שיר מקסים של מיקה קרני המופלאהמיטשל מיקה קרני
טוב: היה נחמד קניתי לאמא מתנה
פחות הייתה הפסקת חשמל לא ארוך הפילה לי מסמך בתוכנה וזה ביאס לא הצלחתי לשחזר
נהנתי מהסדרה ריסט
מאכל:פסטה בולנז
שבוע הבא: טוב מזג אוויר שלא קר לי אולי יעשה סבוב לחפש תחופשת הכול בזרימה
תודה רבהשיר מקסים של מיקה קרני המופלאה
מזל טוב לאמא ויפה שאת הענקת לה מתנה- כל הכבוד לך!
באמת יכול לבאס אם יש הפסקת חשמל
פסטה זה טעים
שיהיה סופש נעים
לא, לא מתחפש. נחמד לי לראות ילדים מחופשים אבל אני מגיל 13 כבר לא מתחפש מבחירה.תודה רבה
אתה מתחפש השנה ולמה
אוקי סבבהלא, לא מתחפש. נחמד לי לראות ילדים מחופשים אבל אני מגיל 13 כבר לא מתחפש מבחירה.
כן ולא בהכרח, פשוט אני בגיל 13 ראיתי שלא כולם מתחפשים והתרגלתי לזה שלא חייבים להתחפש. זה פשוט לא יוצר בי חשק או בוער בי לעשות את זה ולהתחפש. מי שאוהב זה מצוין, מי שפחות בעניין זה גם טובאוקי סבבה
אתה חושב ששיך רק לעולם הילדים
הבנתי סבבהכן ולא בהכרח, פשוט אני בגיל 13 ראיתי שלא כולם מתחפשים והתרגלתי לזה שלא חייבים להתחפש. זה פשוט לא יוצר בי חשק או בוער בי לעשות את זה ולהתחפש. מי שאוהב זה מצוין, מי שפחות בעניין זה גם טוב
כן ולא בהכרח, פשוט אני בגיל 13 ראיתי שלא כולם מתחפשים והתרגלתי לזה שלא חייבים להתחפש. זה פשוט לא יוצר בי חשק או בוער בי לעשות את זה ולהתחפש. מי שאוהב זה מצוין, מי שפחות בעניין זה גם טוב
אהבת חדשים שיצאו השבוע?מסכם שבוע נחמד וטוב
שיר: קונצרט- סהר טויטו
אין עוד מלבדך- דיקלה
אין מדינה לאהבה- צביקה פיק
טוב: הכל עלא כיפאק ובעבודה העומס רגיל ולא יותר מדי בימים האחרונים, גיליתי מחדש את המוסיקה של מתי כספי ז"ל שיחסר מאד עבורי
פחות טוב: לא כל כך זוכר אם היה משהו כזה. מתמקד בדברים חיוביים
מאכל: סלט תבולה
מה מחכה לו: עבודה, שגרה ומחכה לישרים חדשים ומסקרנים ולאלבום של אפרת גוש
היו כמה חדשים שאהבתי: דיקלה, סהר טויטו ואייל גולן ועברי לידר, נועם קלינשטיין. מחר כאמור שיר חדש להראל סקעתאהבת חדשים שיצאו השבוע?
להראל באמת מסקרן גם אחכה למחר.היו כמה חדשים שאהבתי: דיקלה, סהר טויטו ואייל גולן ועברי לידר, נועם קלינשטיין. מחר כאמור שיר חדש להראל סקעת
יופי, מצוין.להראל באמת מסקרן גם אחכה למחר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.