נסיעה

נסיעה../images/Emo73.gif

"יש מקום מקסים בירושלים" הוא אומר לי. "אני חייב להכיר לך אותו" הוא מוסיף. ואני-עם האיש שעוזר לי להכיר ,לגלות ולחקור (הכל כולל הכל) לא מתווכחת כמובן. סריג צמר דק. חצאית. אני מוכנה. עוד בנסיעה לשם הרגשתי את החום ביננו. הוא ליטף אותי,עלה במעלה ירכי,חקר,גישש,בדק.המזגן פעל בעוצמה ואני-שתמיד קר לי בערתי. דרך מתפתלת,צרה,לא מוכרת והוא-עם יד אחת על ההגה ויד שניה בתוכי. איני יודעת מה בסופו של דבר הביא אותנו למסעדה כשבגדנו עוד עלינו. האם היה זה אור השמש שעוד זרחה או שפע המנגליסטים שניקדו את היערות אך בסופו של דבר הגענו לשם... ישבנו שם,צמודים צמודים כשגבינו לעולם ופנינו אל הנוף. "תסלח לי לרגע" אני אומרת והולכת לשירותים,רק כדי לחזור עם התחתונים בידי. ישר הוא מזהה אתה מבט הזומם הזה שלי ויודע במה מדובר.כאקט של וידוי סופי הוא שולח את ידו במעלה ירכי ופוגש שם אותי,רטובה וסוערת.וכך,בתוך המסעדה,מוקפים בעשרות אנשים הוא מחדיר את אצבעותיו אלי לאט לאט,עמוק. אני נושכת פרוסת לחם רק כדי להשקיט את צעקת העונג המאיימת להתפרץ מפי. עוגת השוקולד נותרה כמעט שלמה כעזבנו את המקום. נכנסים למכונית וחוזרים להתפתל בכביש הצדדי והלא מוכר. "תורידי את החזיה שלך" הוא אומר לי ואני-ללא מילים מסירה אותה.הפטמות זקורות,מאיימות לפרוץ את הסריג הדק.הוא מלטף אותי,חודר אלי ,אצבעותיו נכנסות ויוצאות ממני ואני בוערת,מלטפת את פטמותי,ושם בעודנו מתפתלים בכביש אני גומרת..... אני פותחת את כפתורי מכנסיו עכשיו. איברו הזקוף מתפרץ מבעדם גאה וזקור. אני מתכופפת לעברו. החושך עוטף אותנו. אף מכונית אינה נוסעת לצידנו ואני טועמת אותו,מלקקת,מחדירה את כולו אל פי,מהדקת שפתי עליו. הוא אוחז בהגה בחוזקה. מנסה להתרכז בנסיעה בעודי יונקת ומוצצת אותו. כששנינו מרגישים ש...זהו...אוטוטו אנחנו הולכים להתפוצץ הוא עוצר בחורשה נידחת. גוהר מעלי הוא מפשיל את חצאיתי ומחדיר את איברו אלי.רגלי מורמות ועוטפות את גבו. ידי אוחזות במסעד הכיסא. הוא לא נותן לי לגעת בו. "את תהני עכשיו" הוא אומר לי.הוא מוצץ את פטמותי אחת אחת,גבי מתקמר לעברו כשהוא מרים ומוריד את ישבנו בתנועות חזקות. אני נצמדת אליו כשאני גומרת בצעקה מתכווצת עליו,שורטת את גבו מבלי משים,נושכת את שפתיו,יונקת לשון.....אני מרפה אט אט. "רק נדמה לך שסיימתי איתך" הוא אומר לי בקריצה."בואי,נצא החוצה,תרגישי איזה מזג אוויר יש בחוץ" החושך עוטף אותנו,יללות תנים נשמעות הרחק. רגלים יחפות נוגעות בעשב הרך. הוא משכיב אותי על מכסה המכונית. עורי הלבן בוהק באור הירח. בטני החמימה פוגשת במכונית. ידי פשוטות קדימה. הוא בא אלי שוב,אוחז במותני,תופס בישבני.ידיו נשלחות קדימה,מלטפות דגדגן צמא,מעסות סביב סביב. אנחנו גומרים יחד בצעקה,נוזלים מתערבבים בתוכי ואנחנו נרגעים לאט. "בואי הביתה" הוא אומר לי. "יש עוד קינוח"
 
התחמם לי המנוע

נוסעת ...מצאת נהג חדש ושכחת את הנסיעה שלנו לצימר..בעצם אולי תביאי אותו
 
נסיעה של הנאה,

נסיעה של עונג, מתחילתה ועד סופה. אין כמו נסיעות שכאלו, מעניין למה פתאום בא לי לעשות טיול? ויש לזה תשובה פשוטה הסיפור שלך עשה לי את החשק
מלאכית כחולה
 
מלאכית יקירתי........./images/Emo9.gif

אמנם בפורום "פנטזיות" מיניות עסקינן אך סמוקת לחיים אודה ש(גם) הפנטזיה הזאת נכתבה בדיעבד...
 
נוסעת יקרה שלי,

בדיעבד הא?
אויייי נוסעת נוסעת יקרה שלי, אין כמוך, את משהו. ידעתי שבסיפור הזה יש משהו, והכתיבה......בכלל עשתה את שלה ויותר מזה..
שלך.. מלאכית כחולה
 

Ogen2002

New member
Ihave the taste I have thesmell../images/Emo39.gif

I remember once you where naked nothing on your body The smell in my car rose up to me I touched with my fingers you taked with your body I want to be back and feel it again
 
נצור את הריח בזכרונך עוגן../images/Emo140.gif

נצור את הריח בזכרונך וזכרותך,נצור את הטעם על לשונך. יושבת לצד כסא הנהג ונותנת לך לגלות לי עולם של טעמים וריחות קסומים שאותם טרם ידעתי.
 

ביגבן

New member
נוסעת.......או שזאת היית את או שמא

שיחזרת לי את אחד הסיפורים הכי כיפיים שהיו לי במאה ה-20
מתי ניסע לנו שוב...הפעם אני יורד בירידות שלך ביגי
 
למעלה