שירים אדירים באמתגרה מול המים-ריטה
החדש של בוטנר עם עדן גולן
החול יזכור קורין אלאל
טוב:היה חודש שלקחתי את עצמי בידים, והתחלתי לחזור לעצמי, בשלתי, יום הולדת מאוחר.היה נחמד.התקדמתי בדברים החזרה לעבודה הייתה גם בסדר.
פחות החודש הזה אין משהו מהיום השריפות חזרת החטופים ואצלי אמממ קצת נדרשת אין סבלנות אני כול יום נלחמת עם עצמי.החודש בגלל שזה חודש פחות שגרתי שעות השינה קצת השתנו.
מחכה : בעצם מחר בעיירה שיעברו האירועים מחר בלי נדר אראה רמי. שיהיו בשורות טובות .
מאכל:לשון ,ברוקלי
בילוי: נראה שהנופש לכמה ימים. במלון. וטיולים שקצת טיילנו.
נקווה שמחר רמי יתקיים. ולא יבטלו לפחות ככה הבטיחו זה מעורר דאגה לא בקטע של אם מחר ההופעות אלה לאיזה מצב מסוכן זה שלא יהיה באסון בית אורן הזכור נכון?שירים אדירים באמת
היום שמעתי בכאן ג' את אני גרה מול המים
שמח שהצלחת החודש
מקווה גם שיתייצב המצב ושיכבו את השריפות.
שיהיה חג עצמאות שמח!
זה הצתות מכוונותנקווה שמחר רמי יתקיים. ולא יבטלו לפחות ככה הבטיחו זה מעורר דאגה לא בקטע של אם מחר ההופעות אלה לאיזה מצב מסוכן זה שלא יהיה באסון בית אורן הזכור נכון?
לא זכור שאתה מחסידי בוטנר בדואטים לא כאמור בהרכב עם ילדי החוץ או שתלוי איזה דואט?אם לא הגזמתי
בטלו רמי לא בטוח שאצא נחייה עם זה קורה.נקווה שמחר רמי יתקיים. ולא יבטלו לפחות ככה הבטיחו זה מעורר דאגה לא בקטע של אם מחר ההופעות אלה לאיזה מצב מסוכן זה שלא יהיה באסון בית אורן הזכור נכון?
לא זכור שאתה מחסידי בוטנר בדואטים לא כאמור בהרכב עם ילדי החוץ או שתלוי איזה דואט?אם לא הגזמתי
מה קרה ששמעת ג בדרך כלל לא שומע מרצונך אם בסדר לשאולשירים אדירים באמת
היום שמעתי בכאן ג' את אני גרה מול המים
שמח שהצלחת החודש
מקווה גם שיתייצב המצב ושיכבו את השריפות.
שיהיה חג עצמאות שמח!
סתם, אבא שלי רצה לבדוק מה משמיעים ברדיו ביום הזיכרון. לא מרצוני החופשימה קרה ששמעת ג בדרך כלל לא שומע מרצונך אם בסדר לשאול
לא עבדת היום יפה לךסתם, אבא שלי רצה לבדוק מה משמיעים ברדיו ביום הזיכרון. לא מרצוני החופשי
דווקא עבדתי חצי יום שעה 12:00לא עבדת היום יפה לך
כמו כולם.לדעתי . עשו לכם טקס?דווקא עבדתי חצי יום שעה 12:00
לא, לא טקס. מה שכן, עמדנו בצפירה במסדרון של המחלקה והקראנו אחר כך קטע משיר י או סיפור של יהודה עמיחי ושל הרב משה פירוןכמו כולם.לדעתי . עשו לכם טקס?
וואו מדהיםלא, לא טקס. מה שכן, עמדנו בצפירה במסדרון של המחלקה והקראנו אחר כך קטע משיר י או סיפור של יהודה עמיחי ושל הרב משה פירון
לא זוכר איך קוראים לקטעוואו מדהים
מה הקראתם של יהודה עמיחי מענין אם בסדר לשאול תודה
סליחה אם הגזמתילא זוכר איך קוראים לקטע
לא, לא הגזמת. אני פשוט לא זוכר איך קוראים לקטע שאותו הקריאה הממונה שליסליחה אם הגזמתי
סבבה.לא, לא הגזמת. אני פשוט לא זוכר איך קוראים לקטע שאותו הקריאה הממונה שלי
אצלנו עמדנו מול התמונות.וכול סיפר בכמה מילים על אנשים שאינם עוד ושיר של בוטנר מה שלא הפסקנו לומר משהו שכזה.נקרא לא זוכרת בדיוקכמו כולם.לדעתי . עשו לכם טקס?
אוי מצב מבאס נשמע מקווה שתתגברמסכם חודש:
שיר: לא מפסיקים לשקר- ליבי פנקר
עוף מוזר- גלי עטרי
טוב: מרגיש שבעבודה אני עושה את הכי טוב באמת, שמחתי לחזור לכתוב כאן
פחות: הרבה בלאגן בעבודה- חלק מ תלושי שכר שלא הגיעו ביחד עם יתר התלושים וזה יצר בדיקה מקיפה שלי ודיווח מה חסר ומה לא.
מאכל: לחמניות של פסח
בילוי: בילוי בסוסיתא ובעיר מע'אר
מה מחכה לו החודש: עבודה, מצעד מירי שאפרסם ביום שבת ביום ההולדת של מירי, שגרה ואני מחכה לחג שבועות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.