שיר חמוד של ארקדימי אוהב אותך יותר ממני -ארקדי דוכין
אני -שלומי שבת
שבוע של חזרה לשגרה עבדתי שבוע מלא ורגיל. וכם בעבודה כתבתי למישהי שפרשה ויפה ששתפו אותי .
פחות טוב נלך על המייבש התקלקל סופי.נפרדתי ממישהי חשובה וקצת הצטערתי שזה היה מהיר מידי. סך הכול זהו בגדול
מאכל אפונה ברוטב
תוכנית:האח לקראת הגמר
שבוע הבא אירוע משפחתי
מה שלום אבאמסכם שבוע קשה מבחינה לאומית ונחמד אישית
שיר: לעלות- נרקיס
מה שהיה היה- יובל דיין
שיר לאלון- דנה ברגר
טוב: עשה לי טוב לחזור לשגרה ולעבוד רגיל כמו תמיד רק שמאז החופש אני יותר מפוקס בעבודה, השירים החדשים שיש לאחרונה מאד יפים
פחות: הפיגוע בירושלים מאד העציב אותי- ארץ שחיה על חרבה.וכך זה היה וכך זה נמשך תמיד
סרט\תוכנית: חדשות קצת
מה מחכה שבוע הבא: עבודה, שירים חדשים לפני סוף השנה והפגרה שתהיה במוסיקה, שגרה ויום הולדת לא מחכה לו אבל הוא בוודאי יגיע.
טוב יותר בהרבה. הוא לוקח קבוע חודש ויותר אנטיביוטיקה כדי לפוגג את הזיהום וגם יש עליו קטטר. נקווה שתוך חודש יוכל לעבור ניתוחמה שלום אבא
רק בריאותטוב יותר בהרבה. הוא לוקח קבוע חודש ויותר אנטיביוטיקה כדי לפוגג את הזיהום וגם יש עליו קטטר. נקווה שתוך חודש יוכל לעבור ניתוח
תודה יעל![]()
תודה שוב!!רק בריאות
דנה זה שיר ממש יפה, אהבתי וממליץ עליו. היא אפילו שרה קטע ממנו בטלביזיה בערוץ 12דנה לא שמעתי ממליץ
לדעתי כול השירים על החטופים מיוחדים זהממש מצמררדנה זה שיר ממש יפה, אהבתי וממליץ עליו. היא אפילו שרה קטע ממנו בטלביזיה בערוץ 12
אני חושב שאאריך את תקופת הדירוג לעד אחרי יום הכיפורים. בסוכות אולי כדאי לפרסםקשה לי גם
מתי נסגר הדירוג
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.