נסכם שבוע

ady18

Well-known member
שיר

טוב

משהו פחות טוב השבוע

מאכל
סרט\תוכנית
מה בשבוע הבא

דורי 1981

Well-known member
שיר

טוב

משהו פחות טוב השבוע

מאכל
סרט\תוכנית
מה בשבוע הבא
שיר:
טוב: מוזיקה, תוכניות (טהרן, נוכלת בשירות החוק, בקרוב אצלי מועדון הסטנד אפ וכדומה), מזג אוויר לא חורפי, לא עובד מאוד קשה
משהו פחות טוב: יש עדיין מלחמה, מרגיש עייפות, המטפלת של אמא עוזבת לשבועיים (למרות שזה למטרה טובה, הבת שלה מתחתנת בפיליפינים והיא תביא איתה מתנות)
מאכל: קבב שהכנתי, מרק ירקות, נודלס.
סרט/תוכנית- פורט ב "טוב"
מה בשבוע הבא- השבוע הנוכחי בקושי התחיל.

ady18

Well-known member
שיר:
טוב: מוזיקה, תוכניות (טהרן, נוכלת בשירות החוק, בקרוב אצלי מועדון הסטנד אפ וכדומה), מזג אוויר לא חורפי, לא עובד מאוד קשה
משהו פחות טוב: יש עדיין מלחמה, מרגיש עייפות, המטפלת של אמא עוזבת לשבועיים (למרות שזה למטרה טובה, הבת שלה מתחתנת בפיליפינים והיא תביא איתה מתנות)
מאכל: קבב שהכנתי, מרק ירקות, נודלס.
סרט/תוכנית- פורט ב "טוב"
מה בשבוע הבא- השבוע הנוכחי בקושי התחיל.
לא אוהבת טהרן.
מטפלת זה מאוד עוזר למי שצריך גם היא צריכות חופש בהחלט
נודלס יודע להכין ביתי רמה גבוהה אם כך.
ועוד ללא גלוטון פשש וואו

ady18

Well-known member
שיר זן נדיר כמובן
הטוב היום זהו לא דחיתי כאמור וסיימתי ארון חורף , סדר בחדר שזה מאוד חשוב. בדירה שלי . זהו נגמר הפרויקט. ותרתי על שנת צהרים לטובת הפרויקט לא מובן אצלי בכלל כלומר היום.ווסדרתי חדר ממש עשיתי בו ניקון יסודי הוא היה דרוש לכך.חשוב לא לדחות דברים זה החשוב כאמור.ולא ירד גשם.

פחות טוב : המחשב פתאום השתגע כמעט וטכנאי היה צריך לסייע\בחנות מאפיה לא היה את הסופגניה שרציתי מישהו לקח לפני נאצלתי טעם אחר הוא פחות בקצת לטעמי. קורין אלאל נפטרה
מאכל ארנב שוקולד
תוכנית ציפי התארחה בגלגלצ חמוד שכזה
שוב אין לי משהו חנוכה יתחיל בעצם בו יש לי קצת תוכניות. סך הכול ביינתים לא עולה לי משהו .

נערך לאחרונה ב:

ady18

Well-known member
וגם יום חמישי האחרון בערב לבשתי מעיל דק
בשישי שיצאתי
יצאתי ללא מעיל
:)
היום פוטר מלא לעונה זה השני כנראה ההוא קצת יותר דק.
וגם לא תמיד חולצות מתחת כול יום נראה הההמשך...

ady18

Well-known member
היום לבשתי פוטר\קפוצון מלא והיה לי חם מאוד מאוד

למעלה