שיר ענק בחרת, טעם מעולה ללא ספקשיר נלך על אילנית לאורך השדרה שאין בה אישד
חודש נחמד סך הכול יחסית קבלתי שינוים, חנוכה יחסית נחמד ,ולמדתי מדהו חדש בעבודה .
פחות: היה תקלה באינטרנט של החברה שלי קצת הלחיץ. החורף באמת איתנו כול יום מאתגר כמובן .
סך הכול לא קרה מדי.
בילוי הרצאה .
מאכל לביבות קלאסי בעיקר\ירק השנה שברתי שיא חחחח
יעדים שיהיה טוב להמשיך בתהליכים שלי. לקבל שינוים ולהמשיך בתהליך.זהו
תקופה של אילנית אחת הטובות כמו תמיד.שיר ענק בחרת, טעם מעולה ללא ספק
כל הכבוד שקיבלת שינויים ברוח טובה וחנוכה חג נחמד
הרצאה זה נחמד טוב
לביבות השנה לא יצא לי לאכול אבל אני מאד אוהב
בהצלחה בכל תחום ומאחל לך שתגיעי ליעדים טובים ורצויים
זמרת מדהימה שהיו לה תמיד יכולות קוליות ונשמה עם רגש.תקופה של אילנית אחת הטובות כמו תמיד.
וואו נקווה שלאמסכם חודש:
שיר החודש: פיטר פן- יובל גולד
מה לי ולרומנטיקה- דיקלה
וויסקי וסיגר- דורון מזר שיר שנכנס לפלייליסט של כאן ג' במפתיע
לבד בקולנוע- אודי שניידר
שלח לי יונה- דניאל וויס
משהו טוב החודש: הניתוח של אבא להסרת הערמונית עבד וקרה סופסוף. מוסיקה טובה שלא נמצאת בראש המצעדים.
משהו פחות טוב החודש: המצב מייאש בישראל ובעולם. כנראה מלחמה מול איראן באופק וגם מול חמאס סיבוב נוף
בילוי החודש: מסעדת מעיין הבירה עם ההורים שלושתנו. (חיפה)
מאכל החודש: שוקולד מריר
מה מחכה לשנה החדשה: בפברואר מנפק תעודת זהות חדשה ביומרית כי הקודמת פג תוקפה לאחר 10 שנים. 3 ימים אחר כך וועדה בקשר להוסטל ואני מתכונן לזה והשנה סופסוף אצא לעצמאות ואעבור להוסטל. כמובן מחכה לזה
שנה אזרחית טובה ומעולה שתהיה
גם אני מקוה שלא תהיה מלחמהוואו נקווה שלא
נקווה שהבריאות של אבא תשמר
כייף עם ההורים במסעדה.
מתי היעד שלך להוסטל אם בסדר לשאול.
זה באמת יפה פיטר פן.מסכם חודש:
מה לי ולרומנטיקה- דיקלה
לבד בקולנוע- אודי שניידר
שלח לי יונה- דניאל וויס
משהו טוב החודש: הניתוח של אבא להסרת הערמונית עבד וקרה סופסוף. מוסיקה טובה שלא נמצאת בראש המצעדים.
משהו פחות טוב החודש: המצב מייאש בישראל ובעולם. כנראה מלחמה מול איראן באופק וגם מול חמאס סיבוב נוף
מה מחכה לשנה החדשה: בפברואר מנפק תעודת זהות חדשה ביומרית כי הקודמת פג תוקפה לאחר 10 שנים. 3 ימים אחר כך וועדה בקשר להוסטל ואני מתכונן לזה והשנה סופסוף אצא לעצמאות ואעבור להוסטל. כמובן מחכה לזה
מענין אם מזר נכנס גם לפלילסט גלגלצמסכם חודש:
מה לי ולרומנטיקה- דיקלה
לבד בקולנוע- אודי שניידר
שלח לי יונה- דניאל וויס
לא נכנסמענין אם מזר נכנס גם לפלילסט גלגלצ
איך שיר טוב כזה לא נכנסלא נכנס
כי הם לא מפרגנים לו. לא נראה לי שהם אוהבים זמרים מהסוג שלו וגם הם רואים בו זמר עבר לצערי. במקום לתת מקום לאומנים וותיקים הם מתעלמים מהם ומעדיפים צעירים. חלילה אין לי שום דבר נגד צעירים אבל לא מבין את ההתעלמות מאומנים וותיקיםאיך שיר טוב כזה לא נכנס
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.