אוהב את החדש של אביגיל רוז רק, חורף73 שנוא עליי מצטער!!!שיר
חורף 73
החדש של אביגל רוז
עשה היה שבוע סבבה חגננו שבועות בחג סדרתי ארון והיום באה מישהי חשובה לחוג
פחות כרגיל אין מה לראות בחג וגילתי שאצטרך לקנות דברים שחסר לי עוד מעט אעשה קנייה
תוכנית כנראה האח.לא צפיתי משהו מיוחד .וקצת הכנסיית השכל שהתארחו בגלגלצ
שבוע הבא לכרגע שגרתי.
כן העיקר שהמצב אפשראוהב את החדש של אביגיל רוז רק, חורף73 שנוא עליי מצטער!!!
שמח שחגגת שבועות,
אני מחכה שנים רבות שיהיה מה לראות בחגים
המשך שבוע טוב וסופ"ש נעים
הלכנו לסרט מדובב לעברית שבו נרצח רועה צאן והכבשים שלו חוקרים ומסייעים לבלש לגלות את האמתאיזה סרט הלכתם
ואיך עב ארוחת החג במקום החדש
יופי שנהנת.הלכנו לסרט מדובב לעברית שבו נרצח רועה צאן והכבשים שלו חוקרים ומסייעים לבלש לגלות את האמת
עבר בכיף, מאד נהניתי והיה חג שמח ואחר
תודה יעליופי שנהנת.
כבר התחלת להכיר חברים משם .זה דיור בנים ובנות אם בסדר לשאול
זה בית אכן לכל השבוע. אפשר לצאת גם מתי שאני רוצה כל עוד אני מודיע ומעדכןוזה בית לכול השבוע או כמה ימים תגור ותשלב עם העבודה
לי זה לא כל כך משנה. אני אוהב את הסיכום השבועי וחשוב שכל פינה תקבל חשיבות כאן בפורוםבאלי לשאול כבר מזמן: למה אתם מסכמים שבוע ביום שלישי? אצלכם השבוע לא נגמר בשבת? אתם סופרים אחרת?
סתם כאילו חשבתי וזה...לא בקטע ביקורתי, פשוט שואלת מסקרנות...
![]()
אני מסכימה עם מה שכתבת, אני רק שואלת למה אתם לא עושים את זה בשישי או שבת...לי זה לא כל כך משנה. אני אוהב את הסיכום השבועי וחשוב שכל פינה תקבל חשיבות כאן בפורום
זאת התשובה שליאני מסכימה עם מה שכתבת, אני רק שואלת למה אתם לא עושים את זה בשישי או שבת...
אוקיי...זאת התשובה שליאני הייתי מסכם בחמישי או שישי אבל הולך וזורם עם יעל במקרה הזה.
פשוט ההסבר פשוט.באלי לשאול כבר מזמן: למה אתם מסכמים שבוע ביום שלישי? אצלכם השבוע לא נגמר בשבת? אתם סופרים אחרת?
סתם כאילו חשבתי וזה...לא בקטע ביקורתי, פשוט שואלת מסקרנות...
![]()
זה ממש לא עקרוני, במיוחד שאני באה בתור צופה מהצד ולא כמשתתפת.אפשר להחזיר לחמישי ,חמישי שאני בעומס . יש לי דברים אם זה עקרוני. אני אעשה מאמצים.
אין לי בעיה רק אמרתי שיש סיכוי שזה יצא מאוחר חמישי.זה ממש לא עקרוני, במיוחד שאני באה בתור צופה מהצד ולא כמשתתפת.
פשוט שאלה של סקרנות, אבל קיבלתי תשובה אז הכל טוב.
לא התכוונתי להפריע, רק לשאול בכנות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.