נסיעות

michalushkap

New member
נסיעות

עובדים הגרים באשקלון באזור ברנע העובדים בתל אביב ומעונינים להצטרף לנסיעה לת"א.

יותר דרומה...

ממהר לנצל"ש בפראות - לא לשכוח!

לאנשים הנורמלים מבינינו (כלומר - אלה עם טלוויזיה). היום ב-23:23 בערוץ 3 חוזרת הסדרה שגרמה לכולם לצרוח לעבר המסך: "תדליקו כבר את הפאקינג אור מטומטמים! מי עושה סדרה בחושך?"
פליסיטי!!! קולולולולולו.

kkarinn

New member
חוזרת בשידור חוזר?!?

או שיוצאת עונה חדשה או משהו כזה?

פליסיטי???

אם כך קובע אנין טראש, מה יגידו איזובי הקיר?
פליסיטי? זה מה שעשה לך את זה? בחורה עגולת עיניים עם תהיות קיומיות בחצי שקל והר של תלתלים? זו מין סדרה כזו שלא היתה מספיק גרועה בשביל להפוך לטראש של ממש, אבל גם לא מספיק טובה בשביל להפוך למשהו אחר. אם אתה הארדקור - לך על "נערות שעשועים" , שמוקרן הערב.

דבר אחד אני יכולה להגיד על פלסיטי

קארי ראסל היא אחת הבחורות הכי יפות שראיתי אי פעם. אין מילה שתצליח לתאר ולהגדיר את היופי המיוחד שלה - את אנג'לינה ג'ולי וקטרין זיטה ג'ונס אפשר להגדיר כמהממות, אבל קארי ראסל היא משהו אחר. היא פשוט יפה שאין מילים. על כן לא הייתי ממהרת לשפוט את צפניה ולא אף בחור אחר. אני אישית מעריכה בנים שזו מי שעושה להם את זה, ולא פמלה אנדרסון או הגרסה המקומית שלה (שלהגנתה יאמר שאצלה זה טבעי).

חומד

בגלל פליסיטי גם אני התחלתי לתהות בחושך. אין - זו ה-סדרה שעשתה לי את התיכון. בכל פעם תהיתי: במי תבחר פליסיטי- בבן או בנואל? האם היא תשלים את לימודי הרפואה? האם מישהו ידרוס את הגיי הייצוגי הממושקף הקירח? מדוע הסדרה לא נמשכה לנצח? וכמובן, עם כל הזלזול, הרי שהיא מגיעה מבית היוצר של ג'יי ג'יי אברהמס שכידוע (?) הביא לנו את "זהות בדויה" ואת "אבודים" (לחצי מהפורום אין מושג על מה אני מדבר אה?
)

Mיקי_

New member
אני בחצי שמתמוגג

אחח איך אהבתי את פליסיטי... אבל אין לי טלווזיה אז אני אתגעגע בשקט...

ממשיך לנצל"ש את שרשור התרבות

רק כדי לספר שמאז 13:00 בערך אני דבוק לרדיו אינטרנט של קפיטל FM התחנה הלונדונית המעולה. הם התכוננו בהתרגשות לקראת ההכרזה על העיר שתארח את האולימפיאדה (וללא מעורים - פאריז הייתה הפייבוריטית) וכשהודיעו שהיא זוכה, הייתה כזאת חגיגה (כי הם שידרו מכיכר טרפלגר) ועכשיו יש שירי ניצחון ו"יום עצמאות"
אחלה של פסקול לאחה"צ ובכלל תחנה לונדונית מעולה. לינק.

kkarinn

New member
ברור שיש!!!

אני כבר סיימתי את העונה של אבודים מזמן! פשוט סדרה מ-ע-ו-ל-ה! וגם זהות בדויה...

newKiticat

New member
מצחיק בצורה קצת מזעזעת...

כי אני גרה בדיוק שם.... (רק שאני נוסעת על מדים לתל אביב כל יום- כך שזה חינם...)

למעלה