נסכם שבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שיר

טוב

פחות

סרט\תוכנית

מה מחכה שבוע הבא

ady18

Well-known member
מי אוהב אותך יותר ממני -ארקדי דוכין
אני -שלומי שבת
שבוע של חזרה לשגרה עבדתי שבוע מלא ורגיל. וכם בעבודה כתבתי למישהי שפרשה ויפה ששתפו אותי .
פחות טוב נלך על המייבש התקלקל סופי.נפרדתי ממישהי חשובה וקצת הצטערתי שזה היה מהיר מידי. סך הכול זהו בגדול
מאכל אפונה ברוטב
תוכנית:האח לקראת הגמר
שבוע הבא אירוע משפחתי

feldman89

Well-known member
מי אוהב אותך יותר ממני -ארקדי דוכין
אני -שלומי שבת
שבוע של חזרה לשגרה עבדתי שבוע מלא ורגיל. וכם בעבודה כתבתי למישהי שפרשה ויפה ששתפו אותי .
פחות טוב נלך על המייבש התקלקל סופי.נפרדתי ממישהי חשובה וקצת הצטערתי שזה היה מהיר מידי. סך הכול זהו בגדול
מאכל אפונה ברוטב
תוכנית:האח לקראת הגמר
שבוע הבא אירוע משפחתי
שיר חמוד של ארקדי
איזה שיר זה של שלומי שבת? קוראים לו "אני" בדיוק ככה? אולי לא מכיר ואולי כן מכיר- אני מבולבל
כל הכבוד על הפרגון שנתת בעבודה
הכל בחיים הוא מהיר, אל תרגישי רע עם זה
אפונה יופי של אוכל
תהני באירוע!!

feldman89

Well-known member
מסכם שבוע קשה מבחינה לאומית ונחמד אישית

שיר: לעלות- נרקיס
מה שהיה היה- יובל דיין
שיר לאלון- דנה ברגר

טוב: עשה לי טוב לחזור לשגרה ולעבוד רגיל כמו תמיד רק שמאז החופש אני יותר מפוקס בעבודה, השירים החדשים שיש לאחרונה מאד יפים

פחות: הפיגוע בירושלים מאד העציב אותי- ארץ שחיה על חרבה.וכך זה היה וכך זה נמשך תמיד

סרט\תוכנית: חדשות קצת

מה מחכה שבוע הבא: עבודה, שירים חדשים לפני סוף השנה והפגרה שתהיה במוסיקה, שגרה ויום הולדת לא מחכה לו אבל הוא בוודאי יגיע.

ady18

Well-known member
מסכם שבוע קשה מבחינה לאומית ונחמד אישית

שיר: לעלות- נרקיס
מה שהיה היה- יובל דיין
שיר לאלון- דנה ברגר

טוב: עשה לי טוב לחזור לשגרה ולעבוד רגיל כמו תמיד רק שמאז החופש אני יותר מפוקס בעבודה, השירים החדשים שיש לאחרונה מאד יפים

פחות: הפיגוע בירושלים מאד העציב אותי- ארץ שחיה על חרבה.וכך זה היה וכך זה נמשך תמיד

סרט\תוכנית: חדשות קצת

מה מחכה שבוע הבא: עבודה, שירים חדשים לפני סוף השנה והפגרה שתהיה במוסיקה, שגרה ויום הולדת לא מחכה לו אבל הוא בוודאי יגיע.
מה שלום אבא

feldman89

Well-known member
רציתי לשאול אותך: איך הולך לך בינתיים עם משימת הדירוג של שירי תשמ"ה 1984/5?
אני לא התחלתי לדרג אבל זה מסתמן כאתגר קשה, כל כך הרבה שירים יפים ומעולים בשנה אחת גדולה.

למעלה