נסיעה לפדיוס ב-15.7

מצב
הנושא נעול.

ציפורי 1

New member
נסיעה לפדיוס ב-15.7

נסיעה לפדיוס ב-15.7
שלום לכולכם, אני מקווה שאצליח לשלוח את ההודעה כי אני חדשה כאן (עד עתה קוראת סמויה) שלחתי לפנות כמה שעות הודעה דומה ולא קבלתי תגובות, אז אנסה שוב האם יש משיהי שאמורה ליסוע לקפריסין (פדיוס) בסביבות ה- 15.7? תודה אשמח לשמוע.

ברוכה הבאה,../images/Emo39.gifובהצלחה!

נסיעה לפדיוס ב-15.7
שלום לכולכם, אני מקווה שאצליח לשלוח את ההודעה כי אני חדשה כאן (עד עתה קוראת סמויה) שלחתי לפנות כמה שעות הודעה דומה ולא קבלתי תגובות, אז אנסה שוב האם יש משיהי שאמורה ליסוע לקפריסין (פדיוס) בסביבות ה- 15.7? תודה אשמח לשמוע.
ברוכה הבאה,
ובהצלחה!
אנחנו פה בשבילך. כה לחי אוריינית ("בוגרת" פדיוס")

שיהיה בהצלחה ../images/Emo57.gif

נסיעה לפדיוס ב-15.7
שיהיה בהצלחה

אני כבר לא נוסעת לפדיוס... טפו טפו טפו

../images/Emo24.gif

איילת השחר אני חושבת עלייך
באיזה שבוע את? מה את מתכננץ לעשות אם נושא הדילול?

אני בשבוע 8. עדיין מקווה שהעובר השלישי ייספג מעצמו (למרות שיש לו דופק והוא ממשיך לגדול בעקביות, הוא לא מדביק את הפער ביחס לשניים האחרים - פער של כמה ימים בגודל - כך שיש עדיין סיכוי שייספג!!) אם לא ייספג מעצמו נעשה שקיפות בשבוע 12 ואחר כך דילול. מה קורה איתך?????

האמת שאין לי מצב רוח

אני בשבוע 8. עדיין מקווה שהעובר השלישי ייספג מעצמו (למרות שיש לו דופק והוא ממשיך לגדול בעקביות, הוא לא מדביק את הפער ביחס לשניים האחרים - פער של כמה ימים בגודל - כך שיש עדיין סיכוי שייספג!!) אם לא ייספג מעצמו נעשה שקיפות בשבוע 12 ואחר כך דילול. מה קורה איתך?????
האמת שאין לי מצב רוח
וזה מוזר לחלוטין. אני אמורה להיות בהיי וזה לא ככה. התחלתי לקחת בי קומפלקס לשיפור המצב רוח.אולי זה מלחץ שאני כבר מתה לשמוע דופק של איזה קונץ או שניים....אני לא נוסעת למנופש אלא בא לי ליסוע לכנרת ואני לא ידעתי אם הגיל מתמוסס פחות טוב בשהיה במיים.

הורמונים, יקירתי, הורמונים ../images/Emo8.gif

האמת שאין לי מצב רוח
וזה מוזר לחלוטין. אני אמורה להיות בהיי וזה לא ככה. התחלתי לקחת בי קומפלקס לשיפור המצב רוח.אולי זה מלחץ שאני כבר מתה לשמוע דופק של איזה קונץ או שניים....אני לא נוסעת למנופש אלא בא לי ליסוע לכנרת ואני לא ידעתי אם הגיל מתמוסס פחות טוב בשהיה במיים.
הורמונים, יקירתי, הורמונים

יש להם השפעה מופלאה על מצב הרוח לא אמורה להיות לזה השפעה בכלל, ואין לך מה לדאוג. אבל אם את רוצה להיות שקטה - תשימי את הקרינון מוקדם בבוקר, איך שאת מתעוררת, ותהיי בתנועה לאחר מכן. כך יחלפו מס' שעות עד שתכנסי למים, וממילא החומר כבר ייספג!! לא יפה, התלבשנו לציפורי על השרשור. סליחה - ציפורי - מקווה שאבקת ההריון שאנחנו מפזרות כאן (שהגיעה מפדיוס, קפריסין) תדבק גם בך

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

נסיעה לפדיוס ב-15.7
ברוכה הבאה
ו

לגבי הנסיון הקודם שלך לכתוב הודעה- כתכת אותה בתגובה להודעה אחרת, אז היא קצת "נבלעה". אנחנו שמחים לקבל משתתפות חדשות בהודעה נפרדת...
לגבי פדיוס- אני נסעתי בדיוק לפני שנה- והתוצאה- שני המקסימים שלנו
משחקים בסלון עם האחיינית שלי... המון המון

ultras plo

New member
שיהיה לך המון המון הצלחה../images/Emo45.gif

נסיעה לפדיוס ב-15.7
שיהיה לך המון המון הצלחה

אדוינה

New member
ברוכה הבאה ציפורי !

נסיעה לפדיוס ב-15.7
ברוכה הבאה ציפורי !
הצלחה מהירה ודרך קלה!

ROSMARY

New member
לא נוסעת ב-15.7 אבל המון המון הצלחה

נסיעה לפדיוס ב-15.7
לא נוסעת ב-15.7 אבל המון המון הצלחה

קלר1

New member
שלחתי לך מסר

נסיעה לפדיוס ב-15.7
שלחתי לך מסר

קלר1

New member
ציפורי1, המסר בשבילך

נסיעה לפדיוס ב-15.7
ציפורי1, המסר בשבילך

קלר1

New member
היי,ציפורי

לא קבלתי את המסר
היי קלר, לא קבלתי את המסר ששלחת האמת היא שאני חדשה כאן ולא יודעת על מה אני צריכה ללחוץ על מנת לקבל אותו. תודה על העזרה.
היי,ציפורי
גם אני לא מבינה גדולה בזה....אך נראה לי שצריך ללחוץ -כשאת נכנסת לפורום בצד השמאלי מצויין אם יש לך מסרים...אז שם....אני אישית נכנסת דרך ה-E.MAIL שלי...בהצלחה ואפשר גם לשאול את חברי הפורום. קלר1

נסיעה טובה ובהצלחה../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

נסיעה לפדיוס ב-15.7
נסיעה טובה ובהצלחה

ובהמשך בשורות טובות .

מצב
הנושא נעול.
למעלה