נסכם שבוע נוסף?

NaniBani

New member
נסכם שבוע נוסף?

שיר השבוע (של רונה) :
שיר השבוע (לא של רונה) :
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר לא כ'כ טוב שקרה השבוע:
דבר שאתן מצפות לו בשבוע הבא:
ציטוט השבוע:
סדרה/תכנית/תחנת רדיו/ספר/סרט השבוע:
האם הייתן בהופעה של רונה השבוע, אם כן- איך היה?
שאלת בונוס: קודם כל- איך אתן חוגגות את יום המשפחה? וגם- האח הגדול או כוכב נולד? יום משפחה כייף כייף כייף לכולנו, ותבלו המון

אני בעד

שיר השבוע (של רונה) : שחמט שיר השבוע (לא של רונה) : לא השבוע דבר טוב שקרה השבוע: עדיין מחיכת דבר לא כ'כ טוב שקרה השבוע: נכשלתי בסטטסטיקה דבר שאתן מצפות לו בשבוע הבא: להמשיך לחיך ציטוט השבוע: "דולף דולף הגשם" סדרה/תכנית/תחנת רדיו/ספר/סרט השבוע: אודישנים של אמריקן אידול האם הייתן בהופעה של רונה השבוע, אם כן- איך היה? לא השבוע שאלת בונוס: קודם כל- איך אתן חוגגות את יום המשפחה? לא חוגגת וגם- האח הגדול או כוכב נולד? חיבת לבחור 0אני מניחה שככוב נולד עדיף) אני מצפה להענות רבה

NaniBani

New member
יאללה ../images/Emo27.gif

שיר השבוע (של רונה) : המעיין הזוהר שיר השבוע (לא של רונה) : מורה לחיים (בביצוע של קרן פלס) + 2 כוכבים רחוק מכאן (של מירי מסיקה) דבר טוב שקרה השבוע: המורה שלי ללשון, היא פשוט מדהימה!, היא שיפרה לי את המצברוח ברמות מטורפות! דבר לא כ'כ טוב שקרה השבוע: המורה שלי לאנגלית
מתעקשת שאני אגיש BookReport על ספר שלא קראתי! דבר שאתן מצפות לו בשבוע הבא: בדיקות, אבחון, חינה, ולארוז! ציטוט השבוע: "תעברתי את השם שלך, לנעמית!"
סדרה/תכנית/תחנת רדיו/ספר/סרט השבוע: How I Met Your Mother האם הייתן בהופעה של רונה השבוע- לא שאלת בונוס: קודם כל- איך אתן חוגגות את יום המשפחה? שכחתי שהיום יום המפשחה אז לא קניתי מתנה לאמא.. פאדיחה.. אז הכנו קרפים, והערב אולי נראה סרט (במחשב.. חח..) ונארוז! וגם- האח הגדול או כוכב נולד? האח הגדול *כשמשעמם מאוד*, וכוכב נולד.. כי זה יותר ערכי! (וגם מירי מסיקה שם
) סופ"ש מהמם ויום משפחה נפלא!

NaniBani

New member
כן, שני הבא עוברים.. :)

ואבחון- המורים טוענים שאני לומדת טוב בכיתה ומבינה את החומר, אבל במבחנים זה לא בא לידי ביטוי.. אז היועצת שלחה אותי לאבחון. לא משהו רציני. :)

אני עושה שבוע שבוע ../images/Emo3.gif

שיר השבוע (של רונה) : טיול בהיר
שיר השבוע (לא של רונה) : "מחכה" של ריטה. או "קורא לך" של דור דניאל. אמ. דבר טוב שקרה השבוע: חברה טובה חזרה מחו"ל (אז מה אם היא נסעה רק לסופ"ש מורחב, זה הרגיש מלא זמן!) דבר לא כ'כ טוב שקרה השבוע: מותר לדלג על שאלות? דבר שאתן מצפות לו בשבוע הבא: יום פתוח באונ' ת"א ציטוט השבוע: "לפעמים אני בטוחה שהופרדנו בלידה" סדרה/תכנית/תחנת רדיו/ספר/סרט השבוע: "עניינים שבלב" של ג'ודי פיקו, Bones האם הייתן בהופעה של רונה השבוע, אם כן- איך היה? מי זוכר מתי הייתי בהופעה פעם אחרונה!!!1?!?11 עצובבבבבבב.... שאלת בונוס: קודם כל- איך אתן חוגגות את יום המשפחה? לא ממש חוגגת... קניתי להורים מתנה וגם- האח הגדול או כוכב נולד? ברור שהאח הגדול - כי כוכב נולד מצחיק רק באודישנים, האח הגדול מצחיק תמיד!

ועוד דבר טוב חשוב-חשוב!!

הגשם לא הפסיק לשנייה מתאמול בלילה בערך. שזה מהממם!!! וכשאני רואה שזה הולך לכנרת זה בכלל גורם לאושר..

rozalinda22

New member
את יודעת שאת היחידה

ששמעתי שרואה את זה [חוץ ממני כאילו]?! עכשיו תגידי שראית גם ג'ורדן
וההצעה מיד תגיע...

זה רק אנשים מיוחדים!

תכלס גם אני מכירה נראה לי רק עוד אחד שרואה את זה.. שזה כאילו, הכי פספוס!! סדרה מעולה. ולבונז יש את העיניים הכי יפות בעולם
ראיתי! ממש לא באדיקות כמו בונז, אבל כשיצא ראיתי.

rozalinda22

New member
טוב נעה, תתחתני איתי!

זו באמת סדרה מדהימה! ועזבי עיניים, היא כולה
...מממ...וגם לבות' לא חסר דבר
ג'ורדן הייתה נפלאה ממש. הן הסדרות האחרונות שהצלחתי לראות באדיקות. [ממש סוחט דמעות
]

טוב../images/Emo98.gif

הם שניהם מהממים. ואנג'לה! בא לי שתהיה קיימת מישהי כזאת באמת, והיא תהיה החברה הכי טובה שלי. אכן. אני כולי בוכה פה
אולי אני אנסה להוריד את ג'ורדן.. גם ככה יש לי ים זמן בעבודה

rozalinda22

New member
זה היה פשוט../images/Emo178.gif

אוי אנג'לה
. אני מאוהבת בהם. בכולם. אנג'לה מקסימה אמיתית. טישו?
לכי על זה. שווה את המאמץ לגמרי! ו...את מוזמנת למרתון בונז/ג'ורדן [אחרי החתונה כמובן...יש סדר נכון לדברים.]

המחשב שלך שומר את עצמו לחתונה?...

כבד עליי אנשים כאלה
אהמ מכשירים כאלה. ורגע באיזו עונה את בבונז? מה שמשודר בארץ?

rozalinda22

New member
כן, הוא לגמרי אולד פאשן../images/Emo3.gif

למרות שברגע שהוא יפגוש אותך יש מצב שהוא ישתנה...
מה שמשודר בארץ אינדיד:( את בטח מתקדמת מאד, נכון?

בטח, אין לי סבלנות לחכות לערוצים בארץ...

הם במה עכשיו, עונה 4 לא? אני עם האמריקאים באמצע 6.. וברור שהוא ישתנה. כמו כולם, מה

rozalinda22

New member
טוב טוב, ניצחת:(

אבל אני ראיתי את כל ג'ורדן!!
[אז תיקו?] למדי אותי את סוד הקסם

למעלה