

New member
שתהיה לך החלמה מהירה

אני מקווה שאתה תפסיק להיות כזה מגנט לצרות!!! ובקשר לערבי הזה היית צריך לא להתעסק איתו או לפחות להיזהר וגם להבא אם משהו כזה יקרה לך פשוט תידע לא להתעסק אם אחד כזה!! חבל על הברח שלך!! טוב יאללה החלמה מהירה בה ביי

SupermanZW

Well-known member
לא היתה לו ברירה

הוא הותקף והיה חייב להגן על עצמו, זריקת אבנים היא תקיפה לכל דבר.

s h u r i k

New member
מה לא להיתעסק איתו?!?!

הוא זרק עליי אבנים.... לא אכפת לי מי זה היה, ערבי, רוסי צרפתי אני גם ככה הייתי דופק לו מכות.... בואי אני יזרוק אלייך אבנים ואת תעמדי בשקט בלי לעשות כלום... ותאמיני לי, יותר חבל לי עליו מאשר על הברך שלי!!!

SupermanZW

Well-known member
בפעם הבאה שמישהו תוקף אותך ראשון

אל תרחם עליו גם כשהוא על הרצפה, עזוב אותו רק כאשר הוא מנוטרל לחלוטין.

wildgirl1

New member
פעם הבאה...

פשוט צריך כשהוא על הריצפה לבדוק מה יש לו על הגוף ואז להוציא את זה ממנו ואז לשחחרר את המניאק...

SupermanZW

Well-known member
לא תמיד מוצאים.

אפשר להחביא אולר קטן גם בתוך הנעל, ראיתי את זה בטלוויזיה, אז נניח שהיה מחפש ובינתיים לא היה מוצא והערבי היה מוריד נעל ומוציא אולר? הדבר הראשון שצריך לעשות הוא לנטרל.

למעלה