נסיעה לחו"ל

22טלי

New member
נסיעה לחו"ל

היי לכולם אני נוסעת לחו"ל לשבוע (למרות שאני ממש לא מאוזנת) האים יש דברים מיוחדים לקחת איתי? ממה צריך להזהר? ואיך אני צריכה לשמור על המזרקים ועל האינסולין? שמעתי שיש תיק מיוחד, איך משיגים כזה?

נסיעה לחו"ל

יש להצטייד:
אישור לנשיאת מזרקים ואינסולין מהמרפאה שלך (שלא יעצרו אותך על החזקת סמים
).
אינסולין, מזרקים (גם אם את מחוברת למשאבה- ונדמה לי שלא)
גלוקומטר, מקלוני בדיקה
מזון (קרקרים) טבליות גלוקוז או פירות יבשים למקרי חירום או שתתקעי במקום ללא יכולת לקנות מזון (למשל נמל התעופה באמצע הלילה (קרה לי בטיסת המשך בשל סערות נתקעתי הנמל תעופה סגור לחלוטין ללא כל ציוד מלבד המזוודה שעלתה איתי למטוס למזלי היה לי קרקרים ופירות יבשים איתי ואת הציוד הסוכרתי הנלווה.
אין להכניס אינסולין לבטן המטוס - הוא עלול לקפוא את האינסולין עליך לקחת איתך שאת עולה למטוס.
תיקים ניתן להשיג בכל חניות טיולים למינהם: למטייל, ריקושט וכדומה אלו תיקים אם קרחום שאת מכניסה למקרר בלילה והם שומרים על קור במשך היום. לפני כמה ימים המליצו כאן על משהו אחר תבדקי בשרשורים האחרים.
אם את מתכוונת לטייל הרבה יתכן ותצתרכי להוריד מעט את מינון האינסולין כי לא להכנס להיפו.
כדי שתידעי את המרפאה שלך בד"כ יש להם דפי מידע מסודרים לנושא.
את יכולה להזמין במטוס ארוחה מיוחדת לסוכרתיים אני מעולם לא עשיתי זאת. טיסה נעימה.

וכמובן ביטוח נוסעים מתאים לסוכרתיים

עם את בכללית יש ביטוח שלהם אני מניחה שדבר דומה קיים גם בשאר הקופות תבדקי.

hilapo

New member
היי טלי הקדמת אותי בשאלה

גם אני מתכננת ליסוע לשבוע {במידה ותיגמר השביתה כי נגמר לי התוקף לדרכון}.לאן את מתכננת אם מותר לשאול? האמת לא חשבתי על זה באמת מה עושים עם המזרק ואיך מתייחסים לזה בשדה תעופה...האם באמת צריך להראות אישור מסוגו לביטחון.??? מישהו פעם נתקל או שמע על מישהו שנבדק מחשש שזה סמים או משהו כזה??? הילה

עמית 29

New member
בדיקת ביטחון

יש בעולם מליוני חולי סוכרת. מן הסתם גם הם טסים לא מעט, ככה שהבודקים הבטחונים מכירים ומתודרכים לגבי איך נראה עט אינסולין ומזרקים. כשטסתי עם הציוד, בעת הכנסת התיק למכונת השיקוף אמרתי לבודקים כי יש שם ציוד לסוכרת - ולא היתה שום בעיה , גם לא צריך להראות כל אישור... טיסה מעימה ותביאו לנו מתנות.

הפעם היחידה שמישהו שאל אותי

משהו לגבי המזרקים היה באמסטרדם - משהו כמו את סוכרתית נכון - אולי מכיוון שהם יותר רגישים לבעית הסמים. בכל שאר המקומות איש לא הוטרד חוץ ממני
כאשר איש ביטחון בריטי הכניס את היד ישר לכיס עם המזרקים ואני ראיתי את עצמי מבלה בכלא - (לא זכרתי איפה האישור
הוא כאמור לא הוטרד). מה שכן זה מאוד עוזר במטוסים עמוסים כאשר הצוות רוצה להכניס לתא המטען גם את הטרולי שלכם שעולים איתה למטוס - אז אומרים שיש בה ציוד רפואי רגיש והיא נשארת איתכם.....

למעלה