נסיעה ל-Empuria Brava

jackiv

New member
נסיעה ל-Empuria Brava

אני רוצה לנסוע לצנוח בספרד במועדון שכולם מדברים עליו Empuria Brava. מבחינת לינה אני מתכנן לישון במועדון עצמו. מישהו יודע איפה אפשר למצוא דילים על הטיסה לספרד? ואיך העונה עכשיו מרץ-אפריל לצנוח שם? תודה, ג´קי

noamk

New member
ספרד

אני נוסע בעוד שבועיים - לכן אתה יכול להתקשר לכשאחזטר לשמוע על פרטים.... טיסה - לא יכול לעזור, מלבד להגיד לך שהחלה העונה היקרה. מכיוון שלא אני עשיתי את כל הסידורים לנסיעה זו, אינני יודע את הפרוצדורות כולן, מלבד שהיינו צריכים להזמין מקום לינה במועדון. עם זאת ידוע לי כי האזור הינו אזור תיירותי, ואין בעיית לינה במקום. באתר שלהם יש טלפון ואימייל. נעם

jackiv

New member
תודה.

תעשה חיים ותצנח כמה שיותר.כשתחזור אני יתקשר אליך לפרטים. ג´קי

adizohar

New member
נסיעה לספרד

בקשר לנסיעה לImpuria Brava. כדי מאוד להזמין מקום במועדון, כי אין הרבה חדרים והמחיר מאוד זול. בערך חמישית מהמלון הכי קרוב. אם אתם נוסעים כמה חברה, כדאי להשכיר מכונית ולהגיע עם אוטו השכרת מכונית בספרד מאוד זול (אותו טוב יכול לעלות בערך $25 ליום) יש הרבה גניבות ברכבות - שימו לב עדי זהר

ג´קי! יש לי חוב קטן אליך,אז בבקשה..

ג´קי ב 03.03 שאלת לגבי לינקים לאתרי סרטי צניחה. הוספתי כפי שהבטחתי לינקים בנושא. אני מקווה שתהנה מהם. בברכת שמיים כחולים אופיר

jackiv

New member
תודה-אתרים מעולים.

תודה אופיר.אחלה אתרים.מצאתי שם סרטים מגניבים. ג´קי

לשרותך תמיד !

ג´קי הלינקים בכלל ימשיכו להתעדכן מדי פעם. אם יש דרישות ספציפיות שיעניינו את כולם- אני תמיד כאן. שמים כחולים אופיר

למעלה