נסיעה לרומניה

מצב
הנושא נעול.
נסיעה לרומניה

נסיעה לרומניה
כנראה שבעזרת השם אסע בקרוב לרומניה..עם פרפ' רונאל מתחילה להתרגש הוא עדיין לא הסביר לי דבר לגבי הטיסה..כנראה שהוא דואג להכל מקווה מאוד. ואז בעלי הציעה שאולי ניסע ליותר ימים.. האם יש לכם טיפים לתת לנו...אם ניתן בכלל להגיעה כמה ימים קודם. והיכן הכי מומלץ לבקר...תודה לכם יקרים ויקרות

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

נסיעה לרומניה
כנראה שבעזרת השם אסע בקרוב לרומניה..עם פרפ' רונאל מתחילה להתרגש הוא עדיין לא הסביר לי דבר לגבי הטיסה..כנראה שהוא דואג להכל מקווה מאוד. ואז בעלי הציעה שאולי ניסע ליותר ימים.. האם יש לכם טיפים לתת לנו...אם ניתן בכלל להגיעה כמה ימים קודם. והיכן הכי מומלץ לבקר...תודה לכם יקרים ויקרות
ברוכה הבאה
ו

לא יכולה לעזור לגבי רומניה במסלול של רונאל ובכלל, אבל מאחלת המון

דיי חדשה בתהליך

נסיעה לרומניה
דיי חדשה בתהליך
כפי שכתבתי קודם הרופא שלי הודיעה לי היום שכנראה הנסיעה לפני פסח...מבחינת התזמון זה לא מתאים אך אמרתי לבעלי בוא ונקבל הכל באהבה..כי בס"כ אני בשיא הנקיונות לפסח ובעלי איש עסקים ובעצם זו התקופה שהעסק מתאושש... המנוסות שבכן עזרו לי להבין..היום זה היום השלישי למחזור נתבקשתי להתחיל שוב בפרוגנובה שזה כמו פרוגילטון ביום השביעי למחזור..כמה מתוך 21 כדורים אצטרך לקחת עד הנסיעה... בעלי בכ"ז מאיץ בי לברר אם ניתן אחרי פסח לנסוע...כמה זה ניתן אם בכלל. תודה וכמה טוב שקיים פורום זה. אוהבת אותכם

ראשית היכן המרפאה ברומניה

נסיעה לרומניה
ראשית היכן המרפאה ברומניה
לאמא אודליה , רוב הנוסעות בפורום לרומניה נסעו דרך בני ציון ,ואז המרפאה מכונה סאביק , והיא נמצאת לא רחוק מהפרלמנט הרומני כמובן בבוקרשט , אני הייתי רק יום אחד ולכן אין לי על מה להמליץ במיוחד , אני מקווה שיכנסו עוד אנשים שהיו יותר זמן , ויוכלו להציע הצעות בכל אופן שיהיה לך בהצלחה ושנסיעתכם תשא פרי

שלום לך וברוכה הבאה

נסיעה לרומניה
שלום לך וברוכה הבאה
כפי שציינתי דרך צלחה. הייתי בנסיעה לרומניה בספטמבר האחרון. יש בבטני ,תודה לאל, תאומים בן ובת והכול בזכות ד"ר קלדרון המדהים. בפורום מכירים אותי כמליח.. אם תרצי לשאול , כל שאלה דרך הטלפון אשלח לך במסר את הטלפון שלי ואשמח מאוד לענות לך .... נא לא להתבייש! מקווה שתזכי גם להחליף לינק..

כן אשמח מאוד לקבל טלפון שלך בהקדם

שלום לך וברוכה הבאה
כפי שציינתי דרך צלחה. הייתי בנסיעה לרומניה בספטמבר האחרון. יש בבטני ,תודה לאל, תאומים בן ובת והכול בזכות ד"ר קלדרון המדהים. בפורום מכירים אותי כמליח.. אם תרצי לשאול , כל שאלה דרך הטלפון אשלח לך במסר את הטלפון שלי ואשמח מאוד לענות לך .... נא לא להתבייש! מקווה שתזכי גם להחליף לינק..
כן אשמח מאוד לקבל טלפון שלך בהקדם

אדוינה

New member
הי אודליה.

נסיעה לרומניה
הי אודליה.
יש כשבועיים וחצי עד פסח. פרוגינובה /אסטרופם מתחילים למיטב ידיעתי ,ביום השני למחזור. מציעה לשאול את הרופא על כל תוכנית הטיפול ואף לרשום אותה על מנת שלא יהיו פיספוסים חלילה ,אלא רק הצלחות
. לגבי חופשה...מנסיוני, אני בכלל לא אהבתי את החופשות האלה (מאונס) שהיתלוו לטיפולים. לדעתי,חופשה עושים בכיף ולא בזמן טיפולים רפואיים. בהצלחה כבר אמרתי?

מצב
הנושא נעול.
למעלה