נסיעת מבחן - ג'יפ יונדאי טוסון טורבו 1.6 ליטר

צבי1952

New member
נסיעת מבחן - ג'יפ יונדאי טוסון טורבו 1.6 ליטר

אני מחפש לבצע נסיעת מבחן ברכב מסוג ג'יפ יונדאי טוסון טורבו 1.6 ליטר משנת 2016 ואילך כדי לבדוק האם קיימת בעיה בגיר. אני מוכן גם לשלם עבור האפשרות לבצע נסיעת מבחן זו (מעין שכירת הרכב למספר שעות).
מי שמעוניין מוזמן להתקשר אלי עו"ד צבי ברק 050-5475390

ANZ1

New member
אין כאלו מ2016 בישראל

הציגו את הטוסון בגרסת טורבו בישראל בסוף 2017
התחילו לשווק את הטוסון רק ב2018
כך שאין גירסאות כאלו מ 2016
אבל, אם תחפש בגוגל, תראה שבארצות הברית חלק גדול מהלקוחות דיווחו על בעיות בגיר, קשיים בתאוצות, החלקה של הגיר, קשיים בתחילת נסיעה,
עד כדי כך, שברוב העולם (ארצות הברית , אוסטרליה, ניו זילנד) הפסיקו לשווק את הטוסון עם המנוע טורבו, ובמקומו עברו לשווק את הדגם עם מנוע 2.4 אטמוספרי.
כך שכנראה יש בעיות בגיר הזה, מה שמוזר, שהקיה ספורטאז משתמש באותו מנוע ובאותו גיר, ושם אין את הבעיה הזאת.
אבל חיפוש קצת בגוגל תמצא מאות ואלפי הודעות בנושא.

צבי1952

New member
כמו קיה

קלעת בדיוק לנקודה הבעייתית והיא הגיר. בסוכנות אמרו לי שהטוסון טורבו משווק עם הגיר הבעייתי כבר משנת 2016 - גיר מסוג קלאץ' כפול - כמו שיש בקיה ספורטאז' טורבו. הבעיות שאותן ציינת לא קיימות היום בקיה אבל יש בעיה אחרת וברצוני לבדוק האם היא קיימת גם בטוסון.
אשמח אם תפנה אותי למקור ממנו הסקת שהגיר בספורטאז ובטוסון הינם זהים כי אם זה נכון יכול להיות שאין לי צורך לבצע את נסיעת המבחן.
אשמח אם תתקשר אלי ונוכל לדבר עוד על הנושא

ANZ1

New member
אתה צריך לדבר עם גוגל לא איתי

תחפש בגוגל, ותראה שזה אותו מנוע, ואותו גיר.
ואז גם תוכל למצוא את כל הבעיות עם הגיר הזה.

enigo

New member
בספורטאז' גם יש בעיות עם תיבת ההילוכים הזו. נתקלים בה בעיקר

מי שמנסים לנהוג בשטח, אבל לא רק - גם מי שטועה לחשוב שמדובר בפנאי-GTI מגלה שהתיבה לא ממש אוהבת את הרעיון.

למעלה