נסיעת עסקים
יוצא מהמלון לראות לאן הגעתי ומה זה המקום הזה.
עיר עסקים גדולה בארצות הברית.
לפני שעתיים נחתתי כאן אחרי טיסת פנים, ופתאום נחתה עלי ההכרה שאני לא אכלתי מהבוקר ואולי זה יהיה רעיון טוב למצוא משהו לאכול.
מסתובב - מרכזים מסחריים מסביב... מרחוק רואה חנות עם שם מזמין .... שם שמעורר את כל הפנטזיות והדחפים.
נכנס לראות על מה ולמה - האוכל יכול לחכות קצת...
בפנים נמצאת מוכר- שחורה, גדולה. מסביב הרבה אביזראבל רק אני והיא בחנות.
אני מתחיל שיחה, זורק בדיחה והכל זורם... מחליט לראות אם יש מצב להמשיך אחכ... היא זורמת... אומרת לי "אני סוגרת ב22:00, תפגוש אותי כאן". אני מבכים והולך לאכול.
חוזר ב-21:30. כבר אכלתי. היא שוב לבד בחנות - עושה לי סיור על כל האביזרים. היא מאוד נחמדה ומבחינת תפיסת עולם אנחנו רואים עין בעין.
ב22:00 היא נועלת והולכים לשתות יין
אני יוזם מגע
ליטוף
נשיקה
היא לא מתנגדת,
נכנעת
מזמין אותה למלון שלי, היא לא רוצה לבוא אלי בפגישה הראשונה אבל משתכנעת. אני מרגיש שהיא צמאה למגע, לליטוף.
כמו חיית טרף אני מריח עליה שהיא רטובה וחמה ולוחץ על כל הכפתורים, נוגע במקומות הנכונים, גורם לה להסכים.
היא שואלת אם היא יכולה להתקלח, אני מוביל אותה למקלחת נותן לה מגבת. בלי לשאול יותר מידי אני מתפשט ומצטרף... עכשיו היא כבר כאן ערומה ואין סיבה לעצור.
המקלחת גדולה והמים רותחים.
אנחנו מתחבקים, מתנשקים ונוגעים
היא מסתובבת ומתכופפת, היא רוצה אתי בתוכה...
אני מחליק ממש בקלות פנימה, היא ממש רטובה ואני זז בתוכה, היא מתענגת. היא מאוד אוהבת את התנוחה הזאת, ומאוד אוהבת את המקלחת, היא מאוד גבוהה - אולי 190, אפילו גבוהה מידי בשבילי אבל אני לא במצב של לעצור... דוחף קדימה במרץ.
יוצאים מהמקלחת למיטה... פעם אני מעליה, פעם מתחתיה ופעם מאחוריה.
אני גומר אבל היא מובילה עלי 2:1...
ממשיכים להתגופף ואני שוב במשחק משנים, מנסים, לומדים נוגעים אבל כבר 1:00 בלילה, אנחנו כבר מעל שעה באקט, ואני לא אצליח לגמור שוב.
אני מבין את זה וגם היא לא... זה כבר 4:1 לטובתה - היום אני לא אנצח...
היא נראת מאוד מרוצה, מחייכת, מאושרת, יש לה נסיעה ארוכה הבייתה ולי יש יום עמוס במשרד מחר.
לפני שהולכת שואל אותה אם נכנסתי ל-3 הכי טובים שלה, מבהיר שאני לא מתרברב, לא מצפה לשמוע שהייתי הכי טוב אבל נחמד לדעת אם אני באיזור - בשביל האגו.
מקבל תשובה משביעת רצון שזאת הפעם הראשונה שהיא מסופקת 4 פעמים בערב אחד.
האגו שלי מרוצה ולא ממשיך לשאול ... גם אני יודע שיש דברים שעדיף לעזוב בשקט
נפרדים..
בחיבוק ונשיקה
שנינו רוצים עוד אבל יודעים שזה לא אפשרי - בקרוב אני עוזב ואין לזה סיכוי
אבל החיוך והזכרון נשאר
יוצא מהמלון לראות לאן הגעתי ומה זה המקום הזה.
עיר עסקים גדולה בארצות הברית.
לפני שעתיים נחתתי כאן אחרי טיסת פנים, ופתאום נחתה עלי ההכרה שאני לא אכלתי מהבוקר ואולי זה יהיה רעיון טוב למצוא משהו לאכול.
מסתובב - מרכזים מסחריים מסביב... מרחוק רואה חנות עם שם מזמין .... שם שמעורר את כל הפנטזיות והדחפים.
נכנס לראות על מה ולמה - האוכל יכול לחכות קצת...
בפנים נמצאת מוכר- שחורה, גדולה. מסביב הרבה אביזראבל רק אני והיא בחנות.
אני מתחיל שיחה, זורק בדיחה והכל זורם... מחליט לראות אם יש מצב להמשיך אחכ... היא זורמת... אומרת לי "אני סוגרת ב22:00, תפגוש אותי כאן". אני מבכים והולך לאכול.
חוזר ב-21:30. כבר אכלתי. היא שוב לבד בחנות - עושה לי סיור על כל האביזרים. היא מאוד נחמדה ומבחינת תפיסת עולם אנחנו רואים עין בעין.
ב22:00 היא נועלת והולכים לשתות יין
אני יוזם מגע
ליטוף
נשיקה
היא לא מתנגדת,
נכנעת
מזמין אותה למלון שלי, היא לא רוצה לבוא אלי בפגישה הראשונה אבל משתכנעת. אני מרגיש שהיא צמאה למגע, לליטוף.
כמו חיית טרף אני מריח עליה שהיא רטובה וחמה ולוחץ על כל הכפתורים, נוגע במקומות הנכונים, גורם לה להסכים.
היא שואלת אם היא יכולה להתקלח, אני מוביל אותה למקלחת נותן לה מגבת. בלי לשאול יותר מידי אני מתפשט ומצטרף... עכשיו היא כבר כאן ערומה ואין סיבה לעצור.
המקלחת גדולה והמים רותחים.
אנחנו מתחבקים, מתנשקים ונוגעים
היא מסתובבת ומתכופפת, היא רוצה אתי בתוכה...
אני מחליק ממש בקלות פנימה, היא ממש רטובה ואני זז בתוכה, היא מתענגת. היא מאוד אוהבת את התנוחה הזאת, ומאוד אוהבת את המקלחת, היא מאוד גבוהה - אולי 190, אפילו גבוהה מידי בשבילי אבל אני לא במצב של לעצור... דוחף קדימה במרץ.
יוצאים מהמקלחת למיטה... פעם אני מעליה, פעם מתחתיה ופעם מאחוריה.
אני גומר אבל היא מובילה עלי 2:1...
ממשיכים להתגופף ואני שוב במשחק משנים, מנסים, לומדים נוגעים אבל כבר 1:00 בלילה, אנחנו כבר מעל שעה באקט, ואני לא אצליח לגמור שוב.
אני מבין את זה וגם היא לא... זה כבר 4:1 לטובתה - היום אני לא אנצח...
היא נראת מאוד מרוצה, מחייכת, מאושרת, יש לה נסיעה ארוכה הבייתה ולי יש יום עמוס במשרד מחר.
לפני שהולכת שואל אותה אם נכנסתי ל-3 הכי טובים שלה, מבהיר שאני לא מתרברב, לא מצפה לשמוע שהייתי הכי טוב אבל נחמד לדעת אם אני באיזור - בשביל האגו.
מקבל תשובה משביעת רצון שזאת הפעם הראשונה שהיא מסופקת 4 פעמים בערב אחד.
האגו שלי מרוצה ולא ממשיך לשאול ... גם אני יודע שיש דברים שעדיף לעזוב בשקט
נפרדים..
בחיבוק ונשיקה
שנינו רוצים עוד אבל יודעים שזה לא אפשרי - בקרוב אני עוזב ואין לזה סיכוי
אבל החיוך והזכרון נשאר