נסיעה על השוליים

1100F

New member
נסיעה על השוליים

לפני כמה זמן היו כל מיני שמועות על זה שיהיה מותר לאופנועם לנסוע על השוליים. האם יש כאן מישהו שיכול לעדכן אותנו ?

GPZiv

New member
מותר או אסור...

זה ישנה? לדעתי הנסיעה בשוליים כל כך מסוכנת שגם אם מותר, לא הייתי ממליץ. כל הזבל של הכביש נזרק לשוליים ובקושי אפשר למצוא את הכביש בין כל האבנים, המסמרים, שברי הזכוכיות, מכוניות תקועות, צמיגים ושאר הסכנות שגורמות לפאנצ´רים ולהתהפכויות לא רצויים. עדיף כבר לתמרן בפקק בין המכוניות במקום להתקע עם צמיג מפונצ´ר, שזה רוב הסיכויים שיקרה בנסיעה בשוליים.

כRובי

New member
מותר - בטח שמותר ! דייווח בנושא

מאת ספייק..20/02/01.. מהפורום הישן.. לא ממש מותר אבל מעלימים עין.. http://www2.iol.co.il/communikit/scripts/forums/live/forums_single_25.asp?rootId=3884737&msg_id=3884737&free_txt=aaaaa

ספייק ®

New member
סחתיין על הזכרון כרוב! ../images/Emo13.gif

מה שבדיון ההוא חברי הפורום יכולים להיות עדים למקרה נדיר ביותר (מהנדירים בתולדות ...) בו הכרוב הסכים מפורשות עם דבריו של הספייק! ואני מצטט: "אני מסכים עם ספייק" (כרובי 20/2/2001 11:45). נא לשמור היטב בזכרון, לתייק ב-Bookmark או לחילופין להדפיס, לגזור, למסגר ולתלות. כל הזכויות שמורות (C)
ספייק.

ספייק ®

New member
../images/Emo45.gif וזו בדיוק ההוכחה שהייתי צריך

כדי להצדיק את הנאמר בהודעתי הקודמת! תודה כרוב
ספייק.

גרמי

New member
אסור אבל....

יש הנחייה במשטרת התנועה לא לרשום דוחות אלא אם כן זה רוכב שרוכב בצורה מסוכנת. ובכל זאת, יש עדיין שוטרים שרושמים דו"חות כאלה בכל זאת. יצא לי להתווכח ארוכות עם שוטר במתנ"א ת"א שבטוח במיליון אחוז ש 80% מרוכבי האופנועים (אם לא 90%) הם חוליגנים שצריך להוריד אותם מהכביש. לא משנה מה אמרתי לו, הוא לא השתכנע, והוא ממשיך לרשום דו"חות על רכיבה בשוליים. אז אם עוצר אתכם שוטר בשם קובי באזור איילון או כביש 4, תגידו לו שאתם חברים של ג´רמי מכפר סבא.

השכן

New member
אסור, ויש גם קנס

בסך 100 שקלים חדשים - שווה לנסוע בשוליים מתוך הנחה שאם אתה נתפס פעם בחודשיים העסק יחסית די משתלם. צריך לפקוח עיניים. (לא, עוד לא נתפסתי)

kle

New member
איזה יופי - 100

לי נתנו 500 ש"ח לפני איזה 8-9 חודשים על נסיעה בשוליים ליד קוקה קולה בגהה

השכן

New member
שונה החוק לאופנועים לפני חודשיים

ירד, כן ירד ל 100 ש"ח. אני מקווה שגם השוטרים יודעים.

M.Z

New member
אסור אסור אסור!!!!! ומי שאני אתפוס

נוסע על השוליים, אני פשוט אצמד אליו מאחור כדי שיפלס לי את הדרך. זו דרך אגב הטקטיקה של י - בערך 20-30 מטר אחרי אופנוען אחר. לא יפה -אבל שורדים עם זה.

Phangan

New member
רכיבה בשוליים

כביש החוף מכפר שמריהו ועד מחלף נתניה מנוקה כל כמה שבועות ע"י מע"צ כך שבסה"כ די נקי ולפי דעתי עדיף לקבל פנצ´ר מאשר להידרס ע"י נהג פחנוע שמדבר בסלולרי/מדליק סיגריה/מעביר תחנה ברדיו/וסתם לא מתבונן במראות בדיוק שאתה חולף בין שתי מכוניות. Phangan שחושב שעדיף לרכב בשוליים מאשר לזגזג בין מכוניות... Phangan

Easy_Rider

New member
החוק עדיין לא שונה !

יש הנחייה לא כתובה של מפקד אגף התנועה. שיקול הדעת של השוטר קובע ... אבל עדיין אין שינויי בתקנות התעבורה. לוקחים ריזיקות ? OK, אבל בזהירות !

kle

New member
יש !!! ../images/Emo6.gif

סופסופ לא צריך לברוח מהשוליים כשרואים משטרה

בדרכי לאוניברסיטת בר אילן מחולון

על כביש גהה, מה לעשות, תמיד בשעות העומס, אני רוכב על השוליים, והם בדר"כ נקיים ממפגעים (השוליים השמאליים, לא הימניים, החל מגנות והלאה) כך ששם אין לדעתי סיכון ממשי לפנצ´ר ו/או צרות אחרות, אך יש לפעמים משטרות בשוליים, ולכן צריך לפקוח טוב טוב עיניים (בלי קשר זה מומלץ...)

בדרכי לאוניברסיטת בר אילן מחולון

על כביש גהה, מה לעשות, תמיד בשעות העומס, אני רוכב על השוליים, והם בדר"כ נקיים ממפגעים (השוליים השמאליים, לא הימניים, החל מגנות והלאה) כך ששם אין לדעתי סיכון ממשי לפנצ´ר ו/או צרות אחרות, אך יש לפעמים משטרות בשוליים, ולכן צריך לפקוח טוב טוב עיניים (בלי קשר זה מומלץ...)

למעלה