שירים מושלמים בחרת, כל הכבודעומד על צוק היי פייב
עברי לידר תרמיל
ביום שאחרי גלי עטרי
עשה החודש המכתי בלהרגיש טוב החודש הזה התייצבתי חודש שעבר זה עוד לא המריא לגמרי, וגם שמחו מהשינוי שלי.גם השגרה תרמה לי. והופעה של אריק סיני חייכתי לה המון לא הצטערתי שהלכתי
פחות טוב עייפות, אעזקות חזרו. וקצת כן היה לי קצת חודש כלכלי שצריך לקזז בהוצאות.ונפילה באוטובוס לא קרה לי דבר זה כן היה מפחיד.
בילוי חדר בריחה היה נחמד מצחיק וכייפי
בחודש הזה חודש קיצי לגמרי, יש תוכניות לא הכול סגור כרגע בעיקר שבועות ואולי יצאו דברים נחמדים
מאכל פסטה, נגטס.
היית הולך לאריק סיני?שירים מושלמים בחרת, כל הכבוד
שמח שהמשכת להרגיש טוב אישית
הופעה של אריק סיני זה תמיד יהיה משהו חיובי
מצטער שמעדת ונפלת באוטובוס.
נראה שעבר עלייך בטוב החודש ותבורכי!
וודאי שהייתי הולך אם היתה אפשרות ללכת להופעה שלו. זמר שהתאהבתי בוהיית הולך לאריק סיני?
או שלא ... אם לא הגזמתי לשאול
בכוכב הבא גם אהבת אותו?וודאי שהייתי הולך אם היתה אפשרות ללכת להופעה שלו. זמר שהתאהבתי בו
חלק גדול מהביצועים שלו היו מושלמים ומעולים שם. בעיקר אלה שביצע בעבריתבכוכב הבא גם אהבת אותו?
אהבתי את הביצוע לשמים היה מיוחד ממשחלק גדול מהביצועים שלו היו מושלמים ומעולים שם. בעיקר אלה שביצע בעברית
גם אהבתי מאד, הביצוע שלו שהכי אהבתי היה ל"אני גרה מול המים".אהבתי את הביצוע לשמים היה מיוחד ממש
תרגיש טובמסכם:
שיר: עוד יום במזרח התיכון- שי המבר
הדודה מחדרה- אריק לביא
טוב החודש: עבר עליי חודש עמוס בעשייה בעבודה ואני מספיק הספק טוב שם, שירים ומוסיקה שמרו על השפיות ובריאות הנפש לאור המלחמה והמצב הנורא בארצנו
מה פחות: שהממשלה הזאת עוד בשלטון ואין חטופים שחוזרים
מאכל: שניצל
בילוי החודש: אתמול היינו בירקא, מעבר לזה לא כל כך יוצא לי לבלות. מעדיף להיות בבית
יש תוכניות מיוחדות לחודש\מחכה למשהו: חג השבועות של מחר ותור לרופא ולעבוד.
תודה. היינו במסעדה ואחר כך נסענו לסופר מרקט הגדול המרכזי וקנינו מוצרים. זהותרגיש טוב
מה בילית ביקרא משהו מענין?
גם סבבהתודה. היינו במסעדה ואחר כך נסענו לסופר מרקט הגדול המרכזי וקנינו מוצרים. זהו
זמרת העשור שי המבר בתיקו עם מיריושאלה שרציתי מאד לשאול אותך
אנחנו מתקרבים לחצי עשור במוסיקה הישראלית. יש לך זמר וזמרת בחצי של העשור שעבר?
אצלי זמרת העשור היא עדן בן זקן, מירי מסיקה ושי המבר. זמר עדן חסון או רביב כנר
עדיין לא, בינתיים זה לעבוד ומקווה שיש מתישהו תאריך לוועדה בין משרדית בקשר להוסטלתוכניות לקיץ כבר יש לך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.