נסיעה לתל אביב

laei49

New member
נסיעה לתל אביב

אני לא ממש מכירה את תל אביב אבל החלטתי לנסוע עם חברה ברכבת מחיפה בשילוב כרטיס חופשי יומי של דן.
כל עוד יש לנו אינספור נסיעות, אז אנחנו רוצות להגיע לאלנבי,שינקין,בוגרשוב,דיזנגוף מקומות כאלה ואחרים שיש מה לראות בהם בתל אביב(אולי תציעו לי עוד)
מאחר ואתם מכירים את העיר יותר, אולי תוכלו לעזור לנו לתכנן ככה טיולון חביב

עלה13

New member
אתן יכולות לרדת בתחנת השלום...

לעלות מהתחנה בדרגנוע לעזריאלי, בקומה 49 יש תצפית על כל העיר וזה לא יקר, לצאת מהגשר שבקומה הראשונה, לרדת ולקחת קו 63 שמגיע לדיזנגוף סנטר משם תחליטו אם ללכת לגיזנגוך או לאלנבי ושנקין דרך רחוב קינג ג'ורג.
קו 25 מליד דיזנגוף סנטר מגיע לפלורנטין, מתחם התחנה ולאזור יפו העתירה ושוק הפישפים שאלו גם מקומות שיש מה לראות ולעשות.
אם תגידו מה אתם מחפשות נוכל לעזור יותר

laei49

New member
לא יקר?התצפית עולה כסף?כמה זה אמור לעלות?

במידה ויעלו לי שאלות אני אשאל

laei49

New member
על יפו ושוק הפשפשים אפשר לוותר

גם היא ואני ביקרנו הרבה ביפו
אנחנו רוצות כל מיני מקומות מרכזיים בתל אביב סתם איפה שיש בתי קפה והרבה חנויות או כל דבר מיוחד שמאפיין את תל אביב

עלה13

New member
כשלושים שקל לדעתי....

אתפ יכולות לבקר במתחם לבונטין, (רחובות החשמל, ברזילי, לבונטין), רחובות של בוטיקים לאופנה ובתי קפה

dw2322

New member
לדעתי קו 5 יתאים לך יופי

רדו ברכבת מרכז (סבידור), וקחו קו 5.
קו 5 מסתובב במרכז העיר, ועובר ביהודה מכבי, דיזנגוף ושדרות רוטשילד.
הוא עובר ליד כיכר המדינה, הבימה ודיזנגוף סנטר, ובדרך תוכלו לרדת לטייל גם באבן גבירול (מייד אחרי יהודה מכבי).
רק מלעלות ולרדת עליו כל היום יש לכם טיול עמוס וגדוש, בלי להסתבך עם קווים אחרים, התדירות שלו גבוהה מאד, ובחזרה קחו אותו חזרה לרכבת מרכז, והופ, חזרה לחיפה.

שבו על המסלול שלו באתר dan וסמנו לכן נקודות עניין.

בתי קפה יש לכם בכל המסלול, מיהודה מכבי, דרך אבן גבירול, דיזנגוף ורוטשילד.

אם יהיה לכן זמן פנוי (אל דאגה, לא יהיה, רק דיזנגוף+הסנטר+שדרות רוטשילד+אזור הבימה יגמור לכן את כל היום) אז אתן יכולות לרדת באמצע דיזנגוף, ליד רחוב גורדון (תשאלו את הנהג) ומשם לקפוץ מערבה לחוף הים והטיילת. מגורדון דרומה עשו טיילת חדשה, ששווה דגימה (אחרי שתראו את כל האנשים שיושבים שם על הטריבונות מייד תבינו למה)

תהנו

למעלה